Galvenais Snapchat Vai jūs varat pateikt, vai kāds no jūsu Facebook Messenger sarunas ir ekrānuzņēmums?

Vai jūs varat pateikt, vai kāds no jūsu Facebook Messenger sarunas ir ekrānuzņēmums?



Ekrānuzņēmuma paziņojumi ir svarīgi jūsu privātuma izjūtai. Tā kā tik daudz lietotņu un sociālo mediju vietņu ievieš programmatūru, lai nodrošinātu, ka pazīstat kādu notverto saturu, ir dabiski domāt, vai arī Facebook Messenger pakalpojums to dara.

Vai jūs varat pateikt, vai kāds no jūsu Facebook Messenger sarunas ir ekrānuzņēmums?

Mēs esam pārbaudījuši vairākus veidus un nekad neesam saņēmuši paziņojumu, ka diemžēl cits lietotājs ir uztvēris saturu. Bet tas, ko mēs darījām, ir izdomāt dažus veidus, kā vislabāk pasargāt sevi no nevēlamu ekrānuzņēmumu iedarbības.

Kad ekrānuzņēmums ir uzņemts, pat ar paziņojumiem, jūs praktiski neko nevarat darīt, lai to atgūtu. Pārskatīsim, ko iemācījāmies, pārbaudot ekrānuzņēmumus.

Kāpēc izmantot Facebook Messenger?

Facebook Messenger ir savienojis miljoniem cilvēku visā pasaulē. Patiešām, tā ir neticami populāra ziņojumapmaiņas lietotne. Neatkarīgi no tā, vai tērzējat privāti ar draugu vai kolektīvi sazināties grupas tērzēšanā, Facebook Messenger ir patiesi satuvinājis cilvēkus, lai kur viņi atrastos.

kā ekrānuzņēmums uz snap bez paziņojuma

Ar atjauninātām funkcijām, filtriem, uzlīmēm, GIF un tik daudzām citām jautrām lietām, kuras varat pievienot Messenger, Facebook lietotāji to patiešām ir atraduši kā pārsteidzošu savienojuma veidu.

Diemžēl ir daži privātuma jautājumi, par kuriem Facebook Messenger lietotāji ir noraizējušies. Ir daži gadījumi, kad privātas sarunas tiek nopludinātas caur ekrānuzņēmumiem un pēc tam tiek izplatītas pa visu platformu. Neviens noteikti nevēlas, lai ar viņu tā notiktu. Privātu ziņojumapmaiņu sava iemesla dēļ sauc par privātu. Privātu ziņojumu ekrānuzņēmumu ievietošana ir ne tikai nomākta, bet, iespējams, var izraisīt emocionālu satricinājumu.

Kad izmantojat Facebook, vienmēr jāpieņem, ka viss, ko jūs izliekat, tērzējat vai pat pieminat, nav privāts un to var redzēt ikviens. Ja jūs īpaši satrauc jūsu privātums un tas, kā tiek apstrādāti privātie ziņojumi, iespējams, jums vajadzētu izvairīties tērzēt ar cilvēkiem, kuriem neuzticaties Facebook Messenger. Rīkoties citādi ir risks, ko izvēlaties.

Facebook slepenās sarunas

Mēs neizmantojam Facebook, jo tas ir drošs. Mēs to izmantojam, jo ​​to izmanto lielākā daļa mūsu draugu. Ja jūs nopietni noraizētos par savu privātumu, jūs jau sen būtu izdzēsis savu Facebook kontu.

Tas nenozīmē, ka jums ir jāpierakstās no privātuma un jācer uz labāko. Jūs varētu izmantot Facebook slepenās sarunas tērzēšanai, kuras patiešām nevēlaties kopīgot, taču jums jāpatur prātā, ka šo tērzēšanas ekrānuzņēmumus joprojām var uzņemt. Tad tas vairs nebūtu daudz noslēpums, vai ne?

Ar Messenger tika iepazīstinātas Facebook slepenās sarunas, un tas ļauj diviem lietotājiem sarunāties savā starpā šifrētā telpā, kas neļauj nevienam citam (izņemot Facebook) skatīt. Slepenas sarunas var atvērt un lasīt tikai ierīcē, kas tika izmantota jūsu sarunu izveidošanai vai atvēršanai. Tas nozīmē, ka to nevar atvērt nevienā citā ierīcē, pat ja tajā ir pieteicies jūsu Facebook. Abos sarunas galos saderīgā ierīcē jābūt iespējotai Facebook slepenajām sarunām, un, iestatot lietotni, jums jāiestata šis taimeris.

Lai izmantotu Facebook slepenās sarunas, jums jāveic šādas darbības:

Start poga uz Windows 10 nereaģē
  1. Atjauniniet savu Messenger uz jaunāko versiju un lieciet personai, ar kuru tērzējat, darīt to pašu.
  2. Atveriet tērzēšanas ekrānu un ekrāna augšējā labajā stūrī atlasiet ikonu Rediģēt.
  3. Šī ekrāna augšējā labajā stūrī atlasiet Noslēpums.
  4. Sarakstā atlasiet personu, ar kuru vēlaties tērzēt.
  5. Atlasiet laika ikonu, lai iestatītu ziņojumu taimera pašiznīcināšanās taimeri.

Atkal atcerieties, ka, neskatoties uz visiem šiem uzlabotajiem slepeno sarunu konfidencialitātes iestatījumiem, ekrānuzņēmumus joprojām varētu veikt! Tātad, jums joprojām jābūt piesardzīgiem.

Facebook un konfidencialitāte

Jums vajadzētu vērsties pie sociālajiem medijiem ar tādu domāšanu, ka nevienā tīklā nelieciet neko tādu, ko nevēlaties, lai pasaule redzētu. Kad tas ir tur, tas ir tur, un cilvēki ar to var darīt visu, kas viņiem patīk.

Tas nozīmē, paturot prātā to, ko jūs sakāt, kā jūs to sakāt, kādus attēlus kopīgojat, video sūtāt un audio ierakstus jūs varētu augšupielādēt. DOMĀJIET, pirms kaut ko izliekat!

Saziņa ar uzticamu personu, izmantojot Messenger, nenozīmē, ka jūs vienmēr varat viņiem uzticēties ar privātu saturu. Nekad nav garantijas, ka tērzēšanas ekrānuzņēmums paliks drošs. Vienmēr pieņemiet sliktāko un pēc iespējas pasargājiet sevi. Ja sociālie tīkli ir tikpat milzīgi un atvērti kā tie, kas mums ir, vienmēr pastāv risks. Jūsu privātums vienmēr ir apdraudēts.

kā saglabāt video no reddit

Facebook Messenger nepaziņo, kad kāds veic ekrānuzņēmumu, un nekas neliecina, ka šī funkcija ir pieejama. Tāpēc vienmēr uzmanieties no tā, ko ievietojat grupas tērzēšanā. Tā kā digitālā pasaule ir tik plaša un tik biedējoša kā mums, mums visiem ir iemesls aizstāvēt savu privātumu mūsu pašu labā. Protams, mēs nevēlamies, lai mēs būtu slaveni nepareizā veidā, vai lai mūsu personiskā informācija tiktu sabojāta.

bieži uzdotie jautājumi

Jūsu tiešsaistes privātums ir ārkārtīgi svarīgs, tāpēc mēs tālāk esam iekļāvuši vairāk informācijas par Facebook Messenger!

Vai es varu kaut ko darīt, lai kāds nepieļautu manu ziņojumu rādīšanu ekrānā?

Vienīgā aizsardzības līnija, kas jums ir pret šo iebrukumu, ir izvairīšanās no satura sūtīšanas. Diemžēl pat visvairāk privātumu apzinošās platformās, piemēram, Snapchat, nav ieviesta ekrānuzņēmumu bloķēšanas iespēja.

Ja es bloķēju kādu Facebook, vai viņš joprojām var redzēt manus ziņojumus?

Jā, visi iepriekš nosūtītie ziņojumi (ieskaitot attēlus) joprojām tiks rādīti viņu tērzēšanā. Par laimi, jūsu vārds un profila attēls netiks pievienoti. Ir veidi, kā jūs varat u003ca href = u0022https: //social.techjunkie.com/delete-all-messages-facebook-messenger/u0022u003izdzēst visus ziņojumus un sarunas pakalpojumā Facebook Messenger. U003c / au003e

Vai es varu izdzēst ziņojumu pēc tā nosūtīšanas?

Jā. Ja vēlaties izdzēst Facebook ziņojumu pēc tam, kad esat to nosūtījis, nospiediet ziņojumu un pieskarieties opcijai “Noņemt visiem”.

Vai jūs zināt kādus veidus, kā padarīt Facebook Messenger drošāku? Vai ir kādi stāsti par tērzēšanas kopīgošanu bez jūsu ziņas? Pastāstiet par viņiem tālāk, ja jūs to darāt!

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos