Galvenais Instagram Kā aizmirst Instagram kontu datorā vai tālrunī

Kā aizmirst Instagram kontu datorā vai tālrunī



Kas jāzina

    Instagram.com: atlasiet savu Profila ikona > Izlogoties > Noņemt kontu .
  • Mobilā lietotne: Profils > Izvēlne > Iestatījumi > Izlogotiesjūsu konta nosaukums .
  • Ja pārlūkprogramma joprojām saglabā jūsu pieteikšanās akreditācijas datus, pārlūkprogrammas iestatījumos pārbaudiet paroles un automātiskās aizpildes opcijas.

Šajā rakstā ir paskaidrots, kā aizmirst Instagram kontu datorā vai Instagram mobilo lietotni iOS un Android ierīcēm.

Kā datorā noņemt atcerēto kontu pakalpojumā Instagram?

Lūk, kā tīmekļa pārlūkprogrammā aizmirst Instagram kontu:

  1. Instagram vietnē atlasiet savu Profila ikona > Izlogoties .

    Izejiet no Instagram.com mājaslapas sadaļā Profila ikona
  2. Izvēlieties Noņemt kontu .

    Noņemiet kontu Instagram.com pieteikšanās lapā
  3. Izvēlieties Noņemt apstiprināt. Jūs atgriezīsities pieteikšanās ekrānā.

    Noņemt Instagram.com pieteikšanās lapā

    Noņemot kontu Instagram vietnē, netiks noņemti konti, kas saistīti ar Instagram lietotni.

Kā noņemt kontu no lietotnes Instagram

Veiciet šīs darbības, lai noņemtu kontus no Instagram lietotnes Android vai iOS ierīcēs:

  1. Pārslēdzieties uz Instagram kontu, kuru vēlaties noņemt. Dodieties uz savu Profils , atlasiet savu konta vārds , pēc tam izvēlieties kontu, kuru vēlaties noņemt.

    kā pārvietot failu no viena Google diska uz citu
    Profila ikona, konta nosaukums un konti lietotnē Instagram
  2. Dodieties uz profila lapu un pieskarieties Izvēlne (trīs rindiņas) augšpusē.

  3. Krāns Iestatījumi .

    Profila ikona, Izvēlnes ikona un Iestatījumi lietotnē Instagram
  4. Ritiniet uz leju un pieskarieties Izlogotiesjūsu konta vārds .

  5. Krāns Izlogoties apstiprināt. Jūs pārslēgsities atpakaļ uz noklusējuma kontu, un otrs konts vairs netiks rādīts lietotnē.

    Izrakstieties un lietotnē Instagram tiek parādīti uznirstošie konti

Kāpēc aizmirst savu Instagram kontu?

Ja piesakāties Instagram ierīcē, kuru koplieto vairāki lietotāji, jums ir jānoņem savs Instagram konts un cita pieteikšanās informācija, kurai varētu piekļūt citi lietotāji. Ja jūs savā ierīcē regulāri neizmantojat Instagram, tai nav iemesla atcerēties jūsu kontu.

Tāpat arī jūs varētu vēlēties aizmirst savu Gmail kontu tīmekļa pārlūkprogrammā vai atsaistīt savu Gmail kontu operētājsistēmā Android .

Kāpēc mans Instagram konts joprojām tiek rādīts?

Ja pieteikšanās lapā joprojām redzat savu kontu, atsvaidziniet pārlūkprogrammu. Ja tas joprojām ir tur, aizveriet logu, nedaudz pagaidiet un pārbaudiet vēlreiz. Ja šī problēma rodas mobilajā lietotnē, atjauniniet vai atkārtoti lejupielādējiet lietotni.

Pārlūkprogramma var būt iestatīta arī pieteikšanās akreditācijas datu glabāšanai, kas ir jārisina atsevišķi. Piemēram, varat izmantot Google Chrome paroļu pārvaldnieku, lai izdzēstu saglabātās paroles. Citām pārlūkprogrammām pārbaudiet paroles un automātiskās aizpildes opciju iestatījumus. Apsveriet automātiskās aizpildes izslēgšana operētājsistēmā Android arī.

sinhronizēt konfekšu simpātijas dažādās ierīcēs bez facebook
FAQ
  • Vai noņemšana ir tas pats, kas Instagram konta dzēšana?

    Noņemot vai atsaistot kontu no ierīces, konts netiks izdzēsts. Varat atkārtoti pieteikties, izmantojot to pašu kontu jebkurā ierīcē. No otras puses, kad jūs deaktivizēt Instagram kontu , tas pazūd no publiskās vietas, līdz atkārtoti aktivizējat vai neatgriezeniski dzēšat kontu.

  • Kā izdzēst Instagram kontu?

    Jums ir jāizdzēš savs Instagram konts tīmekļa pārlūkprogrammā; jūs to nevarat izdarīt lietotnē. Dodieties uz konta dzēšanas lapa , piesakieties un izpildiet norādījumus, lai neatgriezeniski noņemtu sevi no Instagram.

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos