Galvenais Windows 10 Kā automātiski pierakstīties pēc Windows 10 restartēšanas

Kā automātiski pierakstīties pēc Windows 10 restartēšanas



Daudzas reizes pēc tam, kad Windows 10 ir instalējis atjauninājumus, ir nepieciešams restartēt, lai pabeigtu atjaunināšanas procedūru. Pēc restartēšanas jūs redzēsiet pieteikšanās ekrānu, kurā jums jāizvēlas lietotāja konts un, ja nepieciešams, jāievada parole. Jaunākās Windows 10 versijas ļauj automātiski pierakstīties lietotāja kontā pēc atjauninājumu instalēšanas un datora restartēšanas. Šo noderīgo funkciju var konfigurēt sadaļā Iestatījumi.

Reklāma


Spēja automātiski pierakstīties pēc atjauninājumu instalēšanas un OS restartēšanas ir ieviesta Windows 10 Fall Creators Update 1709. versijā, sākot ar Veidot 16251. gadu . Jauna opcija sadaļā Iestatījumi tiek automātiski reģistrēta lietotājā pēc atjaunināšanas procesa pabeigšanas.

Microsoft šo funkciju apraksta šādi:

Izmantojiet pierakstīšanās informāciju, lai piemērotu iestatījumus pēc restartēšanas vai atjaunināšanas: uzlabotā Windows atjaunināšanas funkcija, kas izmanto pierakstīšanās informāciju, lai automātiski pabeigtu ierīces iestatīšanu pēc atjaunināšanas, ir paplašināta līdz regulārai atkārtotai palaišanai un izslēgšanai. Kad piesakāties un iniciējat atsāknēšanu vai izslēgšanu, izmantojot enerģijas opcijas, kas pieejamas izvēlnē Sākt un dažādās citās vietās, Windows automātiski izveidos jūsu kontu pēc tam, kad tas būs dublēts.

Lūk, kā iespējot vai atspējot šo funkciju.

Lai automātiski pierakstītos pēc Windows 10 restartēšanas , rīkojieties šādi.

  1. Atveriet Iestatījumu lietotne .
  2. Atveriet sadaļu Konti -> Pierakstīšanās opcijas.
  3. Labajā pusē ieslēdziet opciju Izmantojiet manu pierakstīšanās informāciju, lai automātiski pabeigtu ierīces iestatīšanu pēc atjaunināšanas vai restartēšanas zemPrivātums.

Tagad Windows 10 automātiski pierakstīsies katru reizi, kad restartēsit datoru pēc tam, kad Windows atjaunināšana ir sākusi restartēšanu.
Jūs varētu interesēt šādu saistīto rakstu lasīšana:

  • Automātiski pierakstieties, izmantojot Microsoft kontu sistēmā Windows 10
  • Visi veidi, kā mainīt lietotāja paroli sistēmā Windows 10

Tieši tā.

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos