Galvenais Facebook Kā pārbaudīt, vai kāds cits izmanto jūsu Facebook kontu

Kā pārbaudīt, vai kāds cits izmanto jūsu Facebook kontu



Vai savā Facebook kontā esat pamanījis kādu dīvainu rīcību? Vai redzēt ziņas, atzīmes Patīk vai atjauninājumus, kas nav jūsu? Tā var būt pazīme, ka kāds cits izmanto jūsu Facebook kontu, un jūs, iespējams, esat uzlauzis. Jūs, protams, nevarat, tāpēc šeit ir, kā to uzzināt.

Kā pārbaudīt, vai kāds cits izmanto jūsu Facebook kontu

Tipiski uzlauztu Facebook kontu simptomi ir atjauninājumi un ieraksti, kas nav jūsu, sekošana vai patika uzvedība, kas neatbilst jūsu pašu, ziņojumi, kas nosūtīti cilvēkiem, kurus neesat uzrakstījis, un baisais e-pasts no Facebook.

E-pastā tiks lasīts apmēram šāds:

Jūsu Facebook kontā nesen tika pieteikts no datora, mobilās ierīces vai citas vietas, kuru nekad iepriekš neesat izmantojis. Jūsu drošības labad mēs esam īslaicīgi bloķējuši jūsu kontu, līdz jūs varat pārskatīt šo darbību un pārliecināties, ka neviens neizmanto jūsu kontu bez jūsu atļaujas.

Vai esat pieteicies Facebook no jaunas ierīces vai neparastas vietas? ”

Daudzkārt šie e-pasta ziņojumi tiek sūtīti kļūdaini, tādēļ, ja jūs tos saņemat, vēl neuztraucieties. Ja izmantojat VPN, mobilo tālruni vai ceļojat, iespējams, redzēsit vairākus šos e-pasta ziņojumus. Ir pāris veidi, kā pārbaudīt, vai kāds izmanto jūsu Facebook kontu.

hroma atvērt saiti jaunā cilnē

Pārbaudiet, vai kāds izmanto jūsu Facebook kontu

Ja jums ir aizdomas, ka kāds izmanto jūsu Facebook kontu, jums ir jārīkojas ātri. Ņemot vērā to, cik sociālais tīkls ir integrēts mūsu dzīvē, jo ātrāk jūs varat pārtraukt jebkuru ļaunprātīgu darbību, jo mazāk tiek nodarīts kaitējums.

Par laimi, Facebook ir daudz priekšā mums, un tam ir vienkāršs veids, kā uzzināt, kurš un kad ir pieteicies jūsu kontā.

  1. Piesakieties Facebook kā parasti.
  2. Augšējā izvēlnē atlasiet mazo lejupvērsto bultiņu, lai piekļūtu iestatījumiem.
  3. Noklikšķiniet uz Iestatījumi un konfidencialitāte.
  4. Noklikšķiniet uz Iestatījumi.
  5. Kreisajā pusē atlasiet “Drošība un pieteikšanās”.
  6. Ritiniet līdz sadaļai “Kur esat pieteicies” un teksta saitei “Skatīt vairāk”.

Noklikšķinot uz opcijas Skatīt vairāk, jūs redzēsiet visu ierīču un vietu sarakstu, kur piekļuvis jūsu Facebook kontam. Paturiet prātā, ka atrašanās vieta nav ideāla, tāpēc tajā var norādīt tuvāko pilsētu, nevis dzimto pilsētu.

Ja redzat ierīces ar atrašanās vietām, kuras neatpazīstat, varat tās viegli izrakstīties. Viss, kas jums jādara, ir noklikšķiniet uz trim punktiem ierīces labajā pusē un atlasiet “Izrakstīties”.

Visbeidzot, jūs varat atteikties no visām ierīcēm vienlaikus. Ritiniet lejup pa šo pašu lapu un atlasiet “Iziet no visām sesijām”.

Piezīme: Vislabāk ir nomainīt paroli pirms izrakstīšanās no sesijām, jo ​​iebrucējs var vienkārši pieteikties vēlreiz. Tālāk parādīsim, kā nomainīt paroli.

Jūsu Facebook konta drošība

Ja jums ir aizdomas, ka kāds izmanto jūsu Facebook kontu, jums tas ir jāpierakstās, jāmaina parole un jāaizsargā savs konts. Ja sekojāt iepriekš aprakstītajam procesam, lai redzētu, vai kāds nav pieteicies jūsu kontā, varat arī viņu atteikties, atlasot teksta saiti Izrakstīties no visām sesijām. Tomēr nedariet to vēl. Sagatavosimies vispirms.

  1. Atpakaļ no sesijas loga atpakaļ uz Drošība un pieteikšanās.
  2. Atveriet jaunu pārlūkprogrammas cilni un dodieties uz lapu Drošība un pieteikšanās.
  3. Jaunajā cilnē blakus Mainīt paroli atlasiet Rediģēt.
  4. Sagatavojiet jaunu paroli lodziņos, taču vēl nesaglabājiet izmaiņas. Padariet paroli labu. Pēc tam noklikšķiniet uz Saglabāt izmaiņas.
  5. Atgriezieties sākotnējā cilnē un atlasiet Atteikties no visām sesijām. Apstipriniet, ja nepieciešams.
  6. Cilnē Mainīt paroli atlasiet Saglabāt izmaiņas.

Būtībā jūs atverat drošības un pieteikšanās lapas kopiju divos pārlūkprogrammas logos. Vienu, kuru izmantojat sesiju beigšanai, un otru, kuru izmantojat, lai mainītu paroli. Tas jādara ātri, jo nezināt, vai tas ir robots vai persona, kas izmanto kontu. Piespiežot sesiju beigties, jūs izspiežat to, kurš izmanto jūsu kontu. Nekavējoties nospiežot Saglabāt izmaiņas, jūs atjaunināt savu paroli. Cerams, ka pietiekami ātri, lai pārtrauktu hakera atkārtotu pieteikšanos.

kā nomainīt manu fortnite lietotājvārdu

Dažreiz, mainot paroli, tiks pārtraukts visu sesiju pieprasījums, taču tas, šķiet, ir mazliet veiksmīgs. Lai gan šeit ir daži papildu soļi, tas darbojas katru reizi.

Pēc tam iestatiet brīdinājumus par neatpazītiem pieteikšanās gadījumiem un iestatiet divu faktoru autentifikāciju.

  1. Ja aizvērāt logu, dodieties uz sadaļu Drošība un pieteikšanās.
  2. Atlasiet pogu Rediģēt blakus opcijai Saņemt brīdinājumus par neatpazītiem pieteikšanās gadījumiem.
  3. Pievienojiet paziņojumus un e-pasta brīdinājumus. Tas liks Facebook nosūtīt jums pieteikšanās paziņojumu, kad piesakāties no kaut kur neparasta.
  4. Atlasiet Izmantot divfaktoru autentifikāciju.
  5. Blakus divfaktoru autentifikācijai atlasiet Iestatīt. Pievienojiet savu tālruņa numuru un izpildiet norādījumus.

Kad šīs divas lietas ir iestatītas, jūsu Facebook konts ir pēc iespējas drošāks. Ja kāds mēģina pieteikties jūsu Facebook kontā no citas vietas, jūs saņemsit brīdinājumu pa e-pastu. Mēģinot pieteikties, viņiem būs jāveic autentifikācija, izmantojot jūsu tālruni, kas viņus apturētu.

bieži uzdotie jautājumi

Vai tomēr ir jāzina, kas piesakās manā kontā?

Diemžēl nē. Ja vien neatpazīstat ierīci vai atrašanās vietu, nevarat zināt, kurš piekļūst jūsu kontam. Jūs arī nezināsiet, vai iebrucējs ir robots vai cita persona.

Vai Facebook piedāvā divfaktoru autentifikāciju?

Jā! Divu faktoru autentifikācija tika izstrādāta, lai nosūtītu kodu uz citu ierīci, tālruņa numuru vai e-pasta adresi, kas jāpārbauda, ​​lai piekļūtu kontam.

kā izdzēst grāmatzīmju mapi

Lai iespējotu šo funkciju Facebook, veiciet iepriekš norādītās darbības, lai mainītu paroli. Tikai zem paroles opcijas jūs redzēsiet divu faktoru autentifikācijas sadaļu. Pārslēdziet slēdzi un funkcija ir iespējota.

Ja kāds mēģina piekļūt jūsu kontam, jūs saņemsit paziņojumu uz citu ierīci.

Nevienam nepatīk ideja par uzlaušanu, taču ir diezgan vienkārši pārbaudīt, vai kāds cits izmanto jūsu Facebook kontu. Tagad jūs zināt, kā pārbaudīt interloperus un kā rīkoties, ja esat uzlauzts. Lai veicas tur!

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos