Galvenais Windows 10 Slēpt vai rādīt paziņojumus, kopējot ekrānu sistēmā Windows 10

Slēpt vai rādīt paziņojumus, kopējot ekrānu sistēmā Windows 10



Kad esat konfigurējis papildu displejus primārā ekrāna dublēšanai, ieteicams atspējot paziņojumu tostus. Piemēram, ja jūs uzstājaties ar prezentāciju, jūs nevēlaties, lai paziņojumi jūs novērš. Šajā rakstā mēs redzēsim, kā jūs varat paslēpt vai parādīt paziņojumus, kopējot primāro ekrānu sistēmā Windows 10.

Reklāma

Windows 10 ļauj lietotājam iestatīt vairāku displeju konfigurāciju, izmantojot Projekta iezīme . Ir iespējams izmantot vienu no šiem režīmiem:

  • Tikai datora ekrāns
    Tikai primārais displejs ir iespējots. Visi pārējie pievienotie displeji būs neaktīvi.
  • Dublikāts
    Kopē primāro displeju visos papildu displejos.
  • Pagarināt
    Darbvirsma tiks paplašināta visos savienotajos monitoros.
  • Tikai otrais ekrāns
    Galvenais displejs tiks atspējots. Izmantojiet šo opciju, lai pārslēgtos tikai uz ārējo displeju.

Windows 10 atlasiet projekta režīmu

kā uzzināt nezināmu zvanītāja numuru

Lai paslēptu vai rādītu paziņojumus, kopējot ekrānu sistēmā Windows 10, jums jādara šādi.

  1. Atveriet lietotni Iestatījumi .
    iestatījumi krāsaini
  2. Atveriet sadaļu Sistēma -> Paziņojumi un darbības:
  3. Labajā pusē meklējiet opciju Slēpt paziņojumus, kad es dublēju savu ekrānu . Ja to iespējosit, Windows 10 parādīs grauzdiņu paziņojumus, kad dublējat primāro ekrānu. Atspējojiet to, lai paslēptu paziņojumus.Tu esi pabeidzis.

Varat arī izmantot reģistra kniebienu, lai pārslēgtu minēto opciju. Dariet to šādi.

  1. Atveriet reģistra redaktoru .
  2. Pārejiet uz šo taustiņu:
    HKEY_CURRENT_USER  SOFTWARE  Microsoft  Windows  CurrentVersion  Notifications  Settings

    Ja jums nav šādas atslēgas, tad vienkārši izveidojiet to.
    Padoms: Jūs varat piekļūt jebkurai vēlamajai reģistra atslēgai ar vienu klikšķi .

  3. Šeit izveidojiet jaunu 32 bitu DWORD vērtību NOC_GLOBAL_SETTING_SUPRESS_TOASTS_WHILE_DUPLICATING . Pat ja jūs esat darbojas 64 bitu Windows , jums joprojām ir jāizmanto 32 bitu DWORD vērtība.
  4. Lai atspējotu paziņojumus, iestatiet vērtības datus uz 1.
  5. Lai iespējotu paziņojumus, izdzēsiet minēto vērtību.

Tieši tā.

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos