Galvenais Tīkli Kāpēc pakalpojumā Facebook neparādās Pievienot draugu?

Kāpēc pakalpojumā Facebook neparādās Pievienot draugu?



Vai Facebook esat saskāries ar pazīstamu seju, bet vai nu nevarat atrast pogu Pievienot draugu, vai arī tā ir pelēkota? Ja tā, neuztraucieties; tu neesi vienīgais. Tas, ka nevar pievienot kādu personu kā draugu pakalpojumā Facebook, parasti notiek personas konfidencialitātes iestatījumu dēļ, taču to var izraisīt arī citi faktori.

Kāpēc pakalpojumā Facebook neparādās Pievienot draugu?

Ja vēlaties uzzināt, kāpēc Facebook neparādās opcija Pievienot draugu, nemeklējiet tālāk. Šajā rakstā mēs palīdzēsim jums noteikt problēmu un piedāvāt iespējamos risinājumus.

Pievienot draugu, kas netiek rādīts pakalpojumā Facebook

Apskatīsim, kāpēc opcija Pievienot draugu netiek rādīta kā opcija pakalpojumā Facebook un ko jūs varat darīt ar to:

Lietotājs ir ierobežojis savus konfidencialitātes iestatījumus

Katrs Facebook lietotājs var pielāgot savus privātuma iestatījumus atbilstoši savām vēlmēm. Viens no daudzajiem pieejamajiem konfidencialitātes iestatījumiem ierobežo to, kurš var jums nosūtīt draudzības pieprasījumus. Varat izvēlēties vienu no divām iespējām: Ikviens vai Draugu draugi.

kā nosūtīt ielūgumus nesaskaņās

Ja izvēlēsities Ikviens, ikviena persona, kurai ir Facebook konts, varēs nosūtīt jums pieprasījumu. Šī ir noklusējuma opcija. Taču, ja mainīsit iestatījumus un atlasīsit Draugu draugi, jūs ievērojami ierobežosit to cilvēku skaitu, kuri var jūs pievienot kā draugu. Tikai tie cilvēki, kuri ir draugi ar kādu no jūsu draugiem, redzēs opciju Pievienot draugu.

Tātad, ja kāds ir pārslēdzis savus konfidencialitātes iestatījumus uz draugu draugiem, jūs nevarēsit viņam nosūtīt pieprasījumu. Vispirms varat mēģināt pievienot tā lietotāja draugu, kuram vēlaties nosūtīt draudzības pieprasījumu.

Lietotājs noraidīja jūsu drauga pieprasījumu

Ja esat pievienojis Facebook lietotāju kā draugu un viņš to ir izdzēsis, iespējams, kādu laiku neredzēsit opciju Pievienot draugu. Facebook neinformē savus lietotājus, kad drauga pieprasījums tiek noraidīts, tāpēc tas varētu kalpot kā zīme.

Facebook to dara, lai novērstu pogas Pievienot draugu pārmērīgu izmantošanu. Parasti poga atkal būs redzama pēc dažām dienām.

Turklāt poga Pievienot draugu var kļūt nenoklikšķināma vai pelēkota, kas norāda, ka viņi ir noraidījuši jūsu draudzības pieprasījumu.

Šajā gadījumā jūs nevarat darīt neko citu, kā tikai gaidīt, līdz atkal kļūst pieejama iespēja nosūtīt pieprasījumu.

Lietotājs ziņoja par jūsu drauga pieprasījumu

Katrs lietotājs var ziņot par draudzības pieprasījumu, tiklīdz tas ir izdzēsts. Ja kāds ir ziņojis par jūsu pieprasījumu, jūs ilgu laiku neredzēsit opciju Pievienot draugu.

Jūs vai persona, kuru vēlaties pievienot, ir sasniegusi draugu ierobežojumu

Facebook ļauj katram personīgajam kontam būt līdz 5000 draugu. Ja jums ir vairāk, jūs nevarēsit nosūtīt draudzības pieprasījumus. Tāpat, ja personai, kuru mēģināt pievienot, ir vairāk nekā 5000 draugu, jūs neredzēsit opciju Pievienot draugu, kad skatīsit šīs personas profilu, vai arī tā būs pelēkota.

Jūs esat bloķēts no pieprasījumu sūtīšanas

Ja esat jauns Facebook lietotājs un īsā laikā esat pievienojis daudzus cilvēkus, Facebook var īslaicīgi liegt jums sūtīt draudzības pieprasījumus. Tas var notikt arī tad, ja vairāki cilvēki ir ziņojuši par jūsu pieprasījumiem vai ja jums ir daudz neatbildētu pieprasījumu.

Parasti šis bloks ilgst tikai dažas dienas. Lūk, ko varat darīt, lai tas nenotiktu nākotnē:

  • Sūtiet pieprasījumus tikai tiem cilvēkiem, kurus pazīstat.
  • Izmantojiet savu īsto vārdu. Protams, tas nav noteikums, taču daži cilvēki var ignorēt jūsu pieprasījumu, ja viņi nezina, kas atrodas aiz profila.
  • Nesūtiet vairākus pieprasījumus vienlaikus.

Facebook lietotņu problēmas

Vēl viena iespēja ir tāda, ka Facebook lietotne nedarbojas pareizi. Vairumā gadījumu tas ir tāpēc, ka tas nav atjaunināts vai tajā ir īslaicīgi traucējumi.

Atjauniniet lietotni

Lai novērstu veiktspējas problēmas, regulāri jāatjaunina visas savas lietotnes, tostarp Facebook.

Ja jums ir iPhone, veiciet tālāk norādītās darbības, lai pārliecinātos, ka izmantojat jaunāko versiju.

  1. Atveriet izvēlni un dodieties uz App Store.
  2. Ievadiet Facebook meklēšanas joslā un pieskarieties tai.
  3. Ja ir pieejama jaunāka versija, lietotnes labajā pusē tiks parādīta poga Atjaunināt. Ja redzat pogu Atvērt, jūs jau izmantojat jaunāko versiju.

Android lietotājiem ir jāveic šādas darbības, lai pārbaudītu, vai viņi izmanto jaunāko versiju.

  1. Atveriet izvēlni un dodieties uz Play veikalu.
  2. Meklēšanas joslā ierakstiet Facebook.
  3. Nospiediet pogu Atjaunināt, lai instalētu jaunāko lietotnes versiju. Ja kā opcija ir pieejama poga Atvērt, pašlaik nav pieejami atjauninājumi.

Pārinstalējiet lietotni

Ja lietotnes atjaunināšana nedarbojas, varat mēģināt to atkārtoti instalēt.

Lūk, kā iPhone lietotāji var atkārtoti instalēt Facebook lietotni:

  1. Atrodiet Facebook lietotni savā izvēlnē vai sākuma ekrānā, nospiediet un turiet to.
  2. Jūs redzēsit izvēlni. Pieskarieties vienumam Noņemt lietotni.
  3. Dodieties uz Aplikāciju veikals un pārinstalējiet Facebook.

Ja jums ir Android ierīce, izpildiet tālāk sniegtos norādījumus.

  1. Tālrunī atrodiet Facebook lietotni un nospiediet un turiet ikonu.
  2. Pieskarieties Atinstalēt.
  3. Atveriet Spēļu veikals un instalējiet Facebook.

Sazinieties ar Facebook atbalsta dienestu

Ja nevarat saprast, kāpēc neredzat opciju Pievienot draugu, sazinieties ar Facebook atbalsta dienestu:

  1. Atveriet Facebook lietotni.
  2. Pieskarieties trim rindām zem tērzēšanas ikonas augšējā labajā stūrī.
  3. Ritiniet uz leju un nospiediet Palīdzība un atbalsts.
  4. Izvēlieties Ziņot par problēmu un izpildiet norādījumus.

Sekojiet Facebook noteikumiem

Vairumā gadījumu opcijas Pievienot draugu neredzēšana nav kļūda. Diemžēl ne vienmēr varat daudz ko darīt, jo Facebook dara visu iespējamo, lai aizsargātu savus lietotājus un viņu privātumu. Mēs ceram, ka šis raksts jums noderēja un jums izdevās noskaidrot, kāpēc nevarat nosūtīt draugu uzaicinājumus. Ja vēl neesat to izdarījis, sazinieties ar Facebook atbalsta dienestu.

Vai Facebook vienmēr redzat opciju Pievienot draugu? Ja atbilde ir nē, vai jūs uzzinājāt, kāpēc? Pastāstiet mums komentāru sadaļā zemāk.

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos