Galvenais Sociālie mēdiji Kā izdzēst draugus Snapchat

Kā izdzēst draugus Snapchat



Ja daudz izmantojat Snapchat, iespējams, esat saņēmis invazīvas ziņas no cilvēkiem, kuri jums nepatīk. Ja tas tā ir, jums tas ir jānoņem vai jābloķē no draugu saraksta. Par laimi, ir vairāki veidi, kā izdzēst draugus pakalpojumā Snapchat.

  Kā izdzēst draugus Snapchat

Šajā rakstā jūs uzzināsit visu, kas jums jāzina.

Draugu noņemšana no Snapchat

Ir divi galvenie veidi, kā noņemt nevēlamus profilus no draugu saraksta. Viens no tiem ir tieši doties uz savu draugu sarakstu. Otrs ir saistīts ar draugu noņemšanu no piegādātajiem momentuzņēmumiem. Ir svarīgi pieminēt, ka Snapchat neļaus jums dzēst vairākus draugus vienlaikus. Ja jūs traucē vairāk nekā viena persona, tas var aizņemt daudz laika.

Lūk, kā noņemt draugu no Snapchat, izmantojot tālruņa lietotni:

  1. Piesakieties savā Snapchat un atlasiet savu profila attēlu. Jūs to atradīsit ekrāna augšējā kreisajā daļā.
  2. Atlasiet opciju 'Mani draugi'.
  3. Draugu sarakstā pieskarieties profilam, kuru vēlaties noņemt no saraksta, un turiet to.
  4. Dodieties uz 'Pārvaldīt draudzību'
  5. Atlasiet “Noņemt draugu” un beidzot apstipriniet darbību, atlasot “Noņemt”.

Kad darbība būs pabeigta, jūs vairs nepamanīsit personu jūsu draugu sarakstā.

Varat arī noņemt draugus no Snapchat šādi:

  1. Pēc Snapchat ievadīšanas apakšējā rīkjoslā atlasiet tērzēšanas burbuļa opciju.
  2. Kad tērzēšanas saraksts ir atvērts, atrodiet profilu, kuru vēlaties noņemt no pēdējām sarunām.
  3. Turiet nospiestu profilu un atlasiet trīs punktu opciju.
  4. Izvēlieties 'Pārvaldīt draudzību'
  5. Atlasiet “Noņemt draugu” un pēc tam apstipriniet, atlasot “Noņemt”.

Jūsu Snapchat lietotne atbalstīs jebkuru metodi, lai atbrīvotos no draugiem, tāpēc viss ir atkarīgs no tā, kas jums ir vieglāk. Pirms turpināt, ņemiet vērā, ka drauga noņemšana nenozīmē, ka jūs nesaņemsit no viņa momentuzņēmumus. Tas tikai nozīmē, ka viņi nevarēs skatīt jūsu stāstus. Tomēr jūs joprojām varat veikt citas darbības, lai nodrošinātu savu privātumu.

Profila iestatīšana uz privātu pakalpojumā Snapchat

Noņemot vai “izdzēšot” kādu no sava draugu saraksta, viņi vairs nevarēs sūtīt jums momentuzņēmumus tikai tad, ja savā Snapchat izmantojat konfidencialitātes opciju. Lūk, kā to izdarīt:

  1. Izvēlieties 'Iestatījumi', kas atrodas jūsu profilā.
  2. Šeit varat atlasīt opciju “Privātuma kontrole”.
  3. Atlasiet opciju “Sazināties ar mani”.
  4. Pārslēdziet opciju no “Visi” uz “Mani draugi” un pēc tam atlasiet “Atpakaļ”.

Snapchat nopietni uztver privātumu. Starp konfidencialitātes iestatījumu opcijām varat arī izvēlēties, kas var skatīt jūsu stāstu, redzēt jūsu atrašanās vietu un nosūtīt jums jebkāda veida paziņojumus. Ja ir citi konfidencialitātes iestatījumi, kurus vēlaties risināt, varat tos pielāgot, veicot pirmās divas iepriekš aprakstītās darbības.

Kāda bloķēšana pakalpojumā Snapchat

Iestatījumu pārlūkošana un privātuma parametru pielāgošana var būt neērta. Ja vēlaties tīru un vienkāršu veidu, kā padarīt kādu neredzamu savā Snapchat, vienkāršākā metode būtu viņu bloķēt.

Bloķējot kādu personu, jūsu profils pilnībā pazudīs no lietotāja saskarnes, tāpat kā viņu profils no jūsu saskarnes. Izmantojot platformu, jūs nevarēsit sazināties vienam ar otru.

ko tu redzi, kad kāds tevi bloķē facebook

Lūk, kā bloķēt personu lietotnē Snapchat:

  1. Snapchat interfeisa augšējā kreisajā stūrī atlasiet meklēšanas opciju.
  2. Ievadiet tās personas lietotājvārdu, kuru vēlaties bloķēt. Kad tiek parādīts viņu profils, ievadiet to.
  3. Atlasiet viņu profila attēlu. Tiks atvērta tērzēšana ar attiecīgo profilu. Ekrāna augšējā labajā stūrī atlasiet trīs punktu izvēlni.
  4. Nolaižamajā izvēlnē atlasiet “Bloķēt” un pēc tam apstipriniet darbību.

Persona nesaņems paziņojumu no platformas, ka esat viņu bloķējis. Tomēr viņi var pamanīt, ka esat pazudis no viņu mijiedarbības.

Kā atbloķēt kādu Snapchat

Dažreiz jūs varat nejauši bloķēt nepareizo personu vai pat mainīt savu viedokli. Par laimi, ikreiz, kad kādu bloķējat, tas nenozīmē, ka viņa profils ir pazudis uz visiem laikiem.

Lūk, kā rīkoties, ja vēlaties kādu atbloķēt pakalpojumā Snapchat:

  1. Pēc ieiešanas lietotnē atlasiet savu profila attēlu.
  2. Ar zobratu atlasiet opciju “Iestatījumi” un pēc tam “Bloķēts”.
  3. Izvēlnē atrodiet personu, kuru vēlaties atbloķēt, un atlasiet “Jā”, lai atbloķētu.

Kad esat atbloķējis lietotāju, viņš var redzēt jūsu profila informāciju un sazināties ar jums, pamatojoties uz jūsu konfidencialitātes iestatījumiem. Tomēr atbloķēts konts netiks automātiski parādīts jūsu draugu sarakstā. Lai to izdarītu, tie būs jāpievieno manuāli.

Kāda pievienošana draugam pakalpojumā Snapchat

Pieņemsim, ka vēlaties, lai kāds ar jums draudzējas pēc tam, kad esat to atbloķējis. Lai to izdarītu, jums būs jāiet uz viņu profilu. Draudzības uzaicinājuma nosūtīšana viņiem ir lielisks veids, kā parādīt, ka pēc nejaušas bloķēšanas pārbaudījuma nav nekādu smagu sajūtu.

Lūk, kā nosūtīt drauga pieprasījumu pakalpojumā Snapchat:

  1. Interfeisa augšdaļā atlasiet palielināmā stikla meklēšanas ikonu.
  2. Meklēšanas joslā ierakstiet tās personas lietotājvārdu, kurai vēlaties nosūtīt drauga pieprasījumu.
  3. Pēc tam atlasiet pluszīmes ikonu, lai nosūtītu viņiem draudzības pieprasījumu.

Kad esat to izdarījis, jums jāgaida, līdz otrs lietotājs apstiprinās jūsu draudzības pieprasījumu, un jūs varat atsākt fiksēšanu.

FAQ

Vai es varu atbrīvoties no stāstiem vietnē Snapchat, nebloķējot personu?

Jā, jūs varat atbrīvoties no stāstiem, kas jums nepatīk, tos 'slēpjot'. Jums tie nav obligāti jābloķē.

Vai, pārtraucot draudzības pārtraukšanu pakalpojumā Snapchat, tā tiks noņemta no mana draugu saraksta?

Jā, persona, ar kuru atteicāties no draugiem, tiks izdzēsta no jūsu tērzēšanas saraksta. Tomēr viņi joprojām varēs redzēt savu sarunu ar jums savā tērzēšanas sarakstā un sazināties ar jums.

Notīriet savu draugu sarakstu

Draugu dzēšana no Snapchat ir vienkārša. To var izdarīt, izmantojot sava profila iestatījumus vai atrodot tos savās pēdējās sarunās. Ja vēlaties iet tālāk, varat pielāgot savus konfidencialitātes iestatījumus vai tos bloķēt. Par laimi, Snapchat ir plaši pielāgojami privātuma parametri, kurus varat mainīt, tāpēc tam nav jābūt.

Vai jums bija viegli noņemt draugu no sava Snapchat profila? Kā ar nepieciešamo privātuma specifikāciju atrašanu? Paziņojiet mums tālāk komentāru sadaļā.

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos