Galvenais Facebook Kā uzzināt, vai kāds jūs ir bloķējis pakalpojumā Facebook Messenger

Kā uzzināt, vai kāds jūs ir bloķējis pakalpojumā Facebook Messenger



Kas jāzina

  • Nosūtiet personai ziņojumu. Ja tas iet cauri, iespējams, viņi jūs nav bloķējuši.
  • Ja redzat brīdinājumu, ka ziņojums nav nosūtīts, iespējams, šī persona jūs ir bloķējusi.
  • Ja varat skatīt personas Facebook profilu, iespējams, šī persona jūs ir bloķējusi pakalpojumā Messenger, bet ne Facebook.

Šajā rakstā ir paskaidrots, kā noteikt, vai kāds jūs ir bloķējis pakalpojumā Facebook Messenger, sniedzot norādījumus datora vietnei un mobilajai lietotnei.

Kā noteikt, vai kāds jūs bloķēja pakalpojumā Messenger: mobilā versija

Vienkāršākais veids, kā pārbaudīt, vai esat bloķēts Messenger bet ne Facebook ir izmantot mobilo lietotni un pārbaudīt, vai ziņojums tiek saņemts.

Ja tā nav, varat pārbaudīt, vai šī persona joprojām ir pakalpojumā Facebook. Ja viņi ir, tad viņi ir bloķējuši jūs tikai pakalpojumā Messenger.

  1. Atrodoties lietotnē Messenger, pieskarieties meklēšanas joslai un ierakstiet drauga vārdu.

  2. Pieskarieties sava drauga vārdam kad tas parādās meklēšanas rezultātos.

  3. Tekstlodziņā ierakstiet savu ziņojumu ekrāna apakšdaļā un atlasiet nosūtīt pogu.

    Piemērs, kā nosūtīt draugam ziņojumu pakalpojumā Facebook Messenger

Ja ziņojums tiek nosūtīts kā parasti, jūsu draugs nav jūs bloķējis pakalpojumā Messenger. Bet, ja tev saka' Ziņa nav nosūtīta 'un tas' Šī persona pašlaik nesaņem ziņojumus ' tas nozīmē vai nu:

  • Jūs esat bloķēts pakalpojumā Messenger, bet ne Facebook.
  • Jūs esat bloķēts pašā Facebook.
  • Jūsu draugs ir deaktivizējis savu kontu.

Pastāv arī iespēja, ka jūs vispār nesaņemsit ziņojumu. Tomēr paredzētais adresāts nesaņems jūsu ziņojumu un nevarēs atbildēt. Tātad, ja nesaņemat atbildi, iespējams, esat bloķēts.

Jebkurā gadījumā nākamais solis ir noteikt, kura no šīm iespējām ir piemērojama. Atveriet Facebook lietotni un meklējiet sava drauga vārdu. Ja tie parādās meklēšanas rezultātos pēc sava vārda ievadīšanas, iespējams, viņi jūs ir bloķējuši pakalpojumā Facebook Messenger, bet ne Facebook. Taču, ja jūsu drauga konts neparādās, tas ne vienmēr nozīmē, ka viņš jūs ir bloķējis arī pakalpojumā Facebook. Iespējams, viņi ir deaktivizējuši savu kontu.

Kā noteikt, vai kāds jūs ir bloķējis pakalpojumā Messenger: darbvirsmas versija

Tās pašas pamatmetodes ir spēkā, izmantojot datoru, lai pārbaudītu, vai kāds jūs nebloķēja pakalpojumā Messenger, lai gan darbības ir nedaudz atšķirīgas.

  1. Iet uz messenger.com un piesakieties savā Facebook kontā.

  2. Izvēlieties Jauna ziņa ikonu kreisās kolonnas augšējā labajā stūrī.

    Jauna ziņojuma sākšana pakalpojumā Facebook Messenger.
  3. Ierakstiet personas vārdu meklēšanas joslā un atlasiet to, kad tas parādās.

    Ziņas sūtīšana, izmantojot Facebook Messenger.
  4. Sarunas lodziņā ierakstiet ziņojumu.

    Ziņas sūtīšana, izmantojot Facebook Messenger.
  5. Nospiediet pogu nosūtīt poga (bultiņas ikona).

    Ziņas sūtīšana, izmantojot Facebook Messenger..

Pēc noklikšķināšanas uz pogas Sūtīt, iespējams, saņemsit ziņojumu, kurā ir rakstīts: Šī persona šobrīd nav pieejama .' Tas vēlreiz nenozīmē, ka viņi ir bloķējuši jūs pakalpojumā Messenger, jo viņi varēja jūs bloķēt pakalpojumā Facebook vai deaktivizēt savu kontu.

Pastāv arī iespēja, ka neredzēsit neko neparastu (kā iepriekš redzamajā ekrānuzņēmumā), taču adresāts nesaņems jūsu ziņojumu un nevarēs atbildēt.

FAQ
  • Kā jūs bloķējat kādu personu pakalpojumā Facebook Messenger?

    Lai bloķētu kādu personu, atveriet lietotni Messenger, atrodiet personu, kuru vēlaties bloķēt, un turiet pirkstu uz tās vārda, līdz tiek parādīts uznirstošais lodziņš. Izvēlieties opciju, lai Bloķēt ziņojumus , pēc tam pieskarieties Gatavs .

  • Kā dzēst ziņojumus pakalpojumā Facebook Messenger?

    Uz dzēst ziņojumu , atveriet lietotni Messenger, atrodiet tērzēšanas sarunu, pēc tam pieskarieties un turiet pirkstu uz atsevišķas ziņas. Ekrāna apakšdaļā pieskarieties Noņemt .

  • Kā deaktivizēt savu Facebook Messenger?

    Vienīgais veids, kā deaktivizēt Messenger, ir deaktivizēt savu Facebook kontu. Lai paslēptu savu tiešsaistes statusu, atveriet lietotni Messenger, pieskarieties savam profila fotoattēlam un atlasiet Aktīvs statuss . Pārslēgt Parādiet, kad esat aktīvs / Parādiet, kad esat aktīvi kopā .

    kā atinstalēt kodi būvējumu

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos