Galvenais Konsoles Un Datori Kā izdzēst lietotāju PS4

Kā izdzēst lietotāju PS4



Kas jāzina

  • Iet uz Iestatījumi > Pieteikšanās iestatījumi > Lietotāju pārvaldība > Dzēst lietotāju . Atlasiet lietotāja kontu, kuru vēlaties noņemt > Dzēst .
  • Tiks dzēsti visi ar lietotāju saistītie dati, kā arī profilā iegādātās spēles, lietojumprogrammas un multivides līdzekļi.

Šajā rakstā ir paskaidrots, kā dzēst lietotāju profilus no PlayStation 4, lai atbrīvotu vietu spēlēm un citam multivides saturam, kas jums varētu patikt.

kā ierakstīt roku dvr

Kā izdzēst lietotāju no PlayStation

Lai gan, dzēšot lietotājus no PlayStation 4, varat ievietot vairāk jūsu satura, pirms turpināt, iespējams, vēlēsities sazināties ar personu, kas izveidoja kontu, lai neizdzēstu viņu svarīgo informāciju.

  1. Pieslēgties uz PlayStation kontu savā PS4 un atveriet Iestatījumi opciju ekrāna augšdaļā.

  2. Ritiniet uz leju un atlasiet Pieslēgties Iestatījumi opciju.

    PlayStation ekrānuzņēmums, kurā redzami pieteikšanās iestatījumi.
  3. Ritiniet uz leju un atlasiet Lietotājs Vadība opciju.

  4. Izvēlieties Dzēst Lietotājs opciju.

  5. Izvēlieties lietotāja kontu, kuru vēlaties noņemt no jūsu PlayStation.

    PlayStation ekrānuzņēmums, kurā redzams, ka lietotāji ir jādzēš
  6. Apstipriniet darbību, atlasot Dzēst pogu.

Konta dzēšana no PlayStation atšķiras no konta dzēšana Sony . Kad konts tiek dzēsts no jūsu PlayStation, kontu joprojām var atkārtoti lejupielādēt no Sony sistēmām.

Kas notiek ar izdzēstu kontu?

Dzēšot PlayStation kontu no sistēmas, tiek dzēsti visi ar lietotāju saistītie dati, tostarp saglabātie spēļu dati un ekrānuzņēmumi. Turklāt visas profilā iegādātās spēles, lietojumprogrammas vai multivides līdzekļi kļūs nepieejami, jo tiks noņemta arī šī satura licence; izņēmums ir gadījumi, kad citam sistēmas lietotājam pieder arī attiecīgā materiāla licence.

traucējiet vizio tv

Playstation kontus var atkārtoti lejupielādēt sistēmā, ja lietotājs vēlas vēlreiz izmantot jūsu konsoli. Kā minēts iepriekš, dzēšanas process pilnībā nenoņem kontu no Sony sistēmas; ja vēlaties, lai konts tiktu pilnībā dzēsts, ir jāievēro cits process, taču tas izdzēš kontu no jūsu sistēmas.

Dzēšot lietotāja profilu savā PlayStation 4, tiks noņemti saglabātie lietotāja dati, ekrānuzņēmumi un viņu izveidotie videoklipi. Turklāt visas lietotāja iegādātās spēļu vai multivides licences nebūs pieejamas.

Kā es varu izvairīties no kontu izveides viesiem?

Dažkārt var būt pārāk apgrūtinoša profila lejupielāde PlayStation; piemēram, ja kāds vēlas tikai pievienoties spēlei, kuru jūs spēlējat. Ja jums ir nepieciešams tikai pagaidu konts, apsveriet iespēju savam apmeklētājam izveidot viesa kontu. Tā vietā, lai pēc uzaicinājuma pieteiktos ar lietotāja kontu, atlasiet Pievienot jaunu lietotāju opciju bet pēc tam atlasiet opciju Viesa konts.

Viesu konti pēc atteikšanās pilnībā dzēsīs visus saistītos datus. Nesaglabājiet viesa kontā neko tādu, ko nevēlaties zaudēt pēc izrakstīšanās.

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos