Galvenais Tīkli Ko citi skatītāji nozīmē Facebook stāstiem?

Ko citi skatītāji nozīmē Facebook stāstiem?



Cilvēki, kas kopīgo video un fotoattēlu kolekcijas stāstu veidā, ir populāra sociālo mediju funkcija. Stāsti ir izklaidējoši, saistoši un rada tuvību ar draugiem, ģimeni un klientiem. Ikreiz, kad ievietojat Facebook stāstu, tas tiek reklamēts, lai visi to redzētu tieši jūsu ziņu plūsmas augšdaļā; kārdināt apmeklētājus ātri ieskatīties.

Ko citi skatītāji nozīmē Facebook stāstiem?

Ja redzat, ka citi cilvēki ir skatījuši šo stāsta ziņojumu, un vēlaties uzzināt, ko tas nozīmē, mēs izskaidrojam tā nozīmi šajā rakstā, tāpēc lasiet tālāk. Turklāt mūsu FAQ sadaļā ir iekļauti daži noderīgi padomi, kā kontrolēt, kas var redzēt jūsu Facebook stāstus.

Kas ir citi skatītāji?

Citi skatītāji ir cilvēki, kuri ir skatījuši jūsu Facebook stāstu, bet nav jūsu Facebook draugi. Tādējādi ikviens, kas nav jūsu draugi, tiks uzskatīts par citiem skatītājiem. Šīs personas var sastāvēt no jūsu sekotājiem vai jebkuras personas pakalpojumā Facebook un Messenger.

Pēc noklusējuma jūsu stāsta konfidencialitātes iestatījumi ir iestatīti uz Tikai draugi. Kad iestatījums ir mainīts uz Publisks, ikviens to var skatīt.

kā izveidot wyze cam

Vai es varu redzēt viņu profilus vai vārdus?

Facebook ir nolēmis paturēt citu jūsu Facebook stāstu skatītāju identitātes konfidenciālu. Tāpēc jūs zināt tikai to, cik daudz citu bija un ka tie būtu Facebook un Messenger lietotāju vai jūsu sekotāju kombinācija.

Papildu bieži uzdotie jautājumi

Kā es varu mainīt savu Facebook stāstu konfidencialitāti?

Viss, kas pievienots jūsu Facebook stāstiem, tiks rādīts pakalpojumā Facebook un Messenger un tiks kopīgots ar vienu un to pašu auditoriju abām lietotnēm. Ja nevēlaties, lai neviens un visi skatītu jūsu Facebook stāstus, sadaļā Privātuma iestatījumi varat pārvaldīt, kam ir redzami jūsu Facebook stāsti.

Vai varat redzēt, cik reižu kāds skatās jūsu Facebook stāstu?

Nē, jūs nevarat pateikt, vai kāds ir atkārtoti skatījies jūsu Facebook stāstu vai tikai vienu reizi. Tomēr jūs varat redzēt, cik reižu jūsu stāsts ir skatīts.

Kuri citi ir skatījuši jūsu Facebook stāstus

Facebook stāstos varat izveidot un kopīgot savas īsas, izklaidējošas, video un fotoattēlu kolekcijas, lai tās apskatītu. Tomēr šie stāsti ir īslaicīgi un galu galā pazūd pēc 24 stundām.

Tā kā platforma pieņem, ka vēlaties, lai visus jūsu stāstus varētu skatīt jums zināmi cilvēki, stāstu noklusējuma konfidencialitātes iestatījums ir tikai draugi. Tomēr, iestatot konfidencialitātes opcijas uz Publisks, savus stāstus varat atvērt visai pasaulei. Pēdējā gadījumā skatītāji, kas nav jūsu Facebook draugi, tiks uzskatīti par citiem skatītājiem vai citām personām.

Lai aizsargātu ikviena privātumu, Facebook neatklāj citas identitātes. Ja vēlaties redzēt visus, kas skatās jūsu stāstus, varat mainīt iestatījumu atpakaļ uz Draugi.

Cik bieži jūs publicējat Facebook stāstus? Vai varat atcerēties laiku, kad jums bija liels skatījumu skaits? Pastāstiet mums, ko jūs kopumā domājat par Facebook stāstiem komentāru sadaļā.

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos