Galvenais Cits Kā bloķēt kādu Google Hangouts

Kā bloķēt kādu Google Hangouts



Google Hangouts padara tiešsaistes sapulces un sarunas par brīzēm, taču dažreiz jums ir jānorobežojas no konkrētām personām. Daži cilvēki var būt pārāk nepatīkami vai nepieklājīgi, un jūs vēlaties tos bloķēt.

Kā bloķēt kādu Google Hangouts

Par laimi, jūs varat bloķēt cilvēkus Google Hangouts tīmeklī, kā arī Android un iOS lietotnēs. Lasiet tālāk instrukcijas par bloķēšanu un atbloķēšanu visās atbalstītajās ierīcēs.

Kā bloķēt Google Hangouts Mobile

Ja izmantojat funkciju Hangouts on Android vai ios , ziniet, ka jūs varat vienkārši bloķēt ikvienu, kurš jūs traucē vai sagādā nepatikšanas. Norādījumi iOS un Android ierīcēm ir vienādi:

  1. Palaidiet lietotni Hangouts savā mobilajā ierīcē.
  2. Atveriet sarunas logu.
  3. Ekrāna augšējā labajā stūrī atlasiet Vēl.
  4. Pēc tam pieskarieties vienumam Cilvēki.
  5. Izvēlieties bloķējamo personu un pieskarieties Bloķēt lietotāju.
  6. Visbeidzot, apstipriniet savu darbību ar bloķēšanu.
    Bloķējiet kādu personu pakalpojumā Google Hangouts

Kā bloķēt Google Hangouts tīmeklī

Varat bloķēt personas Google Hangouts tīmeklī, izmantojot jebkuru datora interneta pārlūku. Izpildiet bloķēšanas norādījumus:

  1. Atveriet Google Hangouts tīmekļa lapu un piesakieties.
  2. Jūs nokļūsit cilnē Sarunas. Sarunu sarakstā atlasiet personu, kuru vēlaties bloķēt.
  3. Pēc tam sarunā ar šo personu atlasiet opciju Iestatījumi.
  4. Izvēlieties bloķēt vai ziņot par tiem.
  5. Pēc izvēles varat atzīmēt rūtiņu Ziņot arī, ja domājat, ka attiecīgā persona ir aizgājusi pārāk tālu.
  6. Apstipriniet savu izvēli.

Mēs sniegsim jums vairāk informācijas par bloķēšanu un ziņošanu nākamajā sadaļā.

Google Hangouts bloķēšana 101

Pirms sākat bloķēt personas pakalpojumā Google Hangouts, jums jāzina, kā tas darbojas. Pirmkārt un galvenokārt, jūs nevarēsiet saņemt zvanus vai ziņojumus no bloķēta kontakta. Jūs tos ne tikai bloķēsit pakalpojumā Google Hangouts, bet arī pakalpojumos Google tērzēšana, Google Voice un Google fotoattēli.

kā padarīt uguni dayz

Ja nolemjat atbloķēt kādu personu, jūs atbloķēsit arī citus pakalpojumus. Jūs arī nevarēsiet nosūtīt ziņojumu vai piezvanīt bloķētai personai. Zvani un ziņojumi tiks iespējoti abos virzienos citās ziņojumapmaiņas lietotnēs, kā arī izmantojot regulārus tālruņa zvanus.

Jūs varat bloķēt personu savā Google Hangouts grupas tērzēšanā. Tomēr tas viņus no sarunas neizņems. Neviens grupas tērzēšanas sarunā nesaņems paziņojumu, ka jūs kādu bloķējat. Jūs neredzēsiet paziņojumus par viņu ziņojumiem grupā, bet viņi redzēs jūsu. Citus cilvēkus tas neietekmēs - viņi joprojām varēs redzēt visus ziņojumus.

Pat ja esat kādu bloķējis, viņi joprojām var pievienoties jūsu grupas teksta tērzēšanai. Ja viņi mēģina pievienoties video grupas tērzēšanai, viņi to nevarēs izdarīt. Turklāt viņi saņems paziņojumu, kurā tiks informēts, ka kāds no sarunas viņus bloķēja.

Kā atbloķēt Google Hangouts

Ikviens var kļūdīties un nejauši bloķēt kādu lietotnē Google Hangouts. Tas nav jautājums, jo jūs varat tos atbloķēt pat pirms viņi to pamanīs. Jūs varat atbloķēt personu jebkurā laikā, ja mainās domas. Lai atbloķētu datoru, rīkojieties šādi:

  1. Jebkurā pārlūkprogrammā apmeklējiet Google Hangouts lapu.
  2. Atlasiet hamburgera izvēlni un noklikšķiniet uz Iestatījumi.
  3. Pēc tam izvēlieties opciju Bloķētās personas, lai redzētu visu bloķēto personu sarakstu.
  4. Visbeidzot atrodiet vajadzīgo personu un atbloķējiet viņu.

Varat arī atbloķēt savas Hangouts kontaktpersonas pakalpojumā Gmail no saraksta ar tādu pašu nosaukumu (Gmail ekrāna kreisajā pusē).

Google Hangouts Kā kādu bloķēt

Atbloķēšana mobilajā ierīcē

Lietotāju atbloķēšana pakalpojumā Google Hangouts Android un iOS ierīcēs ir atšķirīga. Lūk, kā atbloķēt personu Android tālrunī vai planšetdatorā:

  1. Sāciet lietotni Hangouts.
  2. Pēc tam pieskarieties hamburgeru izvēlnei.
  3. Pēc tam izvēlieties Iestatījumi un izmantoto Google kontu.
  4. Visbeidzot, pieskarieties Bloķētie kontakti un atrodiet tās personas vārdu, kuru vēlaties atbloķēt. Pieskarieties pogai Atbloķēt.

Bloķēšanai iPhone un iPad ir dažas papildu darbības:

kamera nedarbojas google meet
  1. Palaidiet lietotni Hangouts.
  2. Atlasiet hamburgera izvēlni.
  3. Atveriet iestatījumus un apskatiet bloķēto personu sarakstu.
  4. Atlasiet tās personas vārdu, kuru vēlaties atbloķēt.
  5. Pēc tam pieskarieties vienumam Vēl un pēc tam - Cilvēki.
  6. Vēlreiz izvēlieties personas vārdu un pieskarieties Atbloķēt lietotāju.

Bloķēšana Made Easy

Reizē no kontakta ar cilvēkiem dažreiz nevar izvairīties, taču pakalpojumā Google Hangouts tas ir iespējams. Jums nav jāpacieš rupja uzvedība; nekavējoties bloķējiet personu.

Vai mēs atbildējām uz visiem jūsu jautājumiem par bloķēšanu, vai arī vēlaties uzzināt ko citu? Pastāstiet mums par savu Google Hangouts pieredzi zemāk esošajā komentāru sadaļā.

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos