Galvenais Straumēšanas Pakalpojumi Kā izdzēst meklēšanas vēsturi pakalpojumā Google fotoattēli

Kā izdzēst meklēšanas vēsturi pakalpojumā Google fotoattēli



Google fotoattēli ir ne tikai ērta vieta fotoattēlu glabāšanai un kārtošanai, bet arī veids, kā kopīgot un mijiedarboties ar citiem lietotājiem.

Dažreiz jūs varat saskarties ar nevēlamu attēlu, kas paliks jūsu vēsturē. Kad tas notiks, vislabāk to noņemt, lai novērstu nepatīkamu situāciju rašanos, piemēram, paskaidrot, kāpēc Google fotoattēlu vēsturē ir noteikts attēls.

Šajā gadījumā vislabāk ir notīrīt vēsturi un noņemt fotoattēlu no savu darbību žurnāla. Šis raksts paskaidros, kā to izdarīt.

Dzēst visas Google darbības

Vienkāršākais un drošākais veids, kā izdzēst Google fotoattēlu meklēšanas vēsturi, ir dzēst Google konta darbības uz noteiktu laiku. Tomēr šī metode noņems visu, ko esat paveicis jebkurā Google produktā.

Tas nozīmē, ka visi videoklipi, kurus esat meklējis vietnē YouTube, visas Google attēli, Google Maps atrašanās vietas un dažādas citas lietas, kas pašlaik ir reģistrētas jūsu Google kontā, pazudīs.

Tāpēc pirms turpināt pārliecinieties, ka esat dublējis visu nepieciešamo. Vai arī izvēlieties īsu laiku, kas pārāk neietekmēs citas jūsu darbības. Piemēram, izvēloties notīrīt tikai vienu stundu ilgas vēstures (ja esat mijiedarbojies ar konkrēto Google attēlu), iespējams, tiks saglabāta lielākā daļa svarīgo datu.

Lai dzēstu visas Google konta darbības, rīkojieties šādi:

  1. Dodieties uz Google Mana aktivitāte lapu no sava pārlūka.
  2. Pierakstieties, izmantojot sava konta akreditācijas datus. Noteikti izmantojiet to Google kontu, no kura esat mijiedarbojies ar attēlu.
  3. Noklikšķiniet uz ikonas “vairāk” (trīs vertikāli punkti) blakus meklēšanas joslai.
  4. Nolaižamajā izvēlnē atlasiet Dzēst darbību pēc.
  5. Izvēlieties vēlamo periodu no kreisās puses opcijām.

Izvēloties opciju “Visu laiku”, tiks izdzēsti visi vienumi, ar kuriem esat mijiedarbojies, izmantojot lietotnes, kas saistītas ar jūsu Google kontu. Drošāk ir izvēlēties “Pēdējā stunda”, ja šajā laikā esat mijiedarbojies ar fotoattēlu, vai periodu “Pielāgots diapazons”. Tomēr šī opcija ļaus jums izvēlēties tikai dienu periodu. Jūs nevarat izvēlēties stundas periodu.

Kad esat izvēlējies periodu, vienkārši apstipriniet savu izvēli, un attēls pazudīs no vēstures.

Individuālās darbības dzēšana

Ja zināt precīzu mijiedarbības ar nevēlamo Google attēlu brīdi, varat šo mijiedarbību izdzēst no savu darbību žurnāla.

Lai to izdarītu, jums jāiet tikai uz Google lapu Manas darbības un jāatrod šis vienums sākuma ekrāna plūsmā. Varat arī meklēt vienumu, ierakstot atslēgvārdu vai datumu.

Kad tas būs izdarīts, vienkārši noklikšķiniet uz ikonas “vairāk” (trīs horizontāli punkti) blakus šai mijiedarbībai un noklikšķiniet uz “Dzēst”.

Notīriet kešatmiņu un krātuvi no Android lietotnes

Ja jums ir Android, varat lietotnes iestatījumos notīrīt krātuvi un kešatmiņu. Tas noņems lietotnes vēsturi. Lai to izdarītu, jums jāveic šādas darbības:

vai varat ekrānu kopīgot nesaskaņās
  1. Dodieties uz savas ierīces lietotni “Iestatījumi”.
  2. Atveriet izvēlni Lietotnes. To var arī norādīt kā “Informācija par lietojumprogrammām” vai “Lietojumprogrammas”.
  3. Ritiniet sarakstu, līdz atrodat sadaļu Fotoattēli.
  4. Ievadiet “Fotoattēli”, lai atvērtu informācijas ekrānu.
  5. Sadaļā “Lietojums” izvēlieties izvēlni “Krātuve”.
  6. Pieskarieties vienumam “Notīrīt datus” vai “Pārvaldīt vietu”, lai notīrītu datus.
  7. Pieskarieties arī “Notīrīt kešatmiņu”.

Tādējādi tiks dzēsta visa jūsu lietotnes vēsture. Piezīme: pēc šīs metodes veikšanas jums vēlreiz jāpierakstās lietotnē Fotoattēli. Tāpēc pirms turpināt, pārliecinieties, ka jums ir visi jūsu akreditācijas dati.

Šajā metodē labi ir tas, ka jūs notīrīsit tikai lietotnes Fotoattēli vēsturi. Atšķirībā no iepriekš minētās metodes, visas pārējās Google darbības paliks neskartas. No otras puses, tas no tālruņa noņems visu lietotņu vēsturi, un to nevar ierobežot tikai ar noteiktu laika periodu.

Atspējot lietotni (rūpnīcas atiestatīšana)

Dažos gadījumos lietotne neļaus jums notīrīt kešatmiņu vai vēsturi. Ir veids, kā to apiet, taču tas prasa lietotnes rūpnīcas atiestatīšanu.

Lai to izdarītu, jums vajadzētu:

  1. Veiciet iepriekšējās sadaļas pirmās četras darbības, līdz piekļūstat lietotnes Informācijas ekrāns Fotoattēli.
  2. Pieskarieties pogai Atspējot ekrāna augšdaļā. Parādīsies dialoglodziņš, kurā jūs aicināsit pieņemt lēmumu.
  3. Izvēlieties Atspējot lietotni.
    Pēc šīs komandas izpildes lietotne aizmirsīs visus datus un mijiedarbību, kas jums bija ar to. Tas pilnībā noņems jūsu meklēšanas vēsturi.
  4. Nospiediet pogu Iespējot. Tam vajadzētu būt tajā pašā vietā, kur iepriekš atradās ‘Atspējot’. Ja jūs to nedarīsit, lietotne paliks atspējota, un jūs nevarēsiet to izmantot.

Kad tas būs izdarīts, jums būs vēlreiz jāpierakstās savā kontā. Visas turpmākās darbības atkal paliks lietotnes krātuvē, līdz izlemsit vēlreiz noņemt vēsturi.

Saglabājiet savu vēsturi sev

Google darbību dzēšanai vienmēr jābūt pēdējam iespējamam. Ja izmantojat koplietotu kontu, vienmēr ir labi noņemt visas pēdas, kas var traucēt jūsu konfidencialitāti, kas parasti ietver google meklēšanu, videoklipus un google fotoattēlus.

Tomēr, ja izmantojat privātu kontu, labāk būtu saglabāt to aizsargātu un aizsargātu, nevis notīrīt savu darbību žurnālu un riskēt ar datu zaudēšanu procesā.

Kuru metodi vēlaties notīrīt no pakalpojuma Google fotoattēli? Kāpēc? Dalieties ar savu pieredzi komentāru sadaļā zemāk.

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos