Galvenais Mākoņpakalpojumi Kā izdzēst fotoattēlus no iCloud (saglabājot tos savā iPhone)

Kā izdzēst fotoattēlus no iCloud (saglabājot tos savā iPhone)



Kas jāzina

  • Pirms fotoattēlu dzēšanas no sava iCloud konta izslēdziet iPhone automātisko dublēšanu pakalpojumā iCloud.
  • Iet uz Iestatījumi > [Jūsu Apple ID] > iCloud > Fotogrāfijas > Izslēgt iCloud fotoattēli .
  • Pierakstīties uz iCloud.com > Fotogrāfijas > Izvēlieties fotoattēlus, ko dzēst > Atlasiet Atkritumi ikonu.

Šajā rakstā ir paskaidrots, kā izdzēst fotoattēlus no iCloud, neizņemot tos no sava iPhone.

Kā izdzēst fotoattēlus no iCloud, saglabājot tos iPhone tālrunī

Lai izdzēstu fotoattēlus no iCloud, neizdzēšot tos no iPhone, jums ir jāpārbauda tālruņa sinhronizācijas statuss . Pārliecinieties, vai sinhronizācija ir izslēgta. Pēc tam veiciet tālāk norādītās darbības, lai noņemtu attēlus tikai no iCloud:

parādi man savu google meklēšanas vēsturi
  1. Atvērt iCloud.com jebkurā pārlūkprogrammā un pierakstieties ar savu Apple ID un autentificējiet savu identitāti.

  2. Izvēlieties Fotogrāfijas .

    Fotogrāfijas pakalpojumā iCloud
  3. Nospiediet pogu Ctrl (Windows) vai Pavēli (macOS) taustiņu uz tastatūras un atlasiet fotoattēlus, kurus vēlaties dzēst.

    Atlasītais fotoattēls pakalpojumā iCloud Photos
  4. Lai izdzēstu fotoattēlus, lapas augšējā labajā stūrī atlasiet atkritnes ikonu.

  5. Fotoattēli tiks dzēsti no iCloud. Ja ierīcē ir izslēgta funkcija iCloud Photos, iPhone fotoattēlu bibliotēkā esošie fotoattēli netiks ietekmēti.

Padoms:

Kad fotoattēli un videoklipi tiek izdzēsti, tie tiek pārvietoti uz Nesen dzēsts mapē gan iCloud, gan iPhone. Tie tiks neatgriezeniski izdzēsti pēc 30 dienām, tādējādi ļaujot tos atgūt, ja pārdomāsiet. Lai tos neatgriezeniski noņemtu pirms 30 dienām, atveriet mapi Nesen izdzēstie un atlasiet Dzēst visus .

Kā redzēt, vai iPhone tālrunī ir ieslēgta vai izslēgta sinhronizācija

Sinhronizācijai jābūt izslēgtai, lai nodrošinātu, ka no iCloud izdzēstie fotoattēli netiek noņemti arī no jūsu iPhone. Lai pārbaudītu, vai jūsu iPhone tālrunī ir iespējota iCloud fotoattēlu sinhronizācija, veiciet šīs darbības:

  1. Atvērt Iestatījumi no sava iPhone sākuma ekrāna un pieskarieties Apple iD ar tavu vārdu.

    Iestatījumu lietotne iPhone sākuma ekrānā un Apple ID iPhone iestatījumos
  2. Izvēlieties iCloud > Fotogrāfijas .

    iCloud un Photos iPhone iestatījumos
  3. Izmantojiet iCloud Photos pārslēgšanas slēdzi, lai iespējotu vai atspējotu sinhronizāciju.

    ICloud fotoattēlu ieslēgšanas un izslēgšanas pārslēgšanas slēdzis
  4. Lai izdzēstu fotoattēlus no iCloud, neizdzēšot tos no iPhone, izslēdziet sinhronizāciju, pārslēdzot slēdzi uz off.

Tagad varat izdzēst fotoattēlus no iCloud, tos automātiski neizņemot no iPhone. Veiciet tās pašas darbības, lai izslēgtu iCloud sinhronizāciju jebkurai citai Apple ierīcei.

Kā masveidā dzēst attēlus un fotoattēlus iPhone, iPad

Izpratne par iestatījumu “Optimizēt iPhone krātuvi”.

Ja Optimizējiet iPhone krātuvi ir iespējots, visi jūsu pilnas izšķirtspējas fotoattēli un videoklipi tiek glabāti pakalpojumā iCloud, un iPhone tālrunī ir tikai jaunākie fotoattēli un videoklipi. Kad iPhone tālrunī ir maz vietas, iPhone augšupielādēs pilnas izšķirtspējas attēlus (un videoklipus) iCloud un aizstās tos ar mazāka izmēra versijām jūsu iPhone ierīcē.

Ja izdzēšat kaut ko no iCloud Photos, pārliecinieties, ka jums ir Lejupielādējiet un saglabājiet oriģinālus atlasīta opcija. Tagad visa fotoattēlu bibliotēka paliks tālrunī (ja ir pietiekami daudz brīvas krātuves), pat ja izslēgsit iCloud Photos un sāksit dzēst fotoattēlus no mākoņa.

FAQ
  • Kā lejupielādēt fotoattēlus no iCloud?

    Uz lejupielādēt fotoattēlus no iCloud , iet uz iCloud.com , atlasiet Fotogrāfijas , izvēlieties fotoattēlu(s) un atlasiet Lejupielādēt ikona (mākonis un lejupvērstā bultiņa) augšpusē. Lai lejupielādētu fotoattēla vai video oriģinālo versiju (sākotnējā formātā bez labojumiem), noklikšķiniet uz un turiet Lejupielādēt ikonu un atlasiet Nepārveidots oriģināls .

  • Kā augšupielādēt fotoattēlus pakalpojumā iCloud?

    Lai augšupielādētu fotoattēlu pakalpojumā iCloud, dodieties uz iCloud.com , atlasiet Fotogrāfijas , pēc tam atlasiet Augšupielādēt ikona (mākonis un augšupvērstā bultiņa) augšpusē. Vai arī velciet failus no datora uz mapi Fotoattēli pārlūkprogrammā.

  • Kāpēc mani fotoattēli netiek augšupielādēti pakalpojumā iCloud?

    Augšupielādes var tikt apturētas, ja akumulators ir zems vai ir izveidots savienojums ar mobilo sakaru plānu. Restartējiet ierīci, pārbaudiet interneta savienojumu un uzlādējiet akumulatoru.

  • Vai fotoattēli paliek pakalpojumā iCloud, ja tie tiek izdzēsti no iPhone?

    iCloud Photos nav fotoattēlu kopas dublējums no jūsu iPhone. Tā vietā tā ir jūsu iPhone pašreizējās fotoattēlu bibliotēkas kopija. Ja izdzēšat no jebkuras vietas (iCloud Photos vai sava iPhone), sinhronizācijas funkcija izdzēš fotoattēlu citā vietā. Vienīgais veids, kā saglabāt fotoattēlu iPhone tālrunī, dzēšot to no iCloud, ir izslēgt automātisko sinhronizāciju. Tas nedarbosies, ja vēlāk atkal ieslēgsiet iCloud Photos.

Kā izdzēst fotoattēlus no iPhone, bet ne no iCloud

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos