Galvenais Ziņapmaiņa Kā uzzināt, vai kāds jūs ir bloķējis pakalpojumā WeChat

Kā uzzināt, vai kāds jūs ir bloķējis pakalpojumā WeChat



Ir daudz iemeslu, kāpēc kāds var jūs bloķēt. Varbūt viņi vairs nevēlas runāt, ir dusmīgi uz jums, vai arī tas nav nekas personisks, bet viņiem vienkārši ir vajadzīga vieta. Varbūt viss, ko viņi vēlas, ir kādu laiku palikt prom no WeChat. Bet ko jūs varat darīt, lai uzzinātu, vai kāds jūs ir bloķējis?

Kā uzzināt, vai kāds jūs ir bloķējis pakalpojumā WeChat

Šajā rokasgrāmatā mēs parādīsim, kā uzzināt, vai kāds pakalpojumā WeChat ir jūs bloķējis.

kā redzēt ping lol

Kā noteikt, vai esat bloķēts pakalpojumā WeChat

Lietojumprogrammā nav neviena ziņojuma, kas norādītu, ka esat bloķēts, taču ir vairākas alternatīvas metodes, kas ļauj jums to pateikt.

1. metode: nosūtiet ziņojumu

Ja vēlaties uzzināt, vai kāds jūs ir bloķējis pakalpojumā WeChat, viens no labākajiem veidiem, kā to izdarīt, ir nosūtīt viņam ziņojumu. Varat izdomāt attaisnojumu vai kādu paskaidrojumu, kā ar viņiem sazināties, lai ziņojums nešķistu aizdomīgs.

Lūk, kā to izdarīt:

  1. Atveriet savu WeChat lietotni un dodieties uz kontaktpersonām.
  2. Pieskarieties kontaktpersonas vārdam. Tiek atvērts kontaktpersonas profils.
  3. Pieskarieties Sūtīt ziņojumu.
  4. Ierakstiet ziņojumu, kuru vēlaties nosūtīt.
  5. Pieskarieties Sūtīt.

Pēc ziņojuma nosūtīšanas ir trīs iespējas:

  • Ziņa ir veiksmīgi nosūtīta : tas nozīmē, ka jūs neesat bloķēts.
  • Ziņa tiek noraidīta : tas nozīmē, ka kontaktpersona jūs ir bloķējusi.
  • Ziņojums tiek noraidīts, un tiek ģenerēts automatizēts drauga pieprasījums : tas nozīmē, ka jūsu kontaktpersona ir jūs bloķējusi un izdzēsusi no sava kontaktu saraksta.

2. metode: izveidojiet grupas tērzēšanu

Grupas tērzēšanas izveide ir viens no vienkāršākajiem veidiem, kā uzzināt, vai kāds jūs ir bloķējis pakalpojumā WeChat. Lūk, kā to izveidot:

  1. Atveriet savu WeChat lietotni.
  2. Pieskarieties Tērzēšana.
  3. Pieskarieties pogai + augšējā labajā stūrī.
  4. Pieskarieties Jauna tērzēšana.
  5. Pieskarieties Pievienot kontaktpersonas un turpiniet, lai pievienotu kontaktpersonu, kas, jūsuprāt, ir bloķējusi jūs un vismaz vēl vienu personu no jūsu kontaktpersonu saraksta.
  6. Pieskarieties Gatavs.

Ja interesējošā kontaktpersona var pievienoties, bet jūs neredzat lietotni Moments, tas apstiprina, ka viņš jūs ir bloķējis.

Kamēr grupas tērzēšanā nesūtīsit nevienu ziņojumu, visas pievienotās kontaktpersonas netiks informētas par tās esamību.

3. metode: pārbaudiet kontaktpersonas sīktēlus un mirkļus

WeChat sīktēls ir kontaktpersonas profilā atrodams nekustīgs attēls, kas tiek pievienots viņu ziņojumiem visās sarunās. WeChat Moments ir kā Facebook ziņas — tās darbojas kā sava veida laika skala un demonstrē jūsu rakstus, balss failus, attēlus vai saites uz citu saturu.

Atverot tās kontaktpersonas profilu, kura jūs ir bloķējusi, jūs neredzēsit ne viņa sīktēlu, ne mirkļus.

4. metode: pārbaudiet savstarpējo atzīmju Patīk

Pagātnes mirkļi, kas patika gan jums, gan jūsu (iespējams, klātesošajam) draugam, var palīdzēt noteikt, vai esat bloķēts. Lūk, kā tos atvērt:

  1. Atveriet savu WeChat lietotni.
  2. Atveriet Discover.
  3. Pārejiet uz saviem mirkļiem.
  4. Meklējiet kaut ko, kas jums abiem patīk.

Ja redzat, ka draugam patīk patīk, bet neredzat viņa mirkļus, tas apstiprina, ka viņš jūs ir bloķējis.

5. metode: mēģiniet apskatīt viņu soļus

Walking Steps ir WeChat lietotnei pievienotā funkcija, kas palīdz lietotājiem sekot līdzi savai fiziskajai sagatavotībai, reģistrējot katru dienu veikto soļu skaitu. Kad funkcija ir aktivizēta, varat kopīgot savus soļus mirkļos vai pat kā ziņojumu draugam vai grupas tērzēšanai.

Ja konstatējat, ka jums vairs nav piekļuves kontaktpersonas pastaigu soļiem, viņš ir bloķējis jums iespēju sūtīt ziņojumus vai skatīt viņa mirkļus.

Ja redzat viņu ikdienas soļus, bet vairs nevarat skatīt viņu mirkļus, tas liecina, ka viņi ir bloķējuši jums iespēju skatīt savus mirkļus, taču jūs joprojām esat viņu kontaktpersonu sarakstā.

6. metode: nosūtiet apraides ziņojumu

WeChat apraides ziņojums ir funkcija, kas ļauj rakstīt ziņojumu ar līdz 5000 rakstzīmēm, kas pēc tam tiks piegādāti visiem jūsu kontaktiem viņu tērzēšanas sarunās. Tas palīdz ātri koplietot informāciju par to, kas notiek jūsu ikdienas dzīvē. Tas var būt efektīvs veids, kā uzņēmumi var nosūtīt ziņas vai informāciju par produktiem lielai cilvēku grupai.

Ja vēlaties uzzināt, vai kāds jūs ir bloķējis pakalpojumā WeChat, tieša ziņojuma nosūtīšana jums abiem var būt neērti, īpaši, ja pēdējā saruna nebija tik veiksmīga. Šādā situācijā apraides ziņojums var palīdzēt izvairīties no visa apmulsuma. Jūs pat varat noteikt ziņojumu tā, lai tas sakristu ar kādu svarīgu notikumu vai notikumu. Piemēram, svētku laikā varat visiem nosūtīt sveicienus.

leģendu līga, vai jūs varat mainīt savu lietotājvārdu

Lūk, kā nosūtīt apraides ziņojumu:

  1. Atveriet savu WeChat lietotni.
  2. Pieskarieties Es un pēc tam atlasiet Iestatījumi.
  3. Pieskarieties vienumam Vispārīgi.
  4. Pieskarieties WeChat Tools un pēc tam atlasiet Apraides ziņas.
  5. Pieskarieties Sūtīt tūlīt, pēc tam Jauns apraides ziņojums.
  6. Atlasiet kontaktpersonas, kuras iekļaut savā apraide, un pārliecinieties, vai persona, kas, iespējams, ir bloķējusi jūs, ir viena no tām.
  7. Ierakstiet ziņojumu un nospiediet Sūtīt.

Ja saņemat atsauksmes ziņojumu, kas informē, ka jūsu ziņojumu nevarēja nosūtīt attiecīgajai kontaktpersonai vai ziņojums tika noraidīts, tas apstiprina, ka viņi ir bloķējuši jūs pakalpojumā WeChat.

Papildu bieži uzdotie jautājumi

Kas notiek, kad esat bloķēts pakalpojumā WeChat?

Ja kāds jūs bloķē, WeChat nesūtīs jums paziņojumu. Tomēr pie jebkura ziņojuma, kuru mēģināt nosūtīt, būs sarkana izsaukuma zīme. Turklāt jūs saņemsit sistēmas ģenerētu atgriezenisko saiti, kurā teikts: Šis ziņojums ir veiksmīgi nosūtīts, bet saņēmējs to noraidīja.

Palieciet zināšanā

WeChat ir lielisks veids, kā sazināties ar draugiem un ģimeni, taču tas var būt arī kaitinoši, ja kāds no jūsu kontaktpersonām jūs bloķē. Lai gan nav tieša veida, kā droši zināt, ir daži triki, ko varat izmantot, lai uzzinātu.

Jūs varētu tikt bloķēts dažādu iemeslu dēļ, taču būtība ir tāda, ka otra persona vēlas mazliet vietas un nevēlas ar jums (vai, iespējams, ar kādu) sazināties. Lai gan var būt vilinoši cīnīties savā veidā, vislabāk ir ievērot viņu lēmumu un turpināt savu dzīvi. To darot, viņiem ir arī laiks visu pārdomāt, nejūtot spiedienu no nevajadzīgas digitālās mijiedarbības.

Vai jūs kādreiz kāds ir bloķējis pakalpojumā WeChat? Kā jūs to uzzinājāt?

Paziņojiet mums tālāk komentāru sadaļā.

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos