Galvenais Lietotnes Vai Google Classroom var redzēt jūsu ekrānu?

Vai Google Classroom var redzēt jūsu ekrānu?



Tā kā tik daudz skolēnu tiešsaistes nodarbībās izmanto pakalpojumu Google Classroom, ir dabiski, ka daži jautā, kāda personiskā informācija ir pieejama viņu skolotājiem un citiem skolēniem. Konkrētāk, daudzi skolēni interesējas par to, vai viņu ekrāns ir redzams citiem videozvana laikā.

Vai Google Classroom var redzēt jūsu ekrānu?

Šajā rakstā tiks apspriests, vai skolotāji un citi skolēni var redzēt jūsu ekrānu pakalpojumā Google Classroom. Mēs arī norādīsim, kas var redzēt jūsu ekrānu pakalpojumā Google Meet — Google Classroom paplašinājumā.

Vai skolotāji, kuri izmanto Google Classroom, var redzēt jūsu ekrānu?

Google Classroom ir viena no labākajām platformām tiešsaistes mācībām, jo ​​tā sniedz jums daudz iespēju. Skolotāji var izmantot Google Classroom, lai izveidotu uzdevumus, kopīgotu resursus, sniegtu paziņojumus, izveidotu tiešsaistes viktorīnas un publicētu cita veida dokumentus. No otras puses, skolēni var izmantot šo platformu, lai iesniegtu mājasdarbus, komentētu ziņas un atrastu noderīgu informāciju. Kopumā Google Classroom ir lietotne, ko galvenokārt izmanto izglītojošiem nolūkiem, un tās mērķis ir ļaut jums kopīgot dokumentus un paziņojumus.

Tomēr pakalpojumam Google Classroom nav video tērzēšanas funkcijas, kā arī nav jāieslēdz kamera, lai to izmantotu. Ja izmantojat pakalpojumu Google Classroom vienlaikus ar savu skolotāju, viņš pat nevarēs redzēt, vai esat tiešsaistē. Turklāt skolotāji, kas izmanto Google Classroom, nevar redzēt jūsu ekrānu.

kā radīt lomu nesaskaņās

Patiesībā skolotājiem ir ļoti ierobežota piekļuve skolēnu informācijai pakalpojumā Google Classroom. Viņi var redzēt tikai jūsu vārdu, fotoattēlu un e-pasta adresi. Tomēr skolotāji var pārraudzīt Google Classroom lietotāju darbības, izmantojot lietošanas atskaites. Šajos pārskatos skolotāji var redzēt aktīvo mācību priekšmetu skaitu un viņu skolēnu izveidotās ziņas. Tomēr pārskati neatšķir atsevišķus lietotājus. Tie pastāv, lai skolotājiem sniegtu statistiku, ko izmantot, lai uzlabotu savas nodarbības.

Protams, viss, ko iesniegsiet, būs redzams visiem jūsu Google Classroom grupas dalībniekiem. Šī funkcionalitāte ir līdzīga satura ievietošanai sociālo mediju platformās, piemēram, Facebook, Twitter un Instagram. Jūsu Google Classroom grupas dalībnieki var arī redzēt visus komentārus vai atbildes, ko esat pievienojis skolotāja vai citu skolēnu ziņām. Paturot to prātā, ir svarīgi būt uzmanīgiem attiecībā uz to, ko publicējat.

Vai citi var redzēt jūsu ekrānu pakalpojumā Google Meet?

Tehniski runājot, Google Classroom un Google Meet ir divas dažādas lietotnes. Tomēr Google Meet ir integrēts pakalpojumā Google Classroom, lai ļautu skolēniem piedalīties reāllaika virtuālajā klasē. Skolotāji var izmantot Google Classroom, lai ģenerētu Google Meet saiti. Šī funkcija ir neticami ērta, un tā ļauj skolotājiem uzaicināt līdz pat 250 skolēnu uz vienu Google Meet sesiju.

Google Meet funkcijas ir līdzīgas citām video tērzēšanas lietotnēm, piemēram, Skype, Zoom, Microsoft Teams u.c. Skolēniem, kuri izmanto Google Meet tiešsaistes nodarbībās, var rasties bažas par to, ko tieši viņu skolotāji var redzēt. Var būt noteiktas lapas, lietotnes vai faili, kas ir privāti un kas nav jāredz visai jūsu klasei.

Jautājums par to, ko jūsu skolotājs un citi skolēni var redzēt pakalpojumā Google Meet, ir atkarīgs no dažiem faktoriem. Ikviens varēs redzēt jūsu vārdu un profila fotoattēlu neatkarīgi no tā, vai esat tiešsaistē vai nē. Ja vēlaties uzzināt, vai citi var redzēt jūsu seju Google Meet videozvana laikā, tas ir atkarīgs no tā, vai kamera ir ieslēgta.

Ja jūs interesē, kā atspējot videoklipu pakalpojumā Google Meet, tas ir diezgan vienkārši. Viss, kas jums jādara, ir noklikšķiniet uz kameras ikonas ekrāna apakšā. Varat pat izslēgt kameru pirms Google Meet sesijas vai tās laikā. Kad atspējosit kameru, skolotājs režģa stila ekrānā redzēs jūsu profila attēlu, nevis kameras plūsmu. Ņemiet vērā, ka daži skolotāji pieprasa, lai stundā būtu ieslēgta kamera.

Tas pats attiecas uz jūsu ekrānu. Ja Google Meet nodarbības laikā esat iespējojis ekrāna kopīgošanas funkciju, visi varēs redzēt jūsu ekrānu. Ja tā nav, nav par ko uztraukties.

Ja jūs interesē, kā iespējot ekrāna kopīgošanu pakalpojumā Google Meet, tas tiek darīts šādi:

  1. Ieslēdz Google Meet .
  2. Pierakstieties savā Google kontā, ja vēl neesat to izdarījis.
  3. Sāciet videozvanu vai pievienojieties jau notiekošam videozvanam.
  4. Ekrāna apakšējā labajā stūrī noklikšķiniet uz pogas Rādīt tūlīt.
  5. Izvēlieties savu visu ekrānu vai A logu.
  6. Ja izvēlējāties A logu, atlasiet logu, kuru vēlaties kopīgot.
  7. Noklikšķiniet uz pogas Kopīgot.

Kad ekrāna kopīgošanas opcija ir iespējota, jūsu skolotājs un citi skolēni varēs redzēt visu jūsu ekrānā. Tāpēc ir svarīgi iekļaut tikai nepieciešamo saturu. Ja vēlaties pārtraukt ekrāna kopīgošanu, viss, kas jums jādara, ir noklikšķiniet uz pogas Pārtraukt kopīgošanu apakšējā labajā stūrī.

Izmantojot jaunāko Google Meet atjauninājumu, skolotāji var atspējot ekrāna kopīgošanu skolēniem. Veiciet tālāk norādītās darbības, lai uzzinātu, kā:

  1. Atvērt Google Meet savā pārlūkprogrammā.
  2. Sāciet jaunu videozvanu.
  3. Ekrāna apakšējā kreisajā stūrī noklikšķiniet uz saimniekdatora vadīklu ikonas. Tiek atvērts logs Sapulces drošība.
  4. Sadaļā Ļaut ikvienam pārslēdziet slēdzi Kopīgot savu ekrānu.

Tikai skolotājiem ir iespēja visiem atspējot ekrāna kopīgošanu. Viņi var arī atspējot tērzēšanas funkciju.

Google Meet videozvana laikā skolotājam nav pieejams daudz informācijas. Lai gan viņi var redzēt jūsu vārdu un profila fotoattēlu, jums nav jākopīgo savs videoklips vai ekrāns, ja vien to nepieprasa jūsu skolotājs.

Google Classroom un Google Meet konfidencialitātes opcijas

Kad izmantojat pakalpojumu Google Classroom, skolotājs pat nevar redzēt, vai pašlaik esat tiešsaistē, nemaz nerunājot par to, kas notiek jūsu ekrānā. No otras puses, tas, vai skolotāji var redzēt jūsu ekrānu Google Meet videozvana laikā, ir atkarīgs no tā, vai esat iespējojis ekrāna kopīgošanas opciju. Ja jūs neesat tas, kurš koplieto savu ekrānu, nav par ko uztraukties. Tas pats attiecas uz jūsu video plūsmu.

Vai esat kādreiz kopīgojis savu ekrānu pakalpojumā Google Meet? Kāda veida informāciju jūs sniedzāt? Paziņojiet mums tālāk komentāru sadaļā.

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos