Galvenais Viedtālruņi Kā uzzināt, vai esat bloķēts rindā

Kā uzzināt, vai esat bloķēts rindā



Nevienam nepatīk, ja viņu draugi atstumj. Diemžēl tas dažreiz ir neizbēgami, un ikviens to vismaz reizi dzīvē piedzīvos. Šī izslēgšana agrāk nozīmēja, ka jūs nesaucat uz ballīti vai pārnakšņošanu, bet tagad tas ir citādi.

Kā pateikt, ja jūs

Tā kā cilvēki vairāk laika pavada tērzējot sociālajos tīklos nekā klātienē, izvairīšanās no draugiem ir ieguvusi jaunu tiešsaistes formu. Tā vietā, lai neaicinātu jūs ārā, cilvēki tagad var mierīgi bloķēt jums mijiedarbību ar saviem tiešsaistes kontiem. Tāpat kā citām populārām sociālo ziņojumapmaiņas lietotnēm, arī Line ir šī funkcija.

Nekad nav patīkami tikt bloķētam, bet nezināt, ka esat bloķēts, ir vēl sliktāk. Lasiet tālāk, lai uzzinātu par dažādiem veidiem, kā pārbaudīt, vai jūs tiešām esat bloķēts lietotnē Line chat.

Kas notiek, ja jūs esat bloķēts?

Kad kāds jūs bloķē līnijā, jūs nekādi nevarēsiet ar viņu sazināties. Tas ietver īsziņu sūtīšanu, piezvanīšanu, video tērzēšanas sākšanu ar viņiem. Jūs tiksiet pārvietots no viņu draugu saraksta uz viņu bloķēto lietotāju sarakstu.

Tomēr tas nenozīmē, ka jūs esat neatgriezeniski noņemts no viņu konta. Padomājiet par to vairāk kā noildze. Ja viņi gribētu jūs noņemt, viņiem būtu jāveic papildu darbības. Citiem vārdiem sakot, viņi vēl nav pilnīgi pārliecināti, vai vēlas jūs vēl pilnībā izslēgt no sava draugu saraksta. Tādējādi viņi jebkurā brīdī var mainīt savas domas un atbloķēt jūs.

5 veidi, kā uzzināt, vai esat bloķēts tiešsaistē

Ir daži vienkārši veidi, kā pārbaudīt, vai esat bloķēts līnijā, taču ir arī tādi, kas, iespējams, jums nav ienākuši prātā. Sāksim ar visredzamāko.

Mēģiniet nosūtīt ziņojumu personai, kuru, jūsuprāt, esat bloķējis

Kā jūs zināt, bloķētie lietotāji nevar nosūtīt ziņojumus vai piezvanīt personai, kura tos bloķējusi, tāpēc vispirms izmēģiniet to. Varat mēģināt nosūtīt viņiem īsziņu vai piezvanīt viņiem, lai redzētu, kas notiek. Jūs varētu domāt, ka viņi ir bezsaistē vai ir prom, kad faktiski jūs ir bloķējuši.

Ja saņēmējs saņem un lasa jūsu ziņojumu, tiks parādīta opcija “Lasīt”. Ja tas neparādās, viņi vai nu ir izdomājuši, kā skatīt ziņojumus, par to nebrīdinot, vai arī ir bloķējuši jūs.

Izveidojiet vairāku personu tērzēšanu ar viņiem

Vairāku personu tērzēšana ir līdzīga grupas tērzēšanai, taču labāk ir uzzināt, vai esat bloķēts. Jums vienkārši jāpievieno persona, kura, jūsuprāt, ir bloķējusi jūs kopā ar kādu citu. Mēģiniet nejauša drauga vietā pievienot oficiālu kontu, jo, izveidojot istabu ar viņiem un bloķētāju, tas būs tukšs, ja viņi jūs patiešām bloķēja.

Atšķirībā no grupām, jūsu uzaicinātajai personai nav jāapstiprina pievienošanās vairāku personu tērzēšanai, ja vien tas nav oficiāls konts. Jūs uzreiz uzzināsiet, vai viņi jūs bloķēja vai nē.

Pārbaudiet viņu profilu

Ja jūs varētu redzēt šīs personas ziņas agrāk un tagad pēkšņi to nevarat redzēt, varat pieņemt, ka viņi jūs bloķēja. Lai skatītu viņu ziņas, draugu sarakstā pieskarieties viņa vārdam. Pēc tam ekrāna apakšdaļā atlasiet Ziņas. Ja esat bloķēts, šī lapa būs tukša. Varat arī pārbaudīt fotoattēlus / videoklipus blakus ziņām un redzēt, vai tie ir vienādi.

Mēģiniet nosūtīt viņiem tēmu

Jūs nevarat saņemt dāvanas no bloķēta lietotāja, tāpēc varat mēģināt nosūtīt motīvu personai, kura, jūsuprāt, jūs ir bloķējusi, faktiski neiztērējot naudu. Ekrāna apakšējā labajā stūrī pieskarieties Vairāk un pēc tam izvēlieties Tēmu veikals. Izvēlieties jebkuru motīvu un pieskarieties Sūtīt kā dāvanu. Pēc tam atlasiet adresātu un turpiniet pieskarties Tālāk.

Ja esat bloķēts, jūs saņemsit ātru paziņojumu, ka viņiem jau ir tēma. Viņiem tas varētu būt, bet visticamāk viņi ir jūs bloķējuši. Ja jūs neesat bloķēts, nākamajā ekrānā jums tiks lūgts apstiprināt motīva iegādi. Vienkārši izejiet no ekrāna, un maksa par motīvu netiks iekasēta.

kā nomainīt manu reddit vārdu

Pērciet viņiem uzlīmi

Šis triks ir līdzīgs iepriekšējam. Tā vietā, lai izvēlētos “Tēmu veikals”, atlasiet “Uzlīmju veikals”. Izvēlieties jebkuru uzlīmi un nosūtiet to kā dāvanu personai, par kuru ir aizdomas, ka jūs esat bloķējis. Ja viņi to būs izdarījuši, jūs nevarēsiet apstiprināt pirkumu, un jūs saņemsiet to pašu uzvedni, sakot, ka viņiem jau ir uzlīme. Jebkurā laikā varat atcelt pirkumu, izejot no veikala, ja jūsu aizdomas izrādījās nepareizas.

bieži uzdotie jautājumi

Ja kāds mani atbloķēs, vai viņi saņems manis sūtītās ziņas?

Pamatojoties uz mūsu testiem 2020. gada novembrī, Nr. Persona, kas jūs bloķēja, nesaņems nevienu ziņojumu, kas tika nosūtīts, kamēr jūs tikāt bloķēts. Tiklīdz tie jūs bloķēs, visi nosūtītie ziņojumi tiks izpildīti. u003cbru003eu003cbru003eDiemžēl jūs nesaņemsit brīdinājumus, ka otra persona jūs ir bloķējusi, tāpēc jums būs jāturpina izmantot iepriekš minētās metodes, lai redzētu, vai jūsu draugs nav mainījies.

Vai manas ziņas joprojām ir redzamas otrai personai?

Jā. Pat ja otrs lietotājs jūs bloķēja, viņam joprojām būs piekļuve visiem ziņojumiem, kurus nosūtījāt pirms bloķēšanas. Tomēr, ja jums ir bažas par ieilgušiem ziņojumiem citu lietotāju tērzēšanā, varat ziņojumu “Sūtīt”. Vienkārši ilgi nospiediet apšaubāmo saturu un pieskarieties pogai Atsūtīt. Rindā tiks parādīts brīdinājums, ka tas, iespējams, nedarbojas, bet tik un tā turpinās. U003cbru003eu003cbru003eCits lietotājs redzēs, ka esat atsaucis ziņojumu, bet viņiem vairs nebūs piekļuves saturam. pieņemot, ka tas bija veiksmīgs.

Es redzu, ko tu tur darīji

Gadījumā, ja jums bija taisnība, šie pieci triki palīdzēs jums droši zināt, ka kāds jūs ir bloķējis. Lai gan atziņa, ka draugs jūs ir bloķējis, nekad nav patīkama, nav jēgas justies slikti. Varbūt viņi atjēgsies un atbloķēs tevi.

Vai jūs kādreiz esat bloķējis draugs Line vai kādā citā ziņojumapmaiņas lietotnē? Ja tā, kā tas ietekmēja jūsu draudzību reālajā dzīvē? Pastāstiet mums par savu pieredzi zemāk esošajos komentāros.

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos