Galvenais Viedtālruņi Kā izslēgt darbības koplietošanas paziņojumus savā Apple Watch

Kā izslēgt darbības koplietošanas paziņojumus savā Apple Watch



Apple Watch ir funkcija ar nosaukumu Darbību koplietošana , kas ļauj kopīgot savu aktivitāšu statistiku, treniņus un citus datus, kurus izseko lietotne Aktivitāte, ar draugiem. Tas ir lielisks veids, kā uzzināt, kādus treniņus veic jūsu sporta zāles draugi, un palikt motivēti (vai, domājams, demotivēti, atkarībā no jūsu draugiem).
Lai cik veikls un noderīgs varētu būt Darbību kopīgošana, viena lieta, kas ātri var kļūt kaitinoša, ir pastāvīgā paziņojumu plūsma, kuru tā parāda, kad to ieslēdzat.Džeimijs pabeidza treniņu! Marks aizvēra visus savus gredzenus! Šarona ir vienkārši pilnīgi labāka par visu.Lieliski. Super.
Par laimi, šos paziņojumus ir viegli izslēgt, lai drauga darbību atjauninājumus redzētu tikai tad, kad pārbaudāt lietotni.

Kā izslēgt darbības koplietošanas paziņojumus savā Apple Watch

Izslēdziet visus paziņojumus par darbību koplietošanu

Ja vēlaties izslēgtvisiPaziņojumu par aktivitātes kopīgošanu vispirms paņemiet savu iPhone un atveriet lietotni Watch. Jūs droši vien to zināt, bet es tikai paskaidrošu, ka tas jādara iPhone tālrunī, kas pašlaik ir savienots pārī ar jūsu Apple Watch.
Apple Watch lietotne
Lietotnē Skatīties pārliecinieties, vai atrodaties Mans pulkstenis cilni un pēc tam atlasiet Paziņojumi .
Paziņojumi par Apple Watch
Pēc tam atlasiet Aktivitāte .
Paziņojumi par darbību Apple Watch
Visbeidzot atrodiet pārslēgu ar marķējumu Paziņojumi par darbību koplietošanu un pieskarieties, lai to izslēgtu.
Paziņojumi par darbību koplietošanu
Kā jau minēju, šīs opcijas izslēgšana nozīmē, ka nevienam neredzēsit paziņojumus.

kā pievienot robotus cs go

Izslēdziet darbības koplietošanas paziņojumus atsevišķiem kontaktiem

Tā vietā, lai visiem izslēgtu paziņojumus par aktivitātes kopīgošanu, ja nu jūs tos vēlaties izslēgt tikai vienai personai (darn, Sharon)? Šajā gadījumā paņemiet savu iPhone un dodieties uz lietotni Activity.
Aktivitātes lietotne iPhone tālrunī
Atlasiet Dalīšanās cilni ekrāna apakšdaļā, un jūs redzēsiet sarakstu ar visiem, ar kuriem pašlaik kopīgojat darbību datus
Cilne Kopīgošana lietotnē Activity

Un nē, es izvēlējos ne tikai dienu, kurā biju virsotnē. ES apsolu. Var būt.


Šajā ekrānā pieskarieties personas aktivitātei, lai iegūtu detalizētu informāciju par viņu.
Paziņojumu izslēgšanas poga
Kad šī persona ir atlasīta, atrodiet un piesitiet Izslēgt paziņojumus izslēgt paziņojumus par darbību koplietošanutikaišo individuālo kontaktu. Jūs varat izslēgt paziņojumus citām kontaktpersonām, atkārtojot šīs darbības katram no tiem, un jūs varat atkal ieslēgt paziņojumus, atgriežoties šajā ekrānā un pieskaroties Ieslēgt paziņojumus .

ko bruņurupuči ēd minecraft

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos