Galvenais Straumēšanas Pakalpojumi Kā neatgriezeniski izdzēst Netflix kontu

Kā neatgriezeniski izdzēst Netflix kontu



Straumēšanas pakalpojumu tirgus nekad nav bijis tik pārpildīts vai konkurētspējīgāks. Ir pagājuši laiki, kad Netflix bija jūsu vienīgā reālā izvēle, ja vēlaties video pēc pieprasījuma, jo viņu monopolu ir sagrāvuši tādi tīkli kā Amazon Prime, Hulu, Disney +, CBS All Access un citi.

Tātad, ja jums patiešām ir pietiekami daudz no tā, ko piedāvā Netflix, un vēlaties pāriet uz videi draudzīgākām mediju ganībām, tad esat nonācis īstajā vietā, jo mēs esam izveidojuši šo rokasgrāmatu, lai palīdzētu jums neatgriezeniski izdzēst savu Netflix kontu.

Kā izdzēst savu Netflix kontu

Pirmais solis, kas jums jāveic, ir atcelt pašreizējo abonementu. Kad tas būs izdarīts, Netflix saglabās jūsu informāciju viņu failos nākamos 10 mēnešus. Pēc tam jūsu konts tiks automātiski izdzēsts. Tomēr, ja vēlaties pārliecināties, ka tas ir pagājis ātrāk, tas ir pilnīgi iespējams.

netflix

Pārtrauciet Netflix abonementu

Lai izbeigtu dalību, jums jāveic šādas darbības:

  1. Atveriet datora tīmekļa pārlūkprogrammu un ievadiet netflix.com pārlūka joslā un nospiediet taustiņu Enter vai noklikšķiniet uz saites. Pēc tam pierakstieties savā Netflix kontā.Netflix pierakstīšanās lapa
  2. Izvēlieties savu profilu, pieņemot, ka jums ir vairāk nekā viens.Netflix konta saite
  3. Virziet kursoru virs lejupvērstās bultiņas blakus profila attēlam un noklikšķiniet uz Konts nolaižamajā izvēlnē.Netflix atcelšanas lapa - 2
  4. Sadaļā Dalība un norēķini noklikšķiniet uz pogas Atcelt dalību.Netflix profilu saite
  5. Noklikšķiniet uz zilās pogas Pabeigt atcelšanu, lai pabeigtu Netflix dalības atcelšanu.Netflix profila rediģēšanas lapa

Ja reģistrējāties, izmantojot pakalpojumu Google Play vai iTunes, jums būs jāizmanto viņu pakalpojumi, lai atceltu abonementu. Netflix šajā scenārijā nevarēs izdzēst jūsu kontu līdz pašreizējā norēķinu perioda beigām.

Netflix uz Amazon Fire TV nedarbojas

Dzēsiet savu Netflix kontu

Ja vēlaties, lai jūsu konts tiktu neatgriezeniski izdzēsts pirms 10 mēnešu loga beigām, jums jāatver vēlamā e-pasta vietne vai lietotne un jānosūta ziņojums[e-pasts aizsargāts]pieprasot viņiem izdzēst jūsu kontu.

Ja esat atcēlis savu kontu pirms pašreizējā norēķinu perioda beigām, pirms konta dzēšanas viņi gaidīs, līdz periods ir beidzies. Ja vēlaties, lai tas tiktu nekavējoties izdzēsts, jums tas būs īpaši jāpieprasa savā e-pastā.

Kādu informāciju viņi glabā?

Pēc konta dzēšanas Netflix saglabās noteiktu ierobežotu informāciju. Sarakstā ir ietvertas ierīces, kurās izmantojāt pakalpojumu, e-pasta adreses, ar kurām konts bija saistīts, un izmantotie maksājuma veidi.

airpods spēlē tikai vienā ausī

Šī informācija tiek glabāta kā daļa no viņu krāpšanas novēršanas procesa, kā arī grāmatvedības apsvērumu dēļ, un to nevar izmantot, lai sazinātos ar jums vai iekasētu maksu par jūsu maksājuma veidu. Viņi arī izmanto šo informāciju, lai pielāgotu jums e-pasta adresi un maksājuma veidu, ja jūs kādreiz nolemjat atgriezties pie viņu pakalpojuma abonēšanas.

Kā izdzēst konta profilu

Ja jūs faktiski nevēlaties izdzēst visu Netflix kontu, bet drīzāk vēlaties atbrīvoties no viena no konta profiliem, kā arī ar to saistītās skatīšanās vēstures, rīkojieties šādi:

  1. Atveriet datora tīmekļa pārlūkprogrammu un ievadiet netflix.com pārlūka joslā un nospiediet taustiņu Enter vai noklikšķiniet uz saites. Pēc tam pierakstieties savā Netflix kontā.Netflix Manage Profile lapa - 2
  2. Virziet kursoru virs lejupvērstās bultiņas blakus profila attēlam un noklikšķiniet uz Pārvaldīt profilus .
  3. Noklikšķiniet uz profila, kuru vēlaties izdzēst.
  4. Noklikšķiniet uz pogas Dzēst profilu.
  5. Lai apstiprinātu, vēlreiz noklikšķiniet uz pogas Dzēst profilu.
  6. Kad esat pabeidzis, noklikšķiniet uz Gatavs.

Jūs esat uzsitis savu pēdējo tīklu ... vai kaut ko tamlīdzīgu

Tagad, kad esat izdzēsis savu Netflix kontu, varat brīvi izpētīt citus pieejamos straumēšanas pakalpojumus, neuztraucoties par to, ka maksājat par vairāk nekā vienu vienlaikus. Kāpēc nezināt, kurš ir jūsu iecienītākais straumēšanas pakalpojums, komentāru sadaļā zemāk?

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos