Galvenais Instagram Kā padarīt savu Instagram kontu privātu

Kā padarīt savu Instagram kontu privātu



Kas jāzina

  • Pieskarieties savam profils ikonu un pieskarieties Izvēlne > Iestatījumi > Privātums . Zem Konta konfidencialitāte , ieslēdziet Privāts konts .
  • Ja vēlaties, lai jūsu profils atkal būtu redzams, atgriezieties izvēlnē Konta konfidencialitāte un izslēdziet Privāts konts .

Ja nolemjat padarīt savu Instagram kontu privātu, jūsu ziņas redzēs tikai jūsu sekotāji, un visas jūsu izmantotās atsauces tiks paslēptas no meklēšanas. Lūk, kā tas darbojas Instagram lietotnē Android un iOS ierīcēs.

Padariet savu Instagram kontu privātu

Padarīt savu profilu privātu ir pavisam vienkārši. Tālāk ir norādītas darbības, lai to paveiktu, kā paskaidrots, izmantojot Instagram iPhone lietotni:

kā noteikt, vai mobilais tālrunis ir atbloķēts
  1. Pieskarieties savam profils ikonu ekrāna apakšējā labajā stūrī.

  2. Krāns Izvēlne (trīs horizontālas līnijas) ekrāna augšējā labajā stūrī.

  3. Krāns Iestatījumi .

    Instagram lietotne
  4. Krāns Privātums .

  5. Zem Konta konfidencialitāte , ieslēdziet Privāts konts .

    Kā mainīt uzdevumjoslas krāsu operētājsistēmā Windows 10
    Instagram privātais konts ir ieslēgts

    Ja vēlaties padarīt privātu ne visu savu profilu, bet tikai dažus attēlus, jums ir arī iespēja to izdarīt paslēpt atlasītos fotoattēlus savā Instagram kontā. Opcija ir fotoattēlu izvēlnē.

Rokā turot viedtālruni ar

Nusha Ashjaee / Lifewire

Profila publiskošana

Ja pārdomājat un vēlaties, lai jūsu profils atkal būtu redzams, atgriezieties pie Konta konfidencialitāte ekrānā, izpildot iepriekš norādītās darbības, un pārslēdziet Privāts konts atkal izslēgts. Turklāt, ja Instagram izveides brīdī jums ir vismaz 16 gadi, jūsu profils pēc noklusējuma tiks iestatīts kā privāts. Lai ikviens varētu redzēt jūsu plūsmu, konfidencialitātes iestatījums ir jāizslēdz manuāli.

kā iegūt ekrāna daļu nesaskaņas serverī
Kā lietot pazušanas režīmu pakalpojumā Instagram FAQ
  • Ko darīt, ja es atzīmēju lietotāju vai pievienoju mirkļbirku vienai no savām Instagram ziņām, kad mans profils ir iestatīts uz profilu? Vai cilvēki joprojām to var redzēt?

    To varēs redzēt tikai tie lietotāji, kuri jums seko. Citu lietotāju atzīmēšana, kuri jums neseko, vai mirkļbirkas ievietošana aprakstā nepārkāpj ziņas konfidencialitāti. Tas nebūs redzams nevienam citam, kas jums jau neseko.

  • Ko darīt, ja es vēlos kopīgot Instagram ziņu citās sociālo tīklu vietnēs, kad mans profils ir iestatīts kā privāts?

    Ja nolemjat kopīgot ziņu ar Facebook , Twitter , Tumblr, Flickr vai citā sociālajā tīklā, tas būs publiski pieejams, lai skatītu kā atsevišķu ziņu. Ikviens, kas to skatīs, varēs noklikšķināt uz Instagram pastāvīgās saites, lai to skatītu pilnībā, taču, ja viņi noklikšķinās uz jūsu lietotājvārda, lai skatītu visu jūsu profilu, viņi nevarēs redzēt citu jūsu saturu, ja vien viņi jums jau nesekos.

  • Ja kāds nolems man sekot, kamēr mans profils ir privāts, vai viņš varēs redzēt manas ziņas?

    Kamēr jūs tos neapstiprināt. Kad kāds lietotājs pieskaras pogai Sekot lietotājam, kura profils ir privāts, tas nosūta tikai sekošanas pieprasījuma ziņojumu. Tātad, ja saņemsiet sekošanas pieprasījumu no kāda, šī persona nevarēs redzēt jūsu saturu, kamēr jūs manuāli neapstiprināsit viņu pieprasījumu sekot jums.

  • Kāds man seko, bet es viņu vairs nevēlos kā sekotāju. Kā es varu atbrīvoties no šīs personas?

    Lai neļautu kādam sekot jums, bloķējiet kontu. Atveriet viņu profilu, pieskarieties trim punktiem augšējā labajā stūrī un pēc tam pieskarieties Bloķēt lietotāju lai noņemtu šo kontu no saviem sekotājiem. (Ja konta īpašnieks uzvedas neatbilstoši, apsveriet ziņojot par kontu .)

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos