Galvenais Ziņapmaiņa Kā izdzēst savu Kik kontu [2021. gada septembris]

Kā izdzēst savu Kik kontu [2021. gada septembris]



Kik ir bezmaksas ziņojumapmaiņas pakalpojums, kas ļauj ērti sazināties ar draugiem un ģimeni.

Ja esat nolēmis dzēst savu Kik kontu, ir svarīgi ņemt vērā, ka pat ja jūs pārtraucat savu Kik kontu, tas netiek slēgts uz visiem laikiem . Šī ir tikai īslaicīga deaktivizēšana, kas ļauj atkārtoti atvērt kontu, ja vēlaties.

tomēr ja vēlaties neatgriezeniski dzēst savu kontu un informāciju, jums būs jāveic dažas papildu darbības .

Sekojiet līdzi, lai uzzinātu, kā neatgriezeniski izdzēst savu Kik kontu un personisko informāciju.

Kā neatgriezeniski izdzēst savu Kik kontu

Ja neatgriezeniski izdzēsīsit savu Kik kontu, jūs zaudēsiet piekļuvi visiem saviem tērzēšanas datiem, drauga informācijai un lietotājvārdam. Pēc konta dzēšanas jūs nevarēsit reģistrēties vēlāk, izmantojot to pašu lietotājvārdu. Tāpēc pirms šo darbību veikšanas noteikti pārsūtiet visu informāciju vai konta informāciju, kuru nevēlaties zaudēt uz visiem laikiem.

Kad esat nolēmis pilnībā izdzēst savu Kik kontu, veiciet šīs darbības, lai to izdarītu:

  1. Apmeklējiet Kik Dzēst lapu ↗ no tīmekļa pārlūkprogrammas.

2. Aizpildiet Lietotājvārds un E-pasts sadaļas, pēc tam izvēlieties iemeslu, lai neatgriezeniski dzēstu savu Kik kontu. Pievienojiet papildu informāciju sadaļā Papildus informācija… lodziņu, pēc tam atzīmējiet izvēles rūtiņu zem tā. Klikšķiniet uz Aiziet! dzēst.

kā neatgriezeniski izdzēst īsziņas

3. Pārbaudiet savu e-pastu un noklikšķiniet uz Neatgriezeniski dzēst, kas atrodas e-pasta apakšā.

Kā izdzēst sava bērna Kik kontu

Kā vecāks jūs vēlaties, lai jūsu bērns baudītu interneta sniegtās priekšrocības bez problēmām.

Ja vēlaties neļaut bērnam izmantot Kik, varat arī pieprasīt viņa konta deaktivizēšanu. Tomēr jums būs jāzina e-pasta adrese, ko jūsu bērns izmanto, lai tas darbotos.

Kik atbalsta vietne novirza jūs uz parasto deaktivizēšanas palīdzības lapu, kad noklikšķināt, lai saņemtu palīdzību par bērna Kik konta noņemšanu. Tātad, iespējams, jūs varat izmantot tās pašas darbības sava bērna Kik, ko darāt savam, taču tas netiek garantēts.

Drošs veids, kā dzēst bērna kontu, ir nosūtīt e-pasta ziņojumu, veicot tālāk norādītās darbības.

  1. E-pasts[aizsargāts ar e-pastu] ↗ar tēmas rindiņu ‘’ Vecāku aptauja.
  2. Ziņojumā norādiet iemeslu skaidrojuma nolūkos, pēc tam norādiet bērna Kik lietotājvārdu, e-pastu un, ja vēlaties, arī vecumu.
  3. Kik klientu apkalpošanas dienests sazināsies ar jums pa e-pastu, lai sniegtu norādījumus par bērna konta dzēšanu.

Kā atrast sava bērna Kik konta lietotājvārdu

Ja vēlaties neatgriezeniski dzēst sava bērna Kik kontu, bet jums nav lietotājvārda, varat to atrast, veicot tālāk norādītās darbības.

  1. Bērna ierīcē atveriet lietotni Kik. Tai OBLIGĀTI ir jābūt viņa ierīcei, pretējā gadījumā jūs izdzēsīsit visus viņa ziņojumus, izmantojot jaunu ierīci.
  2. Pieskarieties zobrata ikona (iestatījumi) lietotnes Kik augšējā labajā stūrī.
  3. Izvēlieties Iestatījumi, un jūs redzēsit viņu parādāmo vārdu augšpusē. Viņu lietotājvārds būs tieši zem un būs redzams pelēkā krāsā.

Kā izdzēst Kik kontu bez e-pasta

Ja vēlaties dzēst savu Kik kontu, bet vairs nevarat piekļūt failā esošajai e-pasta adresei, sazinieties ar PVO atbalsts ↗.

Ja esat aizmirsise-pasta kontsunlietotājvārds, jums nebūs piekļuves Kik un nevarēsit izdzēst kontu.

Īslaicīgi deaktivizējiet savu Kik kontu

Lai uz īsu laiku deaktivizētu savu Kik kontu, jebkurā tīmekļa pārlūkprogrammā varat apmeklēt Kik konta deaktivizēšanas lapu. Jūs nevarat noņemt savu kontu, izmantojot lietotni.

  1. Dodieties uz Kik deaktivizēšanas lapa ↗.
  2. Ievadiet savu e-pasta adresi un pēc tam noklikšķiniet uz Aiziet.
  3. Pārbaudiet savu e-pastu un sekojiet saitei, ko Kik jums nosūtīja, pēc tam noklikšķiniet Deaktivizēt.

Īslaicīgi deaktivizējot savu kontu, jūs varat to viegli atkārtoti aktivizēt, vēlreiz piesakoties .

Bieži uzdotie jautājumi par Kik deaktivāciju

Ko es varu darīt, ja kāds mani uzmācas Kik?

Varat bloķēt citu lietotāju vai ziņot par to, apmeklējot viņa konta lapu. Ja otra persona lieto aizskarošu valodu, sūta surogātpastu vai citādi pārkāpj TikTok pakalpojumu sniegšanas noteikumus, nosūtiet ziņojumu. Ziņojumi par Kik ir anonīmi, un otrs lietotājs nekad neuzzinās, kas nosūtīja brīdinājumu. Ir ieteicams uzņemt ziņojumu un satura ekrānuzņēmumus, ja Kik atbalsta komanda vēlas iegūt vairāk informācijas vai pierādījumu.

Vai Kiks man paziņo, ja kāds uzņem ekrānuzņēmumu?

Diemžēl atšķirībā no Snapchat un citiem ziņojumapmaiņas pakalpojumiem Kik nepasaka, vai kāds uzņem ekrānuzņēmumu. Pat ar ekrānuzņēmuma paziņojumiem jūs nevarat atgūt attēlu, tiklīdz kāds to ir uzņēmis. Šī iemesla dēļ jums vajadzētu būt nogurušam, sūtot attēlus, kurus nevēlaties kopīgot nevienai personai tiešsaistē.

Vai Kik ir droši lietot pusaudžiem?

Tāpat kā ar jebkuru tīkla vietni, Kik pastāv riski. Daudzi lietotāji un sargsuņu vietnes iesaka neizmantot Kik jaunākai auditorijai. Kik ļauj lietotājiem sazināties ar nezināmām personām visā pasaulē.

Kas notiek ar manu lietotājvārdu, kad es izdzēšu savu kontu?

Ja neatgriezeniski dzēšat savu Kik kontu, tiek neatgriezeniski izdzēsts arī jūsu lietotājvārds. Protams, kāds cits lietotājs galu galā varētu reģistrēties ar jūsu lietotājvārdu, taču, ciktāl tas attiecas uz jūsu kontu, lietotājvārds pazudīs no visu jūsu kontaktpersonu skata.

Vai varu atgūt savu Kik kontu, kad tas ir dzēsts?

Nē, tiklīdz jūs neatgriezeniski izdzēsīsit savu Kik kontu, to nevarēs atjaunot. Turklāt jūsu lietotājvārdu nevar atkārtoti izmantot jaunam kontam. Jums būs jāizmanto cits lietotājvārds un e-pasta adrese. Nav arī zināms veids, kā atgūt kontaktpersonas. Tāpēc vislabākā iespēja ir īslaicīga deaktivizēšana.

Kas notiek, kad izdzēšat savu kontu?

Kad būsiet pabeidzis darbības, lai dzēstu savu Kik kontu, tas vairs nebūs pieejams. Tas nozīmē, ka jūsu konts netiks atrasts pēc lietotājvārda vai e-pasta adreses vietnē Kik.

Ja neatgriezeniski deaktivizējat savu kontu, var paiet dažas dienas, līdz visas pēdas pazudīs. Personas, ar kurām iepriekš sazinājāties, joprojām var piekļūt jūsu profilam un sarunām īsu brīdi, līdz viņu ierīce notīrīs veco kešatmiņu.

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos