Galvenais Windows 8.1 Kā iespējot vai atspējot CTRL + ALT + DEL pieteikšanās prasību operētājsistēmās Windows 8.1 un Windows 8

Kā iespējot vai atspējot CTRL + ALT + DEL pieteikšanās prasību operētājsistēmās Windows 8.1 un Windows 8



Atstāj atbildi

Agrīnās Windows versijās, piemēram, Windows XP vai Windows 2000, bija klasiskā pieteikšanās dialoglodziņš, kurā lietotājs varēja ieslēgt prasību pirms pieteikšanās vienlaikus nospiest īsinājumtaustiņus CTRL + ALT + DEL. Mūsdienu Windows versijās klasiskais pieteikšanās dialoglodziņš tika noņemts, tomēr joprojām ir iespējams iespējot prasību CTRL + ALT + DEL. Ja jūs to ieslēdzat, jums jāpiespiež šie taustiņi, pirms pierakstāties vai atbloķējat datoru. Izpildiet šos vienkāršos norādījumus, lai ieslēgtu šo funkciju.

ctrl + alt + Windows 8.1
Lai iespējotu drošu pieteikšanās uzvedni ar Ctrl + Alt + Delete, jums jāveic šādas darbības.

  1. Atvērt Reģistra redaktors
  2. Pārejiet uz šo taustiņu:
    HKEY_LOCAL_MACHINE  SOFTWARE  Microsoft  Windows NT  CurrentVersion  Winlogon

    Padoms: Kā pāriet uz vēlamo reģistra atslēgu ar vienu klikšķi .

  3. Izveidojiet vai modificējiet Atspējot CAD DWORD parametrs. Iestatiet to uz 0, lai iespējotu drošu pieteikšanās uzvedni ar Ctrl + Alt + Delete. Iestatiet to uz 1, lai to atspējotu un atjaunotu noklusējumus.
    atspējot

Alternatīvi, jūs varat darīt to pašu, izmantojot kontrolēt lietotāju paroles2 komandu.

  1. Nospiediet Win + R īsinājumtaustiņus kopā uz tastatūras. Tādējādi tiks atvērts dialoglodziņš Palaist.
    Padoms: skatiet visu Windows īsinājumtaustiņu ar Win taustiņiem galīgais saraksts .
  2. Lodziņā Palaist ierakstiet:
    kontrolēt lietotāju paroles2

    kontrolēt lietotāju paroles2
    Nospiediet Enter.

  3. Tiks atvērts logs Lietotāju konti. Pārslēdzieties uz cilni Papildu un atzīmējiet izvēles rūtiņu Pieprasiet lietotājiem nospiest taustiņu kombināciju Ctrl + Alt + Del lai iespējotu drošu pieteikšanās uzvedni.
    lietotāju konti

Ja jūs izmantojat Winaero Tweaker , varat iespējot iespējošanas prasību Ctrl + Alt + Del pieteikšanās, atzīmējot atbilstošo opciju sadaļā Sāknēšana un pieteikšanās:

Tas ir ļoti viegli, un tam nav nepieciešamas papildu komandas vai reģistra rediģēšana.

cik bieži viņi atjaunina Google Earth

Tieši tā.

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos