Galvenais Twitter Viss, kas jums jāzina par X (iepriekš Twitter) tiešajiem ziņojumiem

Viss, kas jums jāzina par X (iepriekš Twitter) tiešajiem ziņojumiem



X (agrāk Twitter) tiešais ziņojums (DM) ir privāts ziņojums, kas nosūtīts vienam vai vairākiem konkrētiem X lietotājiem. Parasti DM varat sūtīt tikai tiem cilvēkiem, kuri seko jums pakalpojumā X .

Kāpēc sūtīt DM?

Varat nosūtīt DM, ja vēlaties sazināties ar kādu personu, bet nezināt viņa e-pasta adresi vai kādu citu veidu, kā ar viņu sazināties, vai arī, ja zināt, viņš pavada daudz laika pakalpojumā X un, visticamāk, redzēt ziņojumu tur pirms jebkur citur. Ja saziņa nav piemērota publiskam patēriņam (piemēram, biznesa tikšanās organizēšanai), izmantojiet DM, nevis tvītu. Dažiem X lietotājiem patīk katram jaunajam sekotājam nosūtīt DM ar sveiciena ziņojumu.

Vēl viens DM izmantošanas veids ir kopīgot tvītus, kurus, iespējams, nevēlaties ievietot savā laika skalā, izmantojot retvītu. Varat izmantot DM, lai kopīgotu tvītus ar līdz pat 20 citiem kontiem atsevišķi vai grupā. Lai to izdarītu, pieskarieties Dalīties ikonu zem tvīta un atlasiet Sūtīt ar tiešo ziņojumu .

Kur parādās DM?

X DM nav tas pats, kas tvīts; tāpēc tas neparādās nevienā publiskajā laika skalā, ko var redzēt visi. Tas parādās tikai DM sūtītāja un saņēmēja(-u) privāto ziņojumu lapās. Citiem vārdiem sakot, DM ir līdzīgi privātajiem ziņojumiem Facebook lietotāju apmaiņa. DM ir vītņoti, lai jūs varētu redzēt savējo dialogu ar kādu, kas izmanto X DM sistēmu.

Kā es varu zināt, vai esmu saņēmis DM?

Jūs varat saņemt paziņojumus par jauniem ziņojumiem X ietvaros vai ar īsziņas vai e-pasta paziņojumu, ja jūsu konts ir iestatīts šādi.

X robežās, saņemot DM, jūsu sākuma ekrāna kreisajā joslā tiks parādīts brīdinājums burbuļa formā ar skaitli blakus saitei Ziņojumi. Skaitlis norāda, cik jaunu DM jums ir.

kā spēlēt ar draugiem nepagrieztā veidā

Ar ko es varu nosūtīt DM?

Parasti jūs varat nosūtīt DM ikvienam, kas jums seko. Bet ir daži izņēmumi. Ja persona jums neseko, bet ir izvēlējusies saņemt DM no jebkura, varat nosūtīt tai DM. Vai arī, ja iepriekš ar šo personu esat apmainījies ar DM, varat nosūtīt tai ziņu pat tad, ja šī persona jums neseko. Turklāt, ja sūtāt DM vairāk nekā vienai personai, ikviens grupas dalībnieks var atbildēt visai grupai, pat ja visi grupas dalībnieki neseko viens otram.

Ja vēlaties nosūtīt DM kādam no X, bet viņš jums neseko, jūs joprojām varat piesaistīt viņa uzmanību, izmantojot viņa rokturi (piemēram, @abc123 ) tvīta sākumā. Tvīts nenonāks viņu sadaļā Ziņojumi, kā to darītu DM, taču tas aktivizēs paziņojumu, ko lietotājs, visticamāk, redzēs.

Kā es varu nosūtīt DM?

Lai izveidotu DM, veiciet šādas darbības:

  1. X sākumlapas kreisajā sliedē atlasiet Ziņojumi .

    kā aizvērt skype logus 10
    X
  2. Uz Ziņojumi lapā, ekrāna augšdaļā atlasiet Jauna ziņa (aploksnes) ikona.

    Varat arī pāriet uz personas profilu un atlasīt Jauna ziņa (aploksnes) ikona ekrāna augšdaļā.

    X Ziņu sadaļa.
  3. A Jauna ziņa parādās logs. Ierakstiet tās personas vārdu, kurai vēlaties nosūtīt DM, un pēc tam atlasiet Nākamais .

    kā mainīt valodu leģendu līgu
    Twitter ar jauno ziņojumu logu
  4. Parādās ziņojumapmaiņas logs. Ja esat jau sarakstījies ar personu un neesat izdzēsis ziņojumus, jūs tos redzēsit logā. Ziņapmaiņas laukā ierakstiet savu ziņojumu un pēc tam atlasiet Sūtīt (pa labi vērsta bultiņa) ikonu. Ziņojums tiek parādīts ziņojumapmaiņas logā.

    Twitter ar parādītu sadaļu Ziņojumi
  5. Ja adresāts atbild, viņa ziņojums parādīsies arī ziņojumapmaiņas logā, līdzīgi kā īsziņu apmaiņai.

Kā izdzēst DM?

Ja vēlaties izdzēst tiešu ziņojumu, tas ir diezgan vienkārši.

  1. Dodieties uz savu Ziņojumi sadaļā.

  2. Turiet nospiestu DM, kuru vēlaties dzēst.

  3. Izvēlieties Dzēst jūsu vietā un ziņa tiks dzēsta.

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos