Galvenais Iphone Un Ios 4 veidi, kā iPhone tālrunī skatīt bloķētos numurus

4 veidi, kā iPhone tālrunī skatīt bloķētos numurus



Kas jāzina

  • iPhone lietotnē Iestatījumi var parādīt visus bloķētos numurus.
  • Iestatījumi> Tālrunis vai Ziņojumi vai FaceTime > Bloķētās kontaktpersonas .

Šajā rakstā ir paskaidrots, kā iPhone tālrunī atrast bloķētus numurus lietotnēm Tālrunis, Ziņojumi un FaceTime.

Kā tālruņa lietotnē atrast bloķētos numurus

Zvanītāju bloķēšana lietotnē Tālrunis, iespējams, ir visizplatītākais šīs funkcijas lietojums (vismaz man tā ir; kā izkļūt no šiem telemārketinga sarakstiem?!). Lai iepriekš instalētajā lietotnē Tālrunis atrastu to numuru sarakstu, kuriem esat bloķējis zvanus, veiciet tālāk norādītās darbības.

  1. Krāns Iestatījumi .

  2. Krāns Tālrunis .

    Izceltās darbības, lai piekļūtu tālruņa iestatījumiem iPhone tālruņa lietotnē Iestatījumi.
  3. Krāns Bloķētās kontaktpersonas .

  4. Šajā sarakstā varat redzēt visas bloķētās kontaktpersonas. Lai atbloķētu kontaktpersonu, velciet pa labi uz kreiso virs kontaktpersonas un pieskarieties Atbloķēt .

    Izceltās darbības, lai tālrunī skatītu bloķētās kontaktpersonas

Bloķētās kontaktpersonas varat skatīt arī lietotnes Tālrunis sadaļā Balss pasts. Lai to izdarītu, dodieties uz Tālrunis > Balss pasts > Bloķētās ziņas . Šajā sarakstā ir visi balss pasta ziņojumi, kas jums ir atstāti pēc jūsu bloķētajiem numuriem.

Kā FaceTime atrast bloķētos zvanītājus

Zvanītāju bloķēšana attiecas ne tikai uz lietotni Tālrunis. Varat arī bloķēt zvanītājus pakalpojumā FaceTime. Lūk, kā atrast bloķēto personu sarakstu:

kā pagriezt attēlu
  1. Krāns Iestatījumi .

  2. Krāns FaceTime .

    kā ievietot emocijzīmes nesaskaņas nosaukumā
    Izceltās darbības, lai piekļūtu FaceTime iestatījumiem iPhone tālruņa lietotnē Iestatījumi.
  3. Krāns Bloķētās kontaktpersonas .

  4. Šajā sarakstā ir redzamas visas bloķētās kontaktpersonas. Lai atbloķētu kontaktpersonu, lai tā atkal varētu jūs izmantot FaceTime, velciet no labās puses uz kreiso un pieskarieties Atbloķēt .

    Izceltās darbības, lai skatītu bloķētās kontaktpersonas programmā FaceTime

Kā ziņojumos atrast bloķētus numurus

Lai atrastu to tālruņu numuru sarakstu, kuriem esat bloķējis īsziņu sūtīšanu, izmantojot iepriekš instalēto lietotni Ziņojumi , rīkojieties šādi:

  1. Krāns Iestatījumi .

  2. Krāns Ziņojumi .

    Izceltas darbības, lai iPhone tālrunī piekļūtu ziņu iestatījumiem lietotnē Iestatījumi.
  3. Krāns Bloķētās kontaktpersonas .

  4. Šīs ir visas kontaktpersonas, kurām esat bloķējis iespēju ar jums sazināties. Lai viņus atbloķētu, lai viņi varētu jums nosūtīt īsziņu, velciet pa labi uz kreiso uz numura un pieskarieties pie Atbloķēt .

    Izceltās darbības, lai sadaļā Ziņojumi skatītu bloķētās kontaktpersonas

Bieži uzdotie jautājumi par iPhone bloķētajiem numuriem

Bloķētu zvanītāju atrašana ir tikai viens no aspektiem, kā pārvaldīt, kurš var sazināties ar jums jūsu iPhone tālrunī. Šeit ir atbildes uz dažiem citiem svarīgiem jautājumiem par numuru bloķēšanu:

    Kā iPhone tālrunī bloķēt kontaktpersonu?Darbības atšķiras atkarībā no izmantotās lietotnes, tāpēc esam uzrakstījuši dažus rakstus par šo tēmu, tostarp Kā bloķēt numuru iPhone un Kā bloķēt zvanītāja ID zvanus iPhone tālrunī . Kā atbloķēt kontaktpersonu savā iPhone tālrunī?Veiciet darbības no katras iepriekš norādītās sadaļas, velciet no labās puses uz kreiso pāri numuram, kuru vēlaties atbloķēt, un pēc tam pieskarieties vienumam Dzēst. Pārbaudiet Kā atbloķēt numuru iPhone vai iPad lai iegūtu padziļinātas instrukcijas. Kas notiek, kad bloķēta kontaktpersona zvana vai sūta īsziņas?Kad kāds, kuru esat bloķējis, mēģina ar jums sazināties, zvani tiek nosūtīti uz balss pastu, un īsziņas un FaceTime zvani netiek nosūtīti uz jūsu tālruni. Vai cilvēki zinās, vai es viņus bloķēju?Nē. Personām, kuras esat bloķējis, nekas neliecina, ka viņu ziņojumi nesaņem jūs. Viņu zvani tiek pārsūtīti uz balss pastu, un viņu īsziņas izskatās tā, it kā viņi būtu cauri, un jūs vienkārši neatbildējāt. Vai es varu bloķēt kontaktpersonas arī citās Apple lietotnēs?Jā. Lietojumprogramma Mail ļauj neļaut cilvēkiem sūtīt jums e-pasta ziņojumus. Lai to izdarītu, atveriet e-pasta ziņojumu no sūtītāja, kuru vēlaties bloķēt > pieskarieties viņa e-pasta adresei, lai tiktu parādīta viņa kontaktinformācija > pieskarieties Bloķēt šo kontaktpersonu .

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos