Galvenais Viedtālruņi 360. Kā uzzināt, vai kāds ir dzēsis dzīvi

360. Kā uzzināt, vai kāds ir dzēsis dzīvi



Life360 ir izstrādāta kā galvenā izsekošanas lietotne, jo to ir grūti mānīt un ir grūti apmānīt jūsu atrašanās vietu. Tāpēc daži jūsu loku dalībnieki var uzskatīt, ka lietotne pārkāpj viņu privātumu, un nolemj to izdzēst. Ir divi veidi, kā izdzēst Life360, un jūs, iespējams, uzreiz nesapratīsit, vai biedrs to ir izdarījis.

360. Kā uzzināt, vai kāds ir dzēsis dzīvi

Jūs varat izdzēst savu Life360 profilu vai pašu lietotni, kā arī ir iespēja Circle veidotājam noņemt personas. Atkarībā no tā, ko jūs darāt, var būt paziņojums, ka Life360 dalībnieks vairs nav pieejams.

Kas notiek, ja kāds dzēš Life360 lietotni?

Ja kāds dalībnieks nolemj dzēst lietotni, administrators un citi loka dalībnieki nesaņem paziņojumu. Tas ir loģiski, jo Life360 nav piekļuves iPhone vai Android lietotņu iestatījumiem. Tomēr, dzēšot lietotni, jūsu profils tiek noņemts arī no sistēmas, iespējams, ka Life360 apļi uzreiz neuzņems izmaiņas.

kā noņemt kādu no grupas teksta

Piemēram, lietotne var parādīt pēdējo reģistrēto atrašanās vietu, parādīt atrašanās vietas izsekošanu pauzes vai izsaukuma zīmi, līdz programmatūra reģistrē lietotāju. Pēc tam dalībnieka atrašanās vietas bāka vairs nebūs, un viņi netiks rādīti nevienā no lokiem.

dzīve360

Kas notiek, ja kāds dzēš Life360 kontu?

Izstrādātājs nesniedz nekādu informāciju, ja tiek saņemts paziņojums, kad kāds izdzēš Life360 kontu. Neskatoties uz to, jūs varat viegli pateikt, ka personas vairs nav. Pirmkārt, lietotāja atrašanās vietas atjaunināšana tiek pārtraukta, un atkal var būt ziņojums, ka tā uz laiku ir izslēgta.

Bet nedomājiet uzreiz, ka dalībnieks izdzēsa lietotni vai kontu. Ja nav tīkla, ja akumulatora uzlādes līmenis ir mazāks par 20% un ja dalībnieks nolemj atspējot izsekošanu, atrašanās vietai var nebūt atjauninājumu. Turklāt VPN un klusie režīmi arī ļoti labi maldina kāda atrašanās vietu.

Paturot to prātā, iespējams, vēlēsities piekļūt izvēlnei Cilvēki - pirmajai ikonai ekrāna apakšējā kreisajā stūrī. Tur jums vajadzētu būt iespējai atrast lietotāja profila attēlu un pārbaudīt viņa statistiku.

Lai viss būtu skaidrs, konta dzēšana noņem visu diska vēsturi, piespraustās vietas, kā arī lietotāja bāku. Citiem vārdiem sakot, jūs nevarēsiet viņu atrast kartē, ja konts ir izdzēsts. Viņu profils būs pazudis.

Kā izdzēst Life360 kontu

Ekrāna apakšējā labajā stūrī pieskarieties Iestatījumi un sadaļā Universālie iestatījumi atlasiet Konts. Nākamajā logā izvēlieties Dzēst kontu un apstipriniet savu izvēli, pieskaroties Dzēst manu kontu.

dzēst kontu

Svarīga piezīme

Konta vai lietotnes dzēšana neatceļ premium līmeņa abonementu. Lai to izdarītu, jums ir jāpiekļūst lietotnei, izmantojot App Store vai PlayStore, un tur jānoņem abonements. Ja esat norēķinājies ar kredītkarti, piesakieties bankas / kredītkartes kontā, atlasiet Norēķini un izpildiet atcelšanas norādījumus.

Kas notiek, ja kāds tiek izdzēsts no loka?

Loka izveidotājam un / vai administratoram ir tiesības dzēst dalībnieku. Bet tas nav tas pats, kas tad, kad persona nolemj noņemt kontu no lietotnes. Izņemšana no loka neietekmē dalībnieka profilu, diska vēsturi un citus reģistrētos datus.

Tomēr informācija šajā konkrētajā lokā nebūs pieejama, un gāztais dalībnieks saņem paziņojumu, ka viņš ir izslēgts.

Kā izdzēst loka dalībnieku

Pirmkārt, jums jāpārliecinās, vai esat pieteicies ar administratora tiesībām. Pēc tam piekļūstiet iestatījumiem un dodieties uz loku pārvaldību. Ja izmantojat vairākus lokus, pieskarieties tam, kurā ir dalībnieka pārpalikums, un atlasiet Dzēst loka dalībniekus.

dzēst loka dalībniekus

Sarakstā izvēlieties dalībnieku, apstipriniet savu izvēli un pieskarieties Saglabāt vai Gatavs, lai izmaiņas stātos spēkā. Šis dalībnieks tiks nekavējoties noņemts, un viņa atrašanās vietu vēsture vairs nebūs pieejama.

bieži uzdotie jautājumi

Kā es varu uzzināt, vai kāds ir izdzēsis lietotni?

Diemžēl nav droša veida, kā droši pateikt, vai kāds izdzēsa lietojumprogrammu bez piekļuves savam tālrunim. Bet jūs redzēsiet ziņojumu “Location Sharing Paused” vai kaut ko līdzīgu.

Lai gan lokā nav paziņojumu vai ziņojumu par to, ka kāds ir izdzēsis Life360 lietojumprogrammu, jūs noteikti zināt, ka kaut kas nav kārtībā. Piemēram, jūs vairs neredzēsiet personas akumulatora daudzumu.

Visbeidzot, atkarībā no tā, kas ir attiecīgā persona, iespējams, vēlēsities pārbaudīt viņa tālruni. Neatkarīgi no tā, vai izmantojat iPhone vai Android ierīci, Life360 lietojumprogrammu meklējiet Google Play veikalā vai Apple App Store. Ja tā saka “Instalēt” vai “Iegūt”, persona to nav lejupielādējusi savā tālrunī.

kā izdzēst visus e - pastus

Vai ir viegli apmānīt manu atrašanās vietu vietnē Life360?

Android lietotājiem ir daudz vieglāk maldinot viņu atrašanās vietu vietnē Life360 nekā iPhone lietotāji. Tas ir tāpēc, ka Apple neatbalsta tādas pašas krāpšanās lietotnes kā Google Play veikals.

Lai gan to var izdarīt gan Android, gan iOS, tas nav pats vienkāršākais process.

Vai kāds zinās, ka es izslēdzu savu atrašanās vietu?

Jā. Kad iestatījumos izslēdzat tālruņa atrašanās vietu; Life360 aizpildīs statusu Location Sharing Paused. Diemžēl šī ir lietotnes algoritma sastāvdaļa, un to nevar apiet.

Noķeriet Dzēst

Neskatoties uz to, ka tā ir izsekošanas programmatūra, Life360 dod lietotājiem daudz iespēju izlemt, vai viņi vēlas dalīties ar atrašanās vietas informāciju vai nē. Tāpēc lietotne nav jādzēš, ja vien kāds nav nolēmis to vairs neizmantot. Lai kā arī būtu, ir ļoti viegli noteikt, vai kāds lietotājs ir izdzēsis lietotni.

Vai esat kādreiz apsvēruši iespēju dzēst Life360? Kāpēc, jūsuprāt, lietotāji nolemj dzēst? Dodiet mums savus divus centus zemāk esošajā komentāru sadaļā.

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos