Galvenais Cits Kā pateikt, kurš jūs no grupas GroupMe izņēma

Kā pateikt, kurš jūs no grupas GroupMe izņēma



Kas notiek, ja kāds noņem jūs no GroupMe? Vai jūs saņemat paziņojumu? Vai jūs joprojām varat redzēt tērzēšanas sarunas? Šie ir jautājumi, kurus jūs, iespējams, esat sev uzdevis, ja esat GroupMe lietotājs.

Kā pateikt, kurš jūs no grupas GroupMe izņēma

Šajā rakstā mēs sniegsim atbildi uz visu iepriekš minēto un ne tikai.

Vai jūs saņemat paziņojumu, ja kāds noņem jūs no GroupMe tērzēšanas?

Pieņemsim, ka kādu laiku esat bijis grupas Groupe dalībnieks. Bet jūs nonākat strīdā ar citiem dalībniekiem, un viņi jūs noņem no grupas. Vai jūs saņemsit paziņojumu?

kā sākt savu PS4 drošajā režīmā

Diemžēl, kad viens grupas dalībnieks izdzēš citu dalībnieku, šī persona nesaņem paziņojumus. Grupas tērzēšana viņu sarakstā nepastāv, un viņi nevarēs redzēt iepriekšējos vai pašreizējos ziņojumus šajā grupā.

Vai lietotāji var redzēt, kas viņus ir noņēmis no grupas?

Mēs esam apstiprinājuši, ka GroupMe neinformē savus lietotājus, kad viņi ir noņemti no grupas. Bet vai tas viņiem vismaz paziņo personu, kas to izdarīja? Ne īsti. Ja jums ir aizdomas par kādu personu, nav iespējas apstiprināt, vai šī persona ir izdzēsusi jūs no grupas. Lai gan tas varētu šķist vilšanās, tā ir politika, ko izmanto daudzas citas ziņojumapmaiņas sistēmas.

dators neatpazīs ārējo cieto disku

Kā jūs kādu noņemat no GroupMe?

Reizēm grupas dalībnieki, iespējams, neievēro standarta ziņojumapmaiņas noteikumus. Viņi var iebiedēt citus dalībniekus un izraisīt argumentus. Citreiz šie cilvēki, iespējams, vairs nevēlas būt daļa no grupas. Lai kāds būtu iemesls, GroupMe lietotājiem vajadzētu zināt, kā noņemt kādu no GroupMe. Ja esat viens no viņiem, veiciet tālāk norādītās darbības.

  1. Palaidiet GroupMe.
  2. Atrodiet tērzēšanu, no kuras vēlaties noņemt personu.
  3. Noklikšķiniet uz grupas iemiesojuma.
  4. Pieskarieties vienumam Dalībnieki.
  5. Izvēlieties personu, kuru noņemt.
  6. Apstipriniet, ka vēlaties tos izdzēst.

Ir iespējams arī noņemt vairākus dalībniekus no vienas grupas:

  1. Atrodoties grupas tērzēšanā, atrodiet trīs punktus.
  2. Pieskarieties pie Noņemt dalībniekus.
  3. Pārbaudiet personas, kuras noņemt.
  4. Apstipriniet, ka vēlaties tos izdzēst no grupas tērzēšanas.
Kas-noņemt-jūs-no-grupas-kā-to

Kā bloķēt kādu GroupMe?

Ja GroupMe dalībnieks traucē tikai jums, ir veids, kā bloķēt šo personu, nenoņemot viņu no grupas:

kā atvērt mapes opcijas Windows 10
  1. Palaidiet GroupMe.
  2. Pierakstieties, ja vēl neesat pierakstījies.
  3. Pieskarieties trim vertikālajām līnijām.
  4. Tiks atvērta izvēlne ar dažādām iespējām. Izvēlieties Kontakti.
  5. Noklikšķiniet uz dalībnieka, kuru vēlaties bloķēt.
  6. Atlasiet Bloķēt kontaktu.
  7. Apstipriniet, ka vēlaties personu bloķēt.

Tagad, kad esat bloķējis šo kontaktpersonu, viņi nevarēs jūs traucēt, izmantojot privātus ziņojumus. Bet paturiet prātā, ka tas netiek noņemts no grupas. Turklāt viņi joprojām var nosūtīt ziņojumus šai grupai.

Uzziniet vairāk par GroupMe funkcijām

GroupMe dalībnieki reizēm var saskarties ar citiem kontaktiem. Ja tā, viņi var izvēlēties tos bloķēt vai vispār noņemt no grupas. Abos gadījumos attiecīgā persona nesaņems paziņojumu. Turklāt viņi nezinās, kas tos bloķēja vai izdzēsa. Lai gan tas dažiem varētu sagādāt vilšanos, šī ir GroupMe un citu līdzīgu platformu kopējā politika.

Vai esat kādreiz saskāries ar problēmām ar citiem GroupMe dalībniekiem? Vai jums ir aizdomas, ka kāds ir svītrojis jūs no grupas? Dalieties pieredzē komentāru sadaļā zemāk.

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos