Galvenais Dropbox Vai Dropbox jūs informē, kad kāds lejupielādē failu?

Vai Dropbox jūs informē, kad kāds lejupielādē failu?



Vai Dropbox informē, kad kāds lejupielādē failu? Vai pēc faila kopīgošanas es varu mainīt faila atļaujas? Vai es varu redzēt, kurš ir rediģējis manu augšupielādēto failu? Kā es varu koplietot Dropbox failus ar cilvēkiem, kuri šo pakalpojumu neizmanto? Šie visi ir bieži uzdotie jautājumi, kurus mēs redzam TechJunkie pastkastītē, tāpēc ir pienācis laiks uz tiem atbildēt.

Vai Dropbox jūs informē, kad kāds lejupielādē failu?

Dropbox ir galvenais mākoņkrātuves pakalpojums ar globālu klātbūtni. Ir pamata bezmaksas plāns, kas jums piešķir 2 GB krātuves un apmaksātus plānus, kas palielina to līdz 1 TB vai 2 TB personām vai neierobežotu krātuvi komandām. Pakalpojums ir ērti lietojams, darbojas jebkurā ierīcē, kurā iespējota tīmeklī, un ir sevi pierādījusi kā ļoti uzticamu.

Dropbox ir mākoņa krātuve. Tas nav mākoņa koplietošanas pakalpojums. Apkārt ir daudz tādu, bet tie nav Dropbox. Faktiski pakalpojums aktīvi uzrauga saistīšanu un joslas platumu ar atsevišķiem kontiem un bloķēs saites, ja atklās, ka jūs kopīgojat kaut ko publiski. Kopīgojiet to privāti, un viss ir kārtībā. Dalieties ar to visā pasaulē, un saite, iespējams, tiks bloķēta.

Vai Dropbox informē, kad kāds lejupielādē failu?

Dropbox ir daži uzraudzības rīki, bet ne viens, kas izseko lejupielādes. Ir daži trešo pušu pakalpojumi, kas to var darīt, piemēram, piemēram, URL saīsinātāji Mazliet vai paplašinājumi, kas izmanto Dropbox API.

Neviena no šīm metodēm nav garantēta, taču tā var sniegt nelielu ieskatu notiekošajā. Bit.ly un citi saīsinātāji izseko saites veiktspēju, un viens no šiem rādītājiem ir tas, cik klikšķu URL ir saņēmis noteiktā laikā. Tas arī var parādīt, no kurienes pasaulē viņi noklikšķināja, ja vēlaties sasniegt ēzeļus.

kā atrast, cik stundas esat spēlējis minecraft

OrangeDox ir Dropbox paplašinājums, kas izseko dokumentus, ieskaitot lejupielādes. Tas izmanto Dropbox API, lai izsekotu lejupielādes, pievienotu failiem zīmolu un virkni citu uz biznesu orientētu funkciju. Mapju izsekošanas funkcija ir tā, kuru vēlaties pārvaldīt lejupielādes.

Vai varat mainīt faila atļaujas, kad fails ir kopīgots Dropbox?

Jā tu vari. Jūs pilnībā kontrolējat savus datus un jebkurā laikā varat mainīt jebkuru atļauju. Pat pēc dalīšanās. Šī ir būtiska funkcija, atjauninot dokumentus un mapes, atstājot citus pensijā, kā arī lai kontrolētu, kas un kad tiek koplietots.

Lai Dropbox mainītu failu atļaujas, rīkojieties šādi:

  1. Piesakieties savā kontā un atlasiet Faili.
  2. Virziet kursoru virs faila, kuru vēlaties mainīt, un atlasiet Kopīgot.
  3. Atlasiet lietotāju, kura atļaujas vēlaties mainīt, un atveriet nolaižamo izvēlni.
  4. Atlasiet Var rediģēt, Var skatīt vai Noņemt pēc nepieciešamības.

Atkarībā no tā, kādu Dropbox garšu izmantojat, iespējams, varēsit noņemt tikai jau koplietoto failu lietotājus.

Ir trīs faila atļauju iestatījumi: īpašnieks, redaktors un skatītājs. Divi no tiem atbilst šiem 4. darbības iestatījumiem. Redaktors var rediģēt failus un mapes, uzaicināt dalībniekus, mainīt lomas, nosūtīt e-pastus dalībniekiem un atstāt redaktora piekļuvi. Skatītājs ir tikai lasāms un var skatīt failus un mapes, komentēt tos un nosūtīt citiem lietotājiem e-pastu, bet neko citu.

Īpašnieks ir persona, kurai pieder attiecīgā mape. Viņiem ir pilnīga kontrole pār to, un viņi var izveidot, dzēst, mainīt lomas, rediģēt, uzaicināt, atcelt ielūgumus, izsist cilvēkus un pat atcelt mapes koplietošanu. Nevar mainīt lomu uz Īpašnieks, kas nāk ar sākotnējo mapes iestatīšanu.

Vai jūs varat redzēt, kurš ir rediģējis failu, kuru augšupielādējāt Dropbox?

Jā tu vari. Ja esat īpašnieks vai redaktors, varēsiet apskatīt darbību jebkurā augšupielādētajā mapē.

  1. Atveriet mapi vai failu un atlasiet labās bultiņas ikonu, lai parādītu Dropbox sānjoslu.
  2. Atlasiet Darbība.
  3. Pārbaudiet jaunās cilnes rediģēto sadaļu, lai redzētu, kas ir rediģējis, kad un kas ir rediģēts.

Varat arī redzēt, kādi faili tika pievienoti, ja tādi bija, kur pārvietoti, un visus pārdēvēja. Tas skaidri norāda, kas ir noticis jūsu mapē kopš tās augšupielādes.

Vai es varu koplietot Dropbox failus ar cilvēkiem, kuri šo pakalpojumu neizmanto?

Jā tu vari. Tas ir jāizmanto uzmanīgi, jo Dropbox skaidri norāda, ka tas nav failu koplietošanas pakalpojums. Tomēr, ja vēlaties, lai citi redzētu jūsu augšupielādētos failus vai izmantotu Teams, to ir vienkārši kopīgot ar lietotājiem, kas nav Dropbox lietotāji.

  1. Piesakieties Dropbox un atlasiet failu vai mapi, kuru vēlaties kopīgot.
  2. Atlasiet pogu Kopīgot un atlasiet Sūtīt saiti.
  3. Ievadiet e-pasta adresi, uz kuru tiks nosūtīta saite, un atlasiet Sūtīt.

Ja nepieciešams, varat to izdarīt vairākas reizes. Saņēmējs saņems URL no Dropbox, kas tieši novirza jūs uz failu vai mapi, ar kuru esat saistīts.

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos