Galvenais Viedtālruņi Kā izdzēst visus kontaktus iPhone tālrunī [2020. gada aprīlis]

Kā izdzēst visus kontaktus iPhone tālrunī [2020. gada aprīlis]



Ritinot savus kontaktus, meklējot vienu personu, ar kuru vēlaties sazināties, jūs var pārņemt tālruņa numuru, e-pasta ziņojumu un to cilvēku vārdi, ar kuriem vairs nevēlaties sazināties.

Kā izdzēst visus kontaktus iPhone tālrunī [2020. gada aprīlis]

Pirmie mobilo tālruņu laiki nozīmēja, ka jaunināšanas laikā jūsu kontakti tika pārsūtīti no ierīces uz citu. Izmantojot pieejamos iCloud un e-pasta dublējumkopijas, jūs varat viegli pārsūtīt kontaktpersonas uz katru jauno ierīci, kuru iegūstat. Lai gan tas ir patiešām ērti, jūs varat sazināties ar vecākiem kontaktiem no 2000. gadu beigām. Lai gan šīs kontaktpersonas nenodara jūsu tālrunim nekādu ļaunumu, iespējams, būs laiks izdzēst daļu no sava kontaktu saraksta.

Ja vēlaties izdzēst visas kontaktpersonas no tālruņa, to var izdarīt diezgan vienkārši. Ja vēlaties izvēlēties, kuri no tiem iet, tas ir nedaudz ilgāks process. Lai ietaupītu jūsu laiku, mēs varam jums parādīt, kā izdzēst visu jūsu kontaktu sarakstu (vai dažos gadījumos paslēpt vairākus kontaktus).

Kā izdzēst visus kontaktus iPhone tālrunī

1. darbība: Atveriet lietotni Iestatījumi un ritiniet uz leju līdz cilnei Kontakti un pēc tam pieskarieties šai pogai.

2. darbība: Pieskarieties Siri un meklēšana, pēc tam pārslēdziet lietotnēs atrastos kontaktus izslēgtā stāvoklī.

3. solis: Atgriezieties iestatījumu galvenajā ekrānā un ritiniet uz augšu līdz Paroles un konti. Atlasiet kontu, kas nav iCloud, piemēram, Gmail vai citu.

4. solis: Pabīdiet slīdni Kontakti pozīcijā Izslēgts. To darot, jūs aicināsit izdzēst visus kontaktus, kas lokāli saglabāti jūsu tālrunī.

5. darbība: Kad esat atlasījis Dzēst no mana iPhone, tiks izdzēsti ar šo kontu saistītie kontakti.

6. solis: Atgriezieties un dariet to dažādiem tālruņa kontiem, un, kad to izdarījāt, nevajadzētu palikt nevienam kontaktam.

raustīties, kā redzēt, kurš skatās

Labās ziņas šeit ir tas, ka faktiski jūsu kontakti netiek pilnībā izdzēsti. Veicot iepriekš uzskaitītos uzdevumus, tie vienkārši tiek noņemti no jūsu iPhone.

Vēl viena kontaktu (īpaši dublikātu) slēpšanas iespēja ir ieiešana tālrunī esošajā lietojumprogrammā Kontaktpersonas - tā nav zvanīšanas lietotne, iPhone tālruņos ir programma, kas īpaši paredzēta kontaktiem. Ja jums ir grūtības to atrast, velciet no sākuma ekrāna pa labi un augšpusē esošajā meklēšanas joslā ierakstiet Kontaktpersonas.

Kad esat atvēris šo lietojumprogrammu, varat pieskarties grupām, kas atrodas augšējā labajā stūrī. Šis saraksts parāda, kurš rezerves avots rāda kontaktus jūsu tālrunī.

Lai paslēptu kontaktus no noteikta avota, vienkārši pieskarieties tam, lai zilā atzīme pazustu. Pēc atgriešanās kontaktu sarakstā pamanīsit, ka daži vārdi un tālruņa numuri vairs neaizsedz tālruni.

Dzēšana Atlasiet kontaktpersonas

Lai gan tas ir vieglāk no iCloud, to var veikt arī jūsu iPhone. Izmantojot savu iPhone, varat noklikšķināt uz katra kontakta, pēc tam pieskarieties pogai Rediģēt, kas atrodas ekrāna augšējā labajā stūrī. Ritiniet līdz šai lapai līdz galam un sarkanā krāsā noklikšķiniet uz Dzēst kontaktu. Apstipriniet, un šī persona vairs nebūs.

Tas ir neticami ilgs process, ja jums ir vairāk nekā daži kontakti, kurus notīrīt. Vienkāršāka metode ir pieteikties iCloud datorā un vienlaikus izcelt vairākus kontaktus.

Kontaktpersonu noņemšana, izmantojot darbvirsmu

Izmantojot darbvirsmu, varat viegli izdzēst visus kontaktus. Iet uz iCloud vietne un pierakstieties ar savu iCloud kontu. Kad esat izturējis divu faktoru autentifikāciju, iCloud vietnē varat atvērt izvēlni Kontakti. Lai izdzēstu kontaktpersonas, varat veikt dažas darbības.

Ja jūs turat vadības pogu un savā kontaktpersonu sarakstā noklikšķināt uz vairākām dažādām personām, varēsiet viņus masveidā izdzēst. Tomēr, ja vēlaties tos visus izdzēst, varat vienlaikus nospiest vadības taustiņu un A, lai tos visus atlasītu vienlaikus.

Kad esat tos visus atlasījis, ekrāna apakšējā kreisajā stūrī varat nospiest mazo zobratu. Šeit noklikšķiniet uz dzēšanas opcijas, lai noņemtu atlasītās opcijas. Pārliecinieties, vai tiešām vēlaties tos visus izdzēst, jo, izdzēšot visus kontaktus, jūs nevarēsit mainīt lēmumu.

Kontaktpersonu rediģēšana

Kad draugs vai paziņa iegūst jaunu tālruņa numuru, var būt ļoti vienkārši likt viņiem nosūtīt jums īsziņu. No turienes jūs varat noklikšķināt uz i ar apli ap to un pievienot jaunu kontaktu. Galu galā jums būs tik daudz dublikātu, ka nezināt, kurš no tiem ir visjaunākais.

Lai rediģētu un atjauninātu kontaktpersonas informāciju, veiciet šīs darbības, lai jūsu žurnāls nekļūtu pārmērīgi mulsinošs vai pārblīvēts:

  1. Dodieties uz tālruņa lietotni savā iPhone tālrunī un atlasiet vidējo opciju kontaktpersonām
  2. Augšējā labajā stūrī pieskarieties ‘Rediģēt’
  3. Pieskarieties pluszīmei, kuru ieskauj zaļš burbulis (blakus būs “pievienot tālruni”, jo vienai personai varat pievienot vairākus tālruņa numurus)
  4. Ievadiet jauno tālruņa numuru
  5. Pieskarieties mīnusa simbolam sarkanā burbulī, lai izdzēstu veco tālruņa numuru - tas darbojas arī ar e-pastiem

Ja kontaktu žurnāls netiek aizpildīts, laika gaitā tas tiks organizēts. Dublējot un atjaunojot tālruni, varat doties uz iestatījumiem un izvēlēties kontu, kuru vēlaties iestatīt kā noklusējuma kontaktiem.

kā izdzēst vairākas grāmatzīmes

Līdzīgi kā iepriekš sniegtajos norādījumos, iestatījumos dodieties uz kontaktiem un ritiniet uz leju, līdz redzat noklusējuma kontu. Izvēlieties, vai draugu tālruņu numurus vēlaties saglabāt iCloud vai e-pasta kontā.

Šo darbību veikšana var ietaupīt jūs no galvassāpēm pēc vairākiem gadiem.

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos