Galvenais Snapchat Kā uzzināt, vai kāds ir izdzēsis jūsu sarunu pakalpojumā Snapchat

Kā uzzināt, vai kāds ir izdzēsis jūsu sarunu pakalpojumā Snapchat



Snapchat ir populāra sociālo mediju lietojumprogramma, kas lietotāju privātuma kultūras dēļ ir kļuvusi par labāko. Nosūtot snapus un ziņojumus, kas neatstāj pēdas, automātiski izdzēšot saturu un brīdinot lietotājus, ja tika uzņemts ekrānuzņēmums, Snapchat ir dažas neparastas funkcijas.

Kā uzzināt, vai kāds ir izdzēsis jūsu sarunu pakalpojumā Snapchat

Ja jūs atklāti nezināt lietojumprogrammu, ir jāapgūst daudzas lietas. Pat visvairāk pieredzējušajiem Snapchat lietotājiem ir jautājumi par ziņojumu dzēšanu. Snapchat ziņojumi tiek iestatīti automātiski izdzēst pēc to izlasīšanas (vai 24 stundas atkarībā no jūsu iestatījumiem). Lietotāji var arī manuāli izdzēst šos sakarus. Tātad, kā jūs zināt, vai kāds ir izdzēsis ziņojumu, kuru esat viņam nosūtījis?

kā uzstādīt lomas nesaskaņās

Šo rakstu mudināja plašāka diskusija ap Snapchat, kas izvirzīja diezgan daudz jautājumu komandā. Lai gan mēs visi esam pieredzējuši sociālo tīklu lietotāji, joprojām bija lietas, kuras mēs nezinājām. Daži no izvirzītajiem jautājumiem ir uzskaitīti zemāk.

Vai jūs varat pateikt, vai kāds izdzēsa jūsu sarunu vietnē Snapchat?

Tas ir atkarīgs no tā, kā tērzēšana tika izdzēsta. Ja tērzēšana tika noņemta pēc apskates vai pēc 24 stundām, atkarībā no jūsu tērzēšanas iestatījumiem, tas tiek uzskatīts par normālu funkciju, un jūs netiksit brīdināts, ka tērzēšana ir noņemta.

Tomēr Snapchat tagad ļauj lietotājiem izdzēst tērzēšanas sarunas pēc to nosūtīšanas, turot pirkstu uz tērzēšanas un atlasot dzēšanas iespēju. Lai gan ziņojumu varat noņemt jebkura iemesla dēļ - neatkarīgi no tā, vai tas ir kļūdas dēļ vai kļūdaina ziņojuma dēļ, - otrs lietotājsbūsredzēt, ka ziņojums ir noņemts no tērzēšanas.

No otras puses, ja lietotājs no iestatījumiem noņem visu tērzēšanas vēsturi, tas nevienu sūtītāju nebrīdinās par kešatmiņas notīrīšanu - galvenokārt tāpēc, ka tas notīra vēsturi tikai aktīvo lietotāju pusē.

Ja es noņemu kādu kā draugu, vai viņš joprojām var redzēt pēdējo ziņojumu, ko es sūtīju?

Jā. Kad otra persona ir saņēmusi ziņojumu, jūs zaudējat kontroli pār to. Serveris ir piegādājis ziņojumu uz citas personas ierīci. Ziņojums joprojām tiks parādīts viņu Snapchat kontā.

Ir dažas trešo pušu lietotnes, kas apgalvo, ka noņem ziņojumu no cita lietotāja iesūtnes. Diemžēl dažus no šiem mēs esam pārbaudījuši, un šķiet, ka tie nedarbojas. Kā minēts iepriekš, tiklīdz ziņojums tiek nosūtīts citai personai, serveris ievieto šo ziņojumu savā iesūtnē, izslēdzot to no jūsu kontroles.

Viena pārbaudīta un patiesa ziņojuma noņemšanas metode ir jūsu Snapchat konta dzēšana. Atkarībā no nosūtītā satura konta dzēšana ir krass, bet, iespējams, nepieciešams.

Vai kāds var pateikt, vai pārsūtāt viņu Snapchat kādam citam?

Nē. Snapchat nepaziņo sākotnējai personai, kas izveidoja Stāstu, ka tas ir pārsūtīts tālāk. Tas viņiem saka, kas to sākotnēji redzēja, bet ne to, kas notiek pēc tam.

Es to izmēģināju, gatavojot šo darbu, un netika saņemts paziņojums, kad kāds pārsūtīja manu stāstu.

Vai varat bloķēt kāda lietotāja Snapchat stāstu, nenoņemot viņu kā draugu?

Snapchat patiešām dod iespēju ‘izslēgt’ kāda cilvēka stāstu. Apmeklējiet likumpārkāpēja profilu un pieskarieties trim vertikālajiem punktiem, kas atrodas augšējā labajā stūrī. Pieskarieties ‘Izslēgt stāstu’, lai tas kļūtu zils.

Par laimi, Snapchat nesūta brīdinājumu citam lietotājam, ja jūs izslēdzat viņa stāstu vai bloķējat viņa kontu. Ir daži veidi, kā uzzināt, vai kādam ir izdzēsa jūs no viņu Snapchat draugu saraksta . Lai gan jūsu draugiem nav oficiālu veidu, kā pārliecināties, vai esat viņus bloķējis, ir dažas indikatoru zīmes.

Varat arī tos izlaist. Vienkārši velciet pa kreisi, kad parādās Story, un Snapchat pāriet uz nākamo. Sociāli tas ir daudz vienkāršāks un drošāks variants, jo tas nevienu neaizvainos, un jums nebūs jāpaskaidro savam draugam, ka viņi vairs nevar jūs atrast Snapchat, jo jūs domājāt, ka viņi ir garlaicīgi.

‘Atvainojiet! Nevarēju atrast lietotājvārdu ’Vai esmu bloķēts?

Pārsteidzoši, ka tikai viens no mums jebkad ir redzējis šo ziņojumu. Tas mums saka, ka mēs visi esam vai nu garlaicīgi un aizvainojoši, vai arī mums ir piedodoši draugi. Ko tad mums vēsta ziņa? Ja redzat ‘Atvainojiet! Nevarēja atrast lietotājvārdu ’, tas parasti nozīmē, ka šī persona ir bloķējusi jūs.

Tā vietā, lai pateiktu jums vienkāršā angļu valodā, Snapchat domāja, ka tas būtu maigāk pievilt, ja viņi vienkārši teica, ka lietotne tos nevar atrast.

Ko un kā tērzēšanu var izdzēst Snapchat?

Acīmredzot jūs varat izdzēst visas tērzēšanas un stāstus lietotnes pusē, bet ne tad, kad citi cilvēki tos ir saņēmuši. Ja veicat pavasara tīrīšanu un vēlaties iztīrīt sarunas, varat iztīrīt tērzēšanas plūsmu.

Lai iztīrītu tērzēšanas plūsmu:

  1. Atveriet Snapchat un augšējā kreisajā stūrī atlasiet sava profila ikonu.
  2. Lai piekļūtu iestatījumiem, atlasiet izvēlnes ikonu - to, kas izskatās kā zobrats.
  3. Ritiniet līdz sadaļai Privātums, lai notīrītu sarunas.
  4. Nākamajā logā pieskarieties “X” blakus sarunām, lai tās izdzēstu.

Ja vēlaties, varat izdzēst arī savus stāstus. Viņi pašiznīcinās pēc 24 stundām, bet, ja vēlaties paātrināt, to varat.

  1. Atveriet Snapchat un augšējā kreisajā stūrī noklikšķiniet uz sava profila ikonas.
  2. Sarakstā atlasiet stāstu, kuru vēlaties dzēst.
  3. Stāsta apakšdaļā atlasiet mazo augšupvērsto bultiņu.
  4. Atlasiet miskastes ikonu un apstipriniet.

Tas nekavējoties izdzēsīs to no Snapchat. Ja kāds to jau skata, viņš varēs to pabeigt, kā tas jau ir ielādēts, bet pēc aizvēršanas tas pazudīs.

nesaskaņas vienā serverī tiek rādītas bezsaistē

Jūs, visticamāk, jau esat pamanījuši, ka Snapchat var būt diezgan vaļīgs paziņojumu jomā. Īsā Snapchat būtība, visticamāk, tajā piedalās; kad lietotāju bāze jau ir pieradusi, ka sakari pazūd vienas dienas laikā. Ja lietotājiem tiktu nosūtīts paziņojums par katru citu lietotāju darbību, laika gaitā tas, iespējams, zaudētu savu pievilcību.

Mēs pieņemam daudz zināšanu par pašsaprotamu, it īpaši attiecībā uz lietām, kuras mēs ikdienā izmantojam. Mēs varam pastāvīgi izmantot Snapchat, taču, kā parādīja mūsu diskusija, ir lietas, kuras mēs visi joprojām varam iemācīties.

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos