Galvenais Gmail Kā atsaistīt vairākus Gmail kontus no pārlūkprogrammas

Kā atsaistīt vairākus Gmail kontus no pārlūkprogrammas



Kas jāzina

  • Lai atsaistītu, dodieties uz https://accounts.google.com/Logout vai pakalpojumā Gmail atlasiet savu profila attēlu un izvēlieties Izrakstieties no visiem kontiem .
  • Lai noņemtu saistīto vēsturi, atlasiet Noņemiet kontu pierakstīšanās lapā. Blakus kontam atlasiet sarkanu - (mīnus) > Jā, noņemt .

Ja jums ir vairāki Gmail konti un jums ir jāpiesakās visos savos kontos vienā tīmekļa pārlūkprogrammā, šos kontus ir viegli saistīt, izmantojot pogu Pievienot citu kontu . Vēl vienkāršāk ir atteikties no saviem Gmail kontiem. Tālāk ir norādīts, kā to izdarīt, izmantojot Gmail darbvirsmas versiju, kas pieejama visās tīmekļa pārlūkprogrammās.

Kā atsaistīt Gmail kontus

Kad jūs izrakstieties no viena no saviem Gmail kontiem , jūs atsaistat gan to, gan citus, kas ar to ir saistīti. Jūs vienmēr varat pārslēgties starp kontiem, lai izmantotu katru kontu atsevišķi. Tomēr, atsakoties no viena, arī citi tiek izrakstīti.

kā redzēt savus youtube komentārus

Pēc konta atsaistīšanas jums ir jāpiesakās nākamreiz, kad jums būs nepieciešama piekļuve.

Varat izlaist uz priekšu un izpildīt šīs trīs darbības vienā rāvienā noklikšķinot uz šīs īpašās atteikšanās saites . Pretējā gadījumā veiciet tālāk norādītās darbības.

  1. Izvēlieties savu profila attēls vai iemiesojums ekrāna augšējā labajā stūrī.

    Gmail ar izceltu konta ikonu
  2. Kad tiek parādīta jaunā izvēlne, atlasiet Izrakstieties no visiem kontiem apakšā.

    uz
  3. Jūs esat izrakstījies no Google un atsaistīts no sava konta visos Google pakalpojumos.

Izrakstoties, jūs tiekat izrakstīts no pašreizējā konta, kā arī no visiem citiem ar to saistītajiem Gmail kontiem, kas nozīmē, ka pārlūkprogramma pārtrauc saites ar visiem kontiem, kuros pašlaik esat pieteicies.

Lai atkal iespējotu vienkāršu Gmail konta maiņu, piesakieties abos kontos.

kā ievietot lapas numuru google dokumentos

Kā noņemt saistīto kontu vēsturi

Kad esat izrakstījies no saistītajiem Gmail kontiem, jums tiek parādīts šo kontu saraksts, lai atvieglotu atkārtotu pierakstīšanos. Ja vēlaties, varat dzēst kontus no šī saraksta.

  1. Pierakstīšanās lapā atlasiet Noņemiet kontu .

    The
  2. Noklikšķiniet uz sarkanā - ( mīnus ) blakus jebkuram kontam, kuru vēlaties noņemt.

    Gmail konta poga Noņemt
  3. Nākamajā logā noklikšķiniet uz Jā, noņemt apstiprināt.

    The

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos