Galvenais Snapchat Kā izdzēst visu Snapchat stāstu

Kā izdzēst visu Snapchat stāstu



Mēs mīlam Snapchat par tā īslaicīgo raksturu. Kad mēs snap mūsu draugiem un sekotājiem, snap ilgst tikai dažas sekundes, pirms pazūd uz visiem laikiem. Tā ne vienmēr ir laba lieta; dažreiz jūsu tālrunis nomirst vai arī jūs nejauši izlaižat garām snapu, kuru patiešām vēlaties redzēt. Nenovēršami ir viegli palaist garām dažas lietas.

Dažreiz snap ir tik labs, ka mēs vēlamies dot saviem sekotājiem iespēju to novērtēt. Ievadiet Snapchat stāstus; Stāstu funkcija uztur mūsu snaps 24 stundas. Sekotāji var apskatīt mūsu stāstu pēc savas gribas un vienmēr noķert labākās lietas. Kas notiek pēc 24 stundām? Sprādzieni, protams, pazūd.

Tomēr ir reizes, kad mēs varētu vēlēties, lai snap pazustu ātrāk. Par laimi, Snapchat ļauj jebkurā brīdī noņemt snaps no stāsta. Diemžēl nav tūlītējas iespējas visu savu Snapchat stāstu izdzēst vienā rāvienā. Tomēr jūs varat izdzēst katru stāsta ierakstu atsevišķi, galu galā izdzēšot visu stāstu. Šis raksts sniegs skaidras instrukcijas, kā izdzēst savu Snapchat stāstu, izdzēšot katru ziņu!

Piekļuve Snapchat stāstiem un fotoattēliem

Ja vēlaties dzēst Snaps no Mans stāsts , tad jūs jau zināt, kā tos tur saglabāt. Bet jūs, iespējams, nezināt, kā piekļūt savam stāstam, lai redzētu pieejamos fotoattēlus. Tas ir viegli, ja zināt, ko darīt. Vienkārši dodieties uz savu Snapchat kameru un velciet pa labi ar pirkstu.

Šeit jūs varat apskatīt stāstus par cilvēkiem, kuriem sekojat. Jūs varat redzēt arī savus. Vienkārši paskatieties uz ekrāna augšdaļu un atrodiet Mans stāsts . Jūs varat mijiedarboties ar šo līniju vairākos veidos.

noklikšķiniet uz bloķēšanas logiem 10

  • Ātri pieskarieties Mans stāsts lai apskatītu pieejamo momentuzņēmumu slaidrādi.
  • Pieskarieties un turiet Mans stāsts vai pieskarieties trim vertikālajiem punktiem kreisajā pusē, lai paplašinātu snapus stāsta iekšpusē.
  • Pieskarieties lejupielādes ikonai, lai saglabātu stāstu (vairāk par to vēlāk).
  • Pieskarieties ikonai Pievienot fotoattēlu, lai tūlīt uzņemtu un pievienotu to stāstam.

Apskatiet izvērsto snap skatu. Katrā momentā kreisajā pusē jābūt sīktēlam. Tieši pa labi no tā ir laiks. Šis laiks parāda, cik ilgi šī snap ir bijusi stāsta sastāvdaļa. Labajā malā blakus acs ābola ikonai būs redzams skaitlis. Šis skaitlis norāda to cilvēku skaitu, kuri ir redzējuši šo konkrēto attēlu. Ja tur nekā nav, tad neviens nav skatījies jūsu momentuzņēmumu.

kā savienot iekurt ar viesnīcas wifi

Stāstu un momentuzņēmumu saglabāšana

Pirms kaut ko izdzēsīsit no stāsta, iespējams, vēlēsities to saglabāt. Atcerieties, ka pēc momentuzņēmuma izdzēšanas to vairs nevar izgūt. Esiet piesardzīgs un saglabājiet savus momentuzņēmumus tūlīt.

Visu savu stāstu varat saglabāt iepriekš minētajā veidā. Vienkārši pieskarieties lejupielādes ikonai blakus esošo ikonu rindā Mans stāsts . Tas katru sižeta mirkli saglabās tālruņa kameras rullī.

Ja Snapchat vēl nav atļaujas piekļūt jūsu kameras rullim, tiek parādīts logs, kurā tiek lūgta atļauja saglabāt snaps kameras rullī. Pieskarieties Jā. Tas novirzīs jūs uz tālruņa iestatījumiem, kur varēsit rediģēt Snapchat atļaujas.

Pieņemsim, ka jūs neesat ieinteresēts saglabāt visu savu stāstu. Jūs vienkārši vēlaties saglabāt vienu vai divus momentus tajā. Nekādu problēmu.

kā jūs varat izveidot snapchat filtru
  1. Izvērst Mans stāsts lai apskatītu visus snapus.
  2. Pieskarieties snapam, kuru vēlaties saglabāt.
  3. Pieskarieties lejupielādes ikonai apakšējā kreisajā stūrī.

Tāpat kā stāstā, tas arī ietaupīs jūsu kameras rullīti. Jums var būt nepieciešams piešķirt Snapchat atļauju veikt šo darbību.

Snapu dzēšana no jūsu stāsta

Tagad, kad esat saglabājis visus vēlamos snapus, ir pienācis laiks izdzēst snapus, kurus vairs nevēlaties, lai citi redz.

  1. Izvērst Mans stāsts lai apskatītu visus snapus.
  2. Pieskarieties snapam, kuru vēlaties izdzēst.
  3. Pieskarieties atkritumu tvertnes ikonai apakšējā kreisajā stūrī.
  4. Krāns Dzēst apstiprināt.

Atkārtojiet šo darbību visiem fotoattēliem, kurus vēlaties izdzēst. Pagaidiet, vai jūs gribējāt izdzēst visu stāstu? Atvainojiet, jums nav paveicies. Snapchat ļauj izdzēst tikai atsevišķus attēlus. Tos nevar masveidā izdzēst. Bet, hei, nekas neliedz jums noņemt katru attēlu ...…… laikā.

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos