Galvenais Windows 10 Automātiski dzēst mapi Windows.old sistēmā Windows 10

Automātiski dzēst mapi Windows.old sistēmā Windows 10



Atstāj atbildi

Ja izvēlaties instalēt Windows 10 tajā pašā diskā, kurā jau ir instalēta instalācija, diska saknē iestatīšanas programma izveidos mapi ar nosaukumu Windows.old. Šajā mapē būs pilns iepriekšējās Windows 8 vai Windows 7 instalēšanas dublējums, ieskaitot sāknēšanas pārvaldnieku un instalētās lietotnes. Tas ir ļoti ērti, ja plānojat atinstalēt pašreiz instalēto Windows versiju un atgriezties pie iepriekš instalētās laidiena. Tas var būt noderīgi arī tad, ja esat aizmirsis dažus failus vai iestatījumus pārsūtīt uz jauno instalāciju. Tomēr, ja esat jau pabeidzis migrēšanu, tad Windows.old vienkārši bez iemesla tērē jūsu diska vietu. Windows 10 ieguva iespēju jaunākajā būvējumā automātiski izdzēst mapi Windows.old. Lūk, kā iespējot šo funkciju.

Windows 10 logotipa reklāmkarogs 2

Padoms. Ja izmantojat vecāku Windows 10 versiju vai iepriekšēju Windows versiju, piemēram, Windows 8, Windows 8.1 vai Windows 7, izmantojiet citu metodi, kas paskaidrota šajā rakstā:

Manuāli izdzēst mapi Windows.old sistēmā Windows 10

Reklāma

Lai automātiski izdzēstu mapi Windows.old operētājsistēmā Windows 10 , rīkojieties šādi.

kā ievietot mūziku instagram stāstos
  1. Atveriet iestatījumus .
  2. Dodieties uz Sistēma -> Krātuve.
  3. Tur jūs atradīsit opciju ar nosaukumu “Storage Sense”. Iespējojiet to.Automātiski izdzēšot Windows.old
  4. Tagad noklikšķiniet uz saitesMainiet to, kā mēs atbrīvojam vietu.Windows.old noņemts
  5. Parādīsies lapa Mainīt, kā mēs atbrīvojam vietu. ZemAtbrīvojiet vietu tūlīt, iespējojiet (pārbaudiet) opcijuDzēst iepriekšējās Windows versijas. Skatiet šo ekrānuzņēmumu.
  6. Lai uzreiz noņemtu mapi Windows.old, noklikšķiniet uz pogasTīri tagad. Tas nekavējoties noņems mapi Windows.old.

Jūs, protams, varat arī izdzēst mapi C: Windows.old, izmantojot File Explorer vai citu failu pārvaldnieku, taču lietojumprogramma Iestatījumi automātiski atrisinās NTFS piekļuves tiesības un izdzēsīs visus failus, kuriem nav piekļuves no jūsu lietotāja konta. Manuālas dzēšanas gadījumā jums būs jāatrisina šīs piekļuves tiesības pašiem, pretējā gadījumā nevarēsit izdzēst mapi C: Windows.old.

Tieši tā.

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos