Galvenais Windows 10 Windows 10 bloķēšanas ekrānā izvēlieties Lietotnes detalizētam un ātram statusam

Windows 10 bloķēšanas ekrānā izvēlieties Lietotnes detalizētam un ātram statusam



Atstāj atbildi

Bloķēšanas ekrāns pirmo reizi tika ieviests sistēmā Windows 8. Tas ir drošības līdzeklis, kas parāda a iedomāts attēls kad dators ir bloķēts. Pēc noklusējuma bloķēšanas ekrānā tiek rādīti paziņojumi no instalētām lietotnēm. Varat tos pielāgot. Windows 10 ļauj izvēlēties lietotnes, kas parādīs detalizētu statusu un ātro statusu. Lūk, kā konfigurēt šo funkciju.

Reklāma

The Bloķēt ekrānu parādās, kad bloķējat datoru vai kad tas tiek automātiski bloķēts neaktivitātes periodā. Ja jūsu kontā ir paroli , pirms jūs varēsit ievadīt akreditācijas datus, jūs redzēsiet bloķēšanas ekrānu. Lai turpinātu, jums tas ir jānoraida, izmantojot skārienekrānu, tastatūru, peles klikšķi vai ar peli velkot to uz augšu.

Bloķēšanas ekrāns spēj parādīt paziņojumus par instalētajām lietotnēm.Windows 10 bloķēšanas ekrāna paziņojumi

kā izmantot modus 4

Pēc noklusējuma lielākajā daļā lietotņu tiek parādīts ātrs statusa ziņojums, piem. īsa ziņa ar kādu ikonu. Dažās lietotnēs, piemēram, laikapstākļos, var parādīt lielāku paziņojumu, kurā ir 2 vai 3 teksta rindas, ko sauc par “detalizētu statusu”.

Iestatījumos varat iestatīt, kurām lietotnēm tiks rādīts detalizēts statusa ziņojums.

Lai izvēlētos lietotnes detalizētam un ātram statusam bloķēšanas ekrānā sistēmā Windows 10 , rīkojieties šādi.

  1. Atvērt Iestatījumi .
  2. Virzieties uzPersonalizēšana> Bloķēt ekrānu.
  3. ZemIzvēlieties lietotni, lai parādītu detalizētu statusu, noklikšķiniet uz ikonas, lai izvēlētos (aizstātu) lietotni, kurā tiks parādīts liels paziņojums.Vienlaikus var iestatīt tikai vienu lietotni, lai parādītu detalizētu statusa ziņojumu. AtlasietNavlai to atspējotu.
  4. ZemIzvēlieties lietotnes, lai parādītu ātro statusu, varat atlasīt līdz 7 lietotnēm. Izmantojiet pogas “+”, lai aizpildītu vietas.

Tu esi pabeidzis. Tagad, ja vēlaties, varat aizvērt lietotni Iestatījumi.

kā izveidot grafiku ar vārdu

Piezīme. Ja bloķēšanas ekrānā nevēlaties redzēt lietotņu paziņojumus, varat tos atspējot šādi:

Atspējot lietotņu paziņojumus bloķēšanas ekrānā sistēmā Windows 10

Tieši tā.

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos