Galvenais Whatsapp Kā uzzināt, vai kāds jūs bloķēja vietnē Whatsapp [2021. gada janvāris]

Kā uzzināt, vai kāds jūs bloķēja vietnē Whatsapp [2021. gada janvāris]



Viena no visplašāk lietotajām ziņojumapmaiņas lietojumprogrammām visā pasaulē ir WhatsApp. Izmantojot Wi-Fi, jūs varat nosūtīt ziņojumus un veikt grupas tērzēšanu ar draugiem un savienojumiem visā pasaulē. WhatsApp izmanto jūsu bezvadu interneta savienojumu, nevis mobilo datu izmantošanu.

Kā uzzināt, vai kāds jūs bloķēja vietnē Whatsapp [2021. gada janvāris]

Tātad, lai kur jūs dotos, ja ir pieejams Wi-Fi savienojums, varat turpināt izmantot WhatsApp, lai sazinātos un sūtītu īsziņas visiem. Tas ir ļoti ērti cilvēkiem, kuri vēlas tērzēšanas iespējas bez visām papildu frillēm. Tas izskatās un darbojas pēc iespējas tuvāk parastajām īsziņām, taču dod jums iespēju brīvi sūtīt ziņojumus, izmantojot WiFi.

Daži cilvēki var uzzināt, ka ir mēģinājuši sazināties ar kādu no saviem kontaktiem, lai uzzinātu, ka viņi vairs nereaģē. Ir dažas iespējas, kāpēc kāds no Whatsapp nereaģē; viņi varētu būt aizņemti, izdzēsuši lietotni vai vispār izdzēsuši savu WhatsApp kontu. Tomēr ir arī iespējams, ka jūs esat bloķēts.

Daži indikatori jums paziņos, vai kāds ir bloķējis jūs, izmantojot WhatsApp lietojumprogrammu. Šajā rakstā mēs izskatīsim visas dažādās iespējas, lai noskaidrotu, vai tas ir noticis ar jums.

Kā darbojas WhatsApp bloķēšana

Lietotāji, kuri vairs nevēlas mijiedarboties ar citiem kontaktiem, var bloķēt šīs personas lietojumprogrammas iestatījumos. Atverot lietotni un noklikšķinot uz izvēlnes (3 vertikāli punkti) lietotnes labajā pusē, pieskarieties Iestatījumi.

No turienes ritiniet uz leju līdz Konts un pieskarieties Konfidencialitāte. Kad esat nokļuvis šajā lapā; varat noklikšķināt uz Bloķētie kontakti. Apskatot šīs opcijas augšējo labo pusi, blakus tam būs redzama personas ikona ar plusa zīmi. Kad esat to izmantojis, varat pievienot ikvienu no sava kontaktpersonu saraksta.

Mums ir apmācība: Kā bloķēt kādu vietnē WhatsApp ja vēlaties to pārbaudīt!

Ja lietotājs ir bloķēts, viņš vairs neredzēs tādu izmaiņu kulmināciju, kas atbilst bloķēšanai.

kā atrast servera IP adresi

Kā uzzināt, vai esat bloķēts

Lai gan WhatsApp jums nepaziņos, ja esat bloķēts, ir daži rādītāji, ka tas tā ir. Papildus tam, ka pēdējās sarunas laikā izprotat nesaskaņas, citas lietotnes funkcijas būs nedaudz atšķirīgas, ja kāds izvēlēsies vairs nesazināties ar jums lietotnē.

Pazudis ‘Pēdējais redzētais’

Ir vairāki rādītāji, ka kāds jūs ir bloķējis vietnē WhatsApp. Ja paskatās uz kontaktu un tajā netiek rādīta informācija par viņa pēdējo redzēto vai tiešsaistes statusu, iespējams, viņš ir jūs bloķējis.

Tas var būt arī faktors, ja jūs vai attiecīgā persona esat atjauninājuši savus konfidencialitātes iestatījumus. Noklikšķinot uz saviem pēdējiem redzamajiem konfidencialitātes iestatījumiem, tas var ietekmēt to, ko jūs varat redzēt.

Ja esat pārbaudījis savus konfidencialitātes iestatījumus un tos var redzēt citi, un kad pēdējo reizi, kad runājāt ar minēto kontaktpersonu, viņi bija redzami, izredzes ir diezgan labas, ka tagad esat bloķēts.

Nav profila atjauninājumu

Vēl viens rādītājs, ka jūsu WhatsApp kontaktpersona jūs ir bloķējusi, ir viņu profila attēls un informācija vairs nav pieejama. Arī jūs vairs neredzēsiet viņu tiešsaistes statusu vai stāstus, izmantojot lietojumprogrammu.

Šie rādītāji nozīmē, ka vai nu jūs esat bloķēts, vai arī lietotājs ir izdzēsis savu WhatsApp kontu. Ja domājat, ka tas varētu būt pēdējais, jūs vienmēr varat likt draugam meklēt kontu, izmantojot viņu WhatsApp kontu. Ja tiek parādīts profils, jūs esat bloķēts.

Ir svarīgi arī pieminēt, ka daži lietotāji neatliek laika sava profila attēla atjaunināšanai, kā arī viņu darbības. Ja profils ir redzams, varat nosūtīt ziņojumu. Atkarībā no atzīmes, kuru redzat, kad esat nosūtījis, jums būs ideja, vai varat sazināties ar viņiem.

Atzīmes un to nozīme

Vai esat sūtījis personai ziņas un blakus tai pamanījāt tikai vienu atzīmi? Tas nozīmē, ka jūsu ziņojums ir nosūtīts, bet saņēmējs to nav saņēmis un lasījis. Lūk, ko jums norāda visas atzīmes ikonas.

  • Viena pelēka atzīme nozīmē, ka jūsu ziņojums ir sūtīts, bet vēl nav piegādāts.
  • Divas pelēkas atzīmes nozīmē, ka ziņa tika nosūtīta un piegādāta jūsu kontaktpersonai.
  • Divas zilas atzīmes nozīmē, ka ziņojums ir nosūtīts, saņemts un skatīts.

No WhatsApp vietne .

Ja blakus nosūtītajiem ziņojumiem pamanāt tikai vienu pelēko atzīmi, tad ir liela iespēja, ka esat saņēmēja bloķēto personu sarakstā. Tas nozīmē, ka jūsu ziņa tiek sūtīta šai personai, taču kāda iemesla dēļ tā netiek piegādāta uz viņas tālruni.

Tas var notikt slikta wifi vai mobilo datu signāla dēļ, tāpēc vislabāk ir atvēlēt tam kādu laiku un pārbaudīt, vai atzīme mainās.

Vai tu tur esi?

Vēl viena WhatsApp piedāvātā funkcija ir iespēja veikt tālruņa zvanus. Tas darbojas tāpat kā parastie tālruņa zvani, izņemot to, ka tā izmanto WiFi, nevis mobilo uztveršanu. Tāpat kā pārējā lietotne, arī tālruņa zvani vietnē WhatsApp ir pilnīgi bez maksas.

Tas nozīmē, ka, zvanot kādam no saviem kontaktiem, tam jāzvana un jāatbild tāpat kā uz jebkuru tālruņa zvanu. Tomēr, ja esat bloķēts, tālrunis īsi zvana, pirms tiek automātiski atvienots. Tas ir līdzīgi kā tad, kad zvanāt kādam, kura tālrunis ir izslēgts, un tiekat nosūtīts tieši uz balss pastu.

Ja esat mēģinājis vairākas reizes piezvanīt kontaktam vietnē Whatsapp dažādos dienas vai nedēļas punktos, tas ir vēl viens labs rādītājs, ka šī persona jūs ir bloķējusi. Lai iegūtu papildu pārliecību, mēģiniet piezvanīt citam no saviem WhatsApp kontaktiem.

Kontaktpersonas pievienošana grupai

WhatsApp ļaus jums izveidot grupas ar saviem kontaktiem. Ja izvēlaties izveidot grupu un mēģināt pievienot kontaktu, kas sniedz kļūdu, tas ir labākais rādītājs, ka esat bloķēts.

Kad kāds ir bloķējis jūs, tiks parādīts ziņojums Nevar pievienot dalībnieku vai Neizdevās pievienot, un tas neļaus jums tērzēt ar šo personu. Ja redzat šo ziņojumu, tas nozīmē, ka vairs nevarat sazināties ar šo kontaktpersonu. To var attiecināt uz to: viņi jūs ir bloķējuši vai izdzēsuši savu kontu.

Ja neredzat kontaktpersonas informāciju, tiešsaistes statusu un nevarat tos pievienot grupas ziņojumam, kuru, iespējams, esat bloķējis. Labākais veids, kā pārliecināties, ka viņi nav izdzēsuši savu kontu, ir likt citam lietotājam meklēt savu kontaktpersonu.

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos