Galvenais Instagram 5 veidi, kā uzzināt, kurš jūs bloķējis pakalpojumā Instagram

5 veidi, kā uzzināt, kurš jūs bloķējis pakalpojumā Instagram



Kas jāzina

  • Instagram nesūta nekādus paziņojumus, ja konts ir bloķēts.
  • Konta bloķēšana atšķiras no Instagram profila, kas iestatīts uz privātu.
  • Vienkārša meklēšana ir labāka alternatīva trešo pušu lietotnēm, lai noteiktu, vai kāds jūs ir bloķējis pakalpojumā Instagram.

Šajā rakstā ir aprakstīts, kā noteikt, vai kāds jūs ir bloķējis pakalpojumā Instagram. Norādījumi attiecas gan uz mobilo lietotni, gan vietni.

Kas notiek, ja kāds jūs bloķē Instagram?

Patiesībā nekas nenotiek. Instagram neizsūta paziņojumu, lai pateiktu, ka lietotājs jūs ir bloķējis. Jūs nekad neuzzināsit, ja neizmeklēsiet.

Pazīmes, ka kāds jūs bloķējis pakalpojumā Instagram, ietver:

  • Kādas personas konta aktivitāte ir samazinājusies, un jūs kādu laiku neesat pamanījis viņu kopīgoto saturu vai stāstus savā plūsmā vai saņēmis no šīs personas tiešus ziņojumus.
  • Jūs meklējat personas Instagram konta rokturi, bet nevarat atrast kontu vai piekļūt tās profilam.

Kā uzzināt, vai kāds jūs bloķē Instagram

Ja joprojām neesat pārliecināts, vai kāds jūs ir bloķējis, izmēģiniet vēl dažas metodes, lai noskaidrotu, vai lietotājs jūs ir bloķējis vai tā ir tikai jūsu kļūda.

  1. Meklējiet viņu kontu . Dodieties uz Meklēt joslu lietotnē un ievadiet savu lietotājvārdu. Ja konts netiek rādīts rezultātos, viņi jūs bloķēja vai izdzēsa savu kontu.

  2. Izmantojiet vecu komentāru vai DM, lai sasniegtu viņu profilu . Ja tiek parādīts viņu profils, bet tiek rādīts arī a Lietotājs nav atrasts un a Vēl nav ziņu ziņu fotoattēlu režģī, tas norāda, ka persona jūs ir bloķējusi.

    Šī metode darbojas tikai tad, ja viņi ir apmainījušies ar ziņojumiem. Ja tā nav, veiciet tālāk norādītās darbības šajā sarakstā.

    Kā es varu noteikt, vai mans tālrunis ir atbloķēts
    Ziņojums Instagram lietotājs nav atrasts vietnē Instagram.
  3. Apmeklējiet viņu Instagram profilu tīmeklī . Palaidiet jebkuru mobilo vai galddatoru pārlūkprogrammu un ievadiet www.instagram.com/(lietotājvārds) . Ja pārlūkprogrammā redzat viņu profilu, bet ne lietotnē, tas nozīmē, ka viņš jūs ir bloķējis. Ja nevarat redzēt profilu, izmantojot Instagram tīmeklī, iespējams, persona ir izdzēsusi savu kontu.

  4. Mēģiniet tiem sekot . Dodieties uz Instagram tīmeklī un pārlūkprogrammā atveriet viņu profila lapu. Pārbaudiet, vai viņi jūs nav bloķējuši, pieskaroties zilajai sekošanas pogai. Ja viņi ir jūs bloķējuši, poga nedarbosies, un Instagram var norādīt uz problēmu ar ziņojumu.

    nesaskaņas, kā ievietot līniju caur tekstu
    Instagram ziņojums, kad lietotājs ir bloķēts
  5. Meklējiet atzīmes Patīk un komentārus grupās un citos kontos . Šī darbība norāda, ka lietotājs nav izdzēsis savu kontu, bet tikai jūs bloķējis.

Piezīme:

Ja kāds jūs bloķē, viņš arī nevar redzēt jūsu profilu pakalpojumā Instagram. Jums tie nav jābloķē, ja nevēlaties. Ja esat bloķēts, jūs varat darīt maz.

FAQ
  • Kā es varu bloķēt kādu personu Instagram?

    Lai bloķētu kādu personu pakalpojumā Instagram , dodieties uz viņa konta lapu un pieskarieties pie trīs punkti > Bloķēt > Bloķēt . Pārlūkprogrammā dodieties uz viņu konta lapu un pieskarieties trīs punkti > Bloķēt šo lietotāju > Bloķēt .

  • Kā atbloķēt kādu personu pakalpojumā Instagram?

    Uz atbloķējiet kādu personu pakalpojumā Instagram , atrodiet viņu profilu un pieskarieties Atbloķēt . Varat skatīt bloķēto profilu sarakstu, atverot sava profila lapu un atlasot Iestatījumi un Privātums > Bloķēts .

  • Kas notiek, kad bloķējat kādu personu pakalpojumā Instagram?

    Instagram lietotāja bloķēšana nozīmē, ka viņš nevarēs atrast jūsu profilu, ziņas vai Instagram stāstu. Lai gan viņi var pieminēt jūsu lietotājvārdu savās ziņās, šie pieminējumi netiek rādīti jūsu darbību straumē.

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos