Galvenais Tīkli Vai varat pateikt, vai kāds jūs izslēdza Instagram? Nē!

Vai varat pateikt, vai kāds jūs izslēdza Instagram? Nē!



Izslēdzot kādu sociālo tīklu lietotnē Instagram, jūs būtībā slēpjat viņu ziņas un stāstus savā plūsmā. Šis ir lielisks risinājums Instagram lietotājiem, kuri vēlas pārtraukt sekot citam lietotājam, bet kādu iemeslu dēļ nevar. Instagram piedāvā iespēju izslēgt kādas personas ziņas vai stāstus, vai abus.

Vai varat pateikt, vai kāds jūs izslēdza Instagram? Nē!

Tomēr, kad jūs kādu izslēdzat, vai viņš to var pateikt? Šajā rakstā mēs paskaidrosim, kas notiek, kad kādu personu izslēdzat pakalpojumā Instagram. Turklāt mēs jums parādīsim, kā izslēgt cita Instagram lietotāja skaņu, ja nevēlaties redzēt viņa saturu.

Vai varat pateikt, vai kāds jūs izslēdza Instagram?

Personas izslēgšana pakalpojumā Instagram nav tas pats, kas atsekošana. Izslēdzot Instagram lietotāja skaņu, jūs nevarēsit redzēt neko, ko viņš publicē, neatkarīgi no tā, vai tas ir stāsts vai ziņa. Tas pats attiecas uz gadījumiem, kad kāds jūs izslēdz, jo jūsu saturs netiks rādīts viņu plūsmā.

Tomēr, ja vēlaties redzēt, ko viņi ir darījuši pēdējā laikā, jūs varēsit redzēt visu viņa profilā (izņemot stāstus, jo tie pazūd pēc 24 stundām). Tāpat, ja šī persona jūs atzīmētu ziņā vai stāstā, jūs joprojām saņemtu paziņojumu neatkarīgi no tā, kurš kuru izslēdza.

kā palielināt skaļumu lidlaukos

Instagram nāca klajā ar izslēgšanas funkciju situācijām, kad nevēlaties redzēt kādas personas saturu, bet nevarat tai pārtraukt. Tāpat, ja vēlaties turpināt sūtīt ziņapmaiņu ar kādu, bet jūs neinteresē viņa izliktais, varat to vienkārši paslēpt savā plūsmā. Ja pārdomājat, varat tikpat vienkārši ieslēgt to skaņu.

Tomēr galvenais jautājums ir: ja kāds jūs izslēgtu Instagram, vai jūs varētu pateikt? Tā kā Instagram augstu vērtē savu lietotāju privātumu, viņi nesaņems paziņojumu, ja tos izslēgsit. Tāpēc nav iespējams noteikt, vai kāds jūs ir izslēdzis skaņu.

Pat ja jūs nevarat būt 100% pārliecināts, ka esat bijis izslēgts, ir pazīmes, kas uz to liecina. Piemēram, ja pamanījāt, ka kādam pēkšņi vairs nepatīk jūsu ziņas vai vairs neskatās jūsu stāsti, tas var nozīmēt, ka viņš jūs izslēdza. Lai gan Instagram algoritms pastāvīgi mainās, tas var nebūt tā. Citiem vārdiem sakot, ja jūs regulāri neatjaunināt savu profilu, augšupielādējot ziņas un stāstus dažas reizes nedēļā, ļoti iespējams, ka puse jūsu sekotāju tos neredzēs.

Ir viens triks, kuru vērts izmēģināt, lai noskaidrotu, vai kāds jūs ir izslēdzis, taču tas darbojas tikai ar Instagram Stories un tikai tad, ja vēlaties koncentrēties uz vienu personu. Lai redzētu, vai kāds ir izslēdzis jūsu stāstu skaņu, izveidojiet tuvu draugu sarakstu un pievienojiet tikai šo vienu personu. Lūk, kā tas tiek darīts:

  1. Atveriet Instagram savā tālrunī.
  2. Apakšējā labajā stūrī dodieties uz sava profila attēlu. Tas novirzīs jūs uz jūsu profilu.
  3. Pieskarieties trim horizontālajām līnijām ekrāna augšējā labajā stūrī.
  4. Izvēlnē atlasiet Aizvērt draugus.
  5. Ja jums jau ir tuvu draugu saraksts, pieskarieties pogai Noņemt visu.
  6. Meklēšanas joslā ievadiet tās personas lietotājvārdu, kura varētu jūs izslēgt. Jūs pievienosit tikai šo vienu personu.
  7. Publicējiet stāstu tuvāko draugu sarakstā.

Tagad viss, kas jums jādara, ir gaidīt. Ņemiet vērā, ka jums nevajadzētu tos atzīmēt, jo tie tiks nekavējoties informēti. Ja paiet 24 stundas un jūsu stāsts pazūd, bet viņi to neatvēra, tas varētu būt zīme, ka viņi jūs izslēdza. Kā minēts iepriekš, nav iespējams būt pārliecinātam. Varbūt viņi vienkārši neizmantoja Instagram šajā laika diapazonā.

Papildu bieži uzdotie jautājumi

Kā atrast Instagram lietotājus, kurus esat izslēdzis?

Ja vēlaties uzzināt, kur atrast visas izslēgtās personas (jo, iespējams, aizmirsīsit apmēram pusi no viņiem), viņi atrodas šeit:

1. Dodieties uz savu profilu.

2. Pieskarieties trim horizontālajām līnijām ekrāna augšējā labajā stūrī.

3. Pārejiet uz Iestatījumi izvēlnē.

4. Opciju sarakstā atlasiet Privacy.

5. Atveriet sadaļu Izslēgtie konti.

Jūs varēsit redzēt visus lietotājus, kuru skaņu esat izslēdzis. Ja vēlaties ieslēgt kādu personu, vienkārši atveriet tās profilu un vēlreiz pieskarieties cilnei Izslēgt skaņu. Kad atgriezīsities savā plūsmā, tiks parādīts viss, ko viņi nesen publicēja.

Iegūstiet ieskatu par to, kurš jūs izslēdza pakalpojumā Instagram

Lai gan nav garantēts veids, kā uzzināt, kuri lietotāji jūs izslēdza pakalpojumā Instagram, ir dažas lietas, kuras varat mēģināt pārbaudīt, vai viņi mijiedarbojas ar jūsu saturu. Galu galā, ja kāds patiešām ir izslēdzis jūs pakalpojumā Instagram, jūs neko nevarat darīt. Labā ziņa ir tā, ka, ja jūs būtu tas, kurš kādu izslēdza, viņš to nevarētu pateikt.

Vai kādreiz esat kādu iepriekš izslēdzis Instagram? Kāpēc jūs viņus izslēdzāt? Paziņojiet mums tālāk komentāru sadaļā.

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos