Galvenais Iphone Un Ios Kā bloķēt slēpto fotoattēlu albumu iPhone tālrunī ar iOS 16

Kā bloķēt slēpto fotoattēlu albumu iPhone tālrunī ar iOS 16



Kas jāzina

  • Jādara: Iestatījumi > Fotogrāfijas > pieskarieties Izmantojiet Face ID vai Izmantojiet Touch ID.
  • Lai skatītu bloķētos fotoattēlus: atveriet slēpto albumu lietotnē Fotoattēli > pieskarieties Skatīt albumu . Atbloķējiet, izmantojot Face ID/Touch ID.
  • Varat arī aizsargāt slēpto albumu, izmantojot savu drošības piekļuves kodu.

Šajā rakstā ir paskaidrots, kā iPhone tālrunī bloķēt slēpto fotoattēlu albumu, neizmantojot fotoattēliem trešās puses lietotni.

Kā bloķēt slēptos fotoattēlus iPhone tālrunī

Kad jūs slēpt fotoattēlus savā iPhone , tie pazūd no jūsu kameras saraksta. Tomēr šie fotoattēli joprojām atrodas jūsu tālrunī, tikai albumā Hidden. Ja vien nebloķējat slēpto albumu, ikviens, kam ir piekļuve jūsu tālrunim, joprojām var skatīt šos slēptos fotoattēlus, atverot šo albumu. Šim drošības līdzeklim ir nepieciešama operētājsistēma iOS 16 vai jaunāka versija, un jūsu ierīcei ir jāatbalsta Face ID vai Touch ID, ja vēlaties bloķēt slēpto mapi, izmantojot kādu no šīm metodēm.

Lūk, kā iPhone tālrunī bloķēt slēptos fotoattēlus:

  1. Atveriet Iestatījumi un pieskarieties Fotogrāfijas .

  2. Pieskarieties Izmantojiet Face ID vai Izmantojiet Touch ID pārslēdziet, lai to ieslēgtu.

  3. Pēc izvēles varat arī pieskarties Rādīt slēpto albumu pārslēdziet, lai to izslēgtu.

    Fotoattēli, Izmantojiet Touch ID un Rādīt slēpto albumu, kas iezīmēti iOS fotoattēlu iestatījumos

    Izmantojiet šo opciju, ja nevēlaties reklamēt faktu, ka jūsu tālrunī pat ir paslēpti fotoattēli.

Kā pārbaudīt un skatīt bloķētos slēptos fotoattēlus iPhone tālrunī

Varat vēlreiz pārbaudīt, vai slēptais albums patiešām ir bloķēts, atverot lietotni Fotoattēli. Albums joprojām būs pieejams, kamēr neesat izvēlējies to noņemt no albumu saraksta, taču, lai skatītu fotoattēlus, jums būs jāizmanto Touch ID vai Face ID.

Pēc vairākiem neveiksmīgiem Touch ID vai Face ID mēģinājumiem jums tiks piedāvāts atbloķēt albumu, izmantojot piekļuves kodu. Ja esat kopīgojis savu piekļuves kodu ar kādu, viņi varēs skatīt jūsu slēptos fotoattēlus, izmantojot šo metodi.

Tālāk ir norādīts, kā pārbaudīt, vai jūsu slēptais albums ir bloķēts.

  1. Atveriet lietotni Fotoattēli un pieskarieties pie Albumi .

  2. Meklēt slēdzenes ikonas blakus Slēpts un nesen izdzēsts sadaļā Utilītas.

    kādā valodā ir kodēta leģendu līga
  3. Lai skatītu savus slēptos fotoattēlus, pieskarieties Slēpts .

  4. Krāns Skatīt albumu un pēc tam izmantojiet Touch ID vai Face ID, lai atbloķētu mapi.

    Albuma ikona, Slēpts un Skatīt albumu ir izcelts bloķētā iPhone slēptā albumā

Kāpēc bloķēt fotoattēlus iPhone tālrunī?

Apple ir nodrošinājis iespēju kādu laiku paslēpt fotoattēlus jūsu iPhone tālrunī, kas tos noņem no kameras ruļļa un ievieto slēptajā albumā. Tas ir labi, ja jūs vienkārši nevēlaties fotoattēlu vispārējā kameras sarakstā, taču tas faktiski neliedz nevienam skatīt fotoattēlu. Ja nododat tālruni kādam, lai skatītu dažus jūsu uzņemtos fotoattēlus, nekas neliedz šai personai pārslēgties uz jūsu slēpto albumu un redzēt fotoattēlus, kurus nevienam nevēlējāties redzēt.

Lietotnei Fotoattēli ir iestatījums, kas ļauj paslēpt slēpto albumu, kas neļauj tam parādīties jūsu albumu sarakstā. Tas ir noderīgi, jo palīdz izvairīties no tā, ka jums ir paslēpti fotoattēli, taču tas faktiski netraucē nevienam skatīt šos fotoattēlus. Ja kāds zina, ko dara, viņš var viegli atrast un skatīt jūsu slēpto albumu, pat ja tas netiek rādīts kopā ar citiem jūsu albumiem.

Slēptais albums nespēj aizsargāt jūsu slēptos attēlus arī citos veidos. Piemēram, atlasot attēlus ar attēlu atlasītāju citās lietotnēs, tas ļaus izvilkt attēlus no slēptās mapes.

Iespēja bloķēt slēpto albumu, kas tika ieviesta ar iOS 16, faktiski aizsargā jūsu slēptos fotoattēlus. Kad šī funkcija ir ieslēgta, tā bloķē jūsu slēpto albumu aiz Face ID vai Touch ID. Ja kāds mēģina piekļūt slēptajam albumam bez jūsu atļaujas, tas tiek sveicināts ar tukšu mapi. Šī funkcija tāpat bloķē jūsu nesen izdzēstos attēlus.

Papildus slēpto attēlu bloķēšanai noklusējuma lietotnē Fotoattēli, šī opcija aizsargā arī jūsu slēptos attēlus citur. Slēptie attēli netiks rādīti citu lietotņu attēlu atlasītājā, kā arī tie nebūs pieejami nevienā trešo pušu lietotnē.

FAQ
  • Kā savā iPhone tālrunī izdzēst fotoalbumu?

    Lietotnē Fotoattēli dodieties uz Albumi > Redzēt visu > Rediģēt un pieskarieties sarkans aplis albumā, lai to izdzēstu. Tas neizdzēš fotoattēlus, tikai albumu. Fotogrāfijas paliek albumā Visi fotoattēli.

  • Kā iPhone tālrunī pārvietot fotoattēlu uz albumu?

    Lai pārvietotu fotoattēlu vai videoklipu uz albumu, atveriet to lietotnē Fotoattēli un pieskarieties trīs punkti > Pievienot albumam . Izvēlieties esošu albumu vai pieskarieties Jauns albums .

  • Kā koplietot fotoalbumu savā iPhone tālrunī?

    Ieslēdziet iPhone koplietotos albumus, lai izveidotu albumus, ko kopīgojat ar citām personām. Kad jūs (vai kāds cits koplietotajā albumā) uzņemat fotoattēlu, jums ir iespēja ievietot to koplietotajā albumā, un visi saņems paziņojumu.

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos