Galvenais Viedtālruņi Kā mainīt Google fotoattēlus uz citu kontu

Kā mainīt Google fotoattēlus uz citu kontu



Vairāku Google kontu lietošanai ir neskaitāmas priekšrocības. Tos var izmantot, lai nodalītu personīgo un privāto dzīvi. Varat arī izmantot dažādus vaļaspriekus un intereses dažādos kontos.

Kā mainīt Google fotoattēlus uz citu kontu

Tomēr, ja katrā no šiem kontiem izmantojat pakalpojumu Google fotoattēli, pastāv iespēja, ka jums dažreiz būs jāpārslēdzas no viena konta uz citu. Vai varbūt pat pārsūtiet attēlus no viena konta uz otru.

Lai pārslēgtos starp Google fotoattēlu kontiem, nepieciešami tikai daži pieskārieni vai klikšķi. Nedaudz ievērojot, fotoattēlu pārsūtīšana var būt nedaudz sarežģītāka. Šis raksts aptvers abus.

kā izveidot savienojumu ar maršrutētāju bez paroles

Pārslēgšanās starp vairākiem Google fotoattēlu kontiem

Ja vēlaties vienkārši izrakstīties no viena Google fotoattēlu konta un pieteikties citā, process ir diezgan vienkāršs. Veiciet šīs darbības:

  1. Palaidiet lietotni Fotoattēli.
  2. Pieskarieties sava konta nosaukumam kreisās sānjoslas augšdaļā.
  3. Atlasiet “Pievienot citu kontu”.
    pievienojiet citu kontu
  4. Ievadiet akreditācijas datus un pierakstieties šajā kontā.

Google fotoattēli atcerēsies jūsu kontu, un tas tiks pievienots sānjoslas kontu sarakstam. Ja vēlaties atkal pārslēgties starp kontiem, varat veikt pirmās divas darbības un vienkārši pieskarties kontam, uz kuru vēlaties pārslēgties. Protams, jums katru reizi būs jāievada parole.

No otras puses, katrs konts tiks savienots ar citu Google disku, tāpēc pārliecinieties, ka zināt, kuri attēli ir uz kura konta, jo tas var diezgan viegli sajaukt.

Metodes attēlu pārvietošanai starp kontiem

Ja jums ir vairāki konti, bet vēlaties pārsūtīt attēlus starp katru, jums būs jāievēro dažādas metodes. Diemžēl pakalpojumā Google fotoattēli joprojām nav funkcijas, kas ļautu ērti pārsūtīt attēlus starp kontiem.

Tomēr, ja vēlaties pārvietot noteiktus attēlus no viena konta uz otru, varat izmantot vairākas metodes.

Pirmā metode: lejupielāde cietajā diskā un augšupielāde kontā

Visredzamākais attēlu pārsūtīšanas veids starp kontiem ir lejupielādes un augšupielādes metode. Ja vēlamais attēls pastāv tikai vienā Google fotoattēlu kontā, vispirms tas ir jālejupielādē.

Attēlus no Google fotoattēliem var lejupielādēt vairākos veidos. Šeit ir vienkāršākais:

  1. Atveriet Google fotoattēlu bibliotēku.
  2. Atlasiet attēlu, kuru vēlaties lejupielādēt.
  3. Augšējā labajā stūrī noklikšķiniet uz ikonas “vairāk” (trīs vertikāli punkti).
  4. Izvēlieties “Lejupielādēt”.
    lejupielādēt

Varat arī atlasīt attēlu un 3. un 4. darbības vietā nospiest taustiņu ‘Shift’ + ‘D’. Varat arī vienkārši vilkt un nomest attēlu tieši no pārlūkprogrammas vienā no failu pārlūka mapēm.

Kad esat lejupielādējis attēlu, pārslēdziet kontu, izmantojot norādījumus no iepriekš esošās sadaļas, un vienkārši augšupielādējiet to pašu attēlu uz citu kontu. Tādā veidā jūsu attēls būs abos kontos, vai arī jūs varat to izdzēst no sākotnējā konta.

Otrā metode: koplietot visu albumu no viena konta uz otru

Ja vēlaties pārsūtīt vairākus attēlus, varat izlaist lejupielādes daļu un pievienot tos citam kontam, izmantojot koplietojamu saiti. Izpildiet šos norādījumus:

  1. Atveriet Google fotoattēlu sākuma ekrānu.
  2. Sānjoslā pa kreisi noklikšķiniet uz cilnes Albumi.
  3. Izvēlieties albumu vai izveidojiet jaunu (ekrāna apakšdaļā noklikšķiniet uz Izveidot albumu)
  4. Noklikšķiniet uz pogas Kopīgot ekrāna augšējā labajā stūrī.
    dalīties
  5. Atlasiet opciju “Izveidot saiti”.
    izveidot saiti
  6. Nokopējiet saiti.
  7. Pārslēdzieties uz citu Google kontu (varat izmantot metodi no pirmās sadaļas).
  8. Atveriet nokopēto saiti, izmantojot citu kontu.
  9. Izvēlieties visus albuma attēlus.
  10. Ekrāna augšējā labajā stūrī noklikšķiniet uz Pievienot albumam.
    albumu
  11. Izvēlieties vajadzīgo albumu un gaidiet fotoattēlu pievienošanu.

Trešā metode: koplietot visu bibliotēku

Jūs varat iestatīt un koplietot visu bibliotēku starp kontiem.

  1. Kreisajā sānjoslā noklikšķiniet uz cilnes Kopīgošana.
  2. Nospiediet ikonu “vairāk” (trīs vertikāli punkti).
  3. Nolaižamajā izvēlnē atlasiet “Iestatīt koplietojamas bibliotēkas”.
    izveidot koplietojamas bibliotēkas
  4. Ierakstiet sava cita konta (partnera) e-pasta adresi.
  5. Nospiediet Next.
  6. Pārslēdzieties uz otro kontu.
  7. Pieņemiet ielūgumu un aktivizējiet “Pievienot bibliotēkai”.

Visi pirmā konta attēli tiks kopēti otrajā kontā. Ja izdzēsīsit attēlus no pirmā konta, tie paliks otrajā un otrādi. Arī visi apraksti un paraksti tiks pārsūtīti uz citu kontu.

Pārliecinieties, vai abos kontos ir pietiekami daudz vietas, pretējā gadījumā daļu failu nevarēs pārsūtīt. Ja nemaksājat par lielāku krātuves vietu, visos bezmaksas Google kontos ir tikai 15 GB vietas.

Ņemiet vērā, ka albumos esošie attēli netiks kopīgoti, un pēc tam to pārsūtīšanai jāizmanto otrā metode.

Vienmēr dublējiet savus failus

Tagad jūs zināt, kā mainīt kontus un pārslēgt fotoattēlus starp tiem, taču jums joprojām vajadzētu būt uzmanīgiem, pirms turpināt. Jo īpaši tāpēc, ka dažos gadījumos tie ir bijuši ziņojumi par pazeminātu fotoattēlu kvalitāti.

Vislabākais veids, kā piekļūt pārsūtīšanai, ir izmantot pirmo metodi un lejupielādēt bibliotēku un / vai albumu uz cietā diska, pirms turpināt citas pārsūtīšanas metodes. Protams, tas prasa daudz vairāk laika un pacietības.

Vai jūs zināt kādu citu metodi, kā pārsūtīt savus Google fotoattēlu failus uz citu kontu? Kāpēc ne kopīgot tos komentāru sadaļā zemāk?

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos