Galvenais Snapchat Kā uzzināt, vai kāds jūs ir bloķējis pakalpojumā Snapchat

Kā uzzināt, vai kāds jūs ir bloķējis pakalpojumā Snapchat



Kas jāzina

  • Ja nesen tērzējāt, tiem vajadzētu parādīties jūsu sarunās. Ja nē, iespējams, esat bloķēts.
  • Jūs neatradīsit nekādas pēdas par personu, kura jūs bloķēja pakalpojumā Snapchat, kad meklēsit tās lietotājvārdu vai pilnu vārdu.
  • Meklējiet lietotāju no cita konta, citā ierīcē. Ja tie parādās meklēšanā, jūs esat bloķēts.

Šajā rakstā ir paskaidrots, kā uzzināt, vai kāds jūs ir bloķējis pakalpojumā Snapchat. Norādījumi darbojas Android un iOS lietotājiem.

Veidi, kā uzzināt, vai esat bloķēts pakalpojumā Snapchat

Tālāk ir norādīti labākie veidi, kā noteikt, vai kāds ir bloķējis jūsu kontu pakalpojumā Snapchat.

  1. Pārbaudiet savas pēdējās sarunas . Pirmais lielais pavediens ir tērzēšanas sarunu trūkums. Šī darbība ir noderīga tikai tad, ja esat sūtījis īsziņu lietotājam, kurš varētu jūs bloķēt.

    Atveriet Snapchat un pieskarieties Tērzēšana cilni, lai skatītu savu sarunu sarakstu. Ja nesena saruna ar lietotāju neparādās šajā sarakstā, lai gan nesen viņam ir sūtījusi īsziņu, pastāv iespēja, ka viņš jūs ir bloķējis.

    Tērzēšanas poga Snapchat operētājsistēmai iOS

    Vai arī jums, iespējams, nav bijusi nesena saruna ar attiecīgo lietotāju vai arī esat aizmirsis, ka izdzēsāt sarunu . Ja tas tā ir, pārejiet pie nākamās darbības.

  2. Meklējiet tos . Ja lietotājs jūs ir bloķējis, viņš netiks rādīts, kad to meklēsit pakalpojumā Snapchat. Ja viņi ir izdzēsa jūs no sava draugu saraksta tomēr jums vajadzētu būt iespējai tos atrast, tos meklējot.

    kā redzēt, kāds tev ir auns

    Ir ļoti svarīgi saprast atšķirību starp bloķēšanu un dzēšanu pakalpojumā Snapchat. Ja lietotājs jūs bloķē, jūs neatradīsit nekādas pēdas par viņa kontu, un jūs nevarēsit ar viņu sazināties nekādā veidā no sava bloķētā konta.

    Ja lietotājs izdzēsīs jūs no sava draugu saraksta, jūs joprojām atradīsit viņu savā sarakstā un varēsit turpināt sūtīt viņam momentuzņēmumus. Tomēr atkarībā no viņu Snapchat konfidencialitātes iestatījumiem viņi tos var nesaņemt, ja tikai ļauj draugiem sazināties ar viņiem.

    Pieskarieties Meklēt ikonu ekrāna augšdaļā, lai meklētu personu pakalpojumā Snapchat . Ierakstiet viņu lietotājvārdu, ja atceraties, vai vārdu.

    Meklēšanas lauks Snapchat operētājsistēmai iOS

    Jūs iegūsit precīzākus rezultātus, ja zināt viņu lietotājvārdu. Varētu būt vairāki citi lietotāji ar līdzīgiem pilniem vārdiem, taču visi lietotājvārdi ir unikāli. Tāpat pilnos vārdus var mainīt jebkurā laikā, savukārt lietotājvārdi, visticamāk, tiks mainīti retāk.

    Ja meklēšanā tiek parādīts viņu lietotājvārds zem Pievienot draugus sadaļu, tas nozīmē, ka viņi jūs ir izdzēsuši. Ja lietotājs vispār neparādās, lai gan meklē precīzu savu lietotājvārdu, viņš jūs bloķēja vai izdzēsa savu Snapchat kontu.

  3. Meklējiet viņu lietotājvārdu citā kontā . Neatrodot lietotāju, kuru meklējāt pēdējā darbībā, palielinās iespējamība, ka viņš jūs bloķēs; tomēr ar to vēl nepietiek, lai apstiprinātu.

    Būtībā varat pierādīt, ka viņu konts joprojām pastāv, meklējot lietotāju no cita Snapchat konta. Jums ir divas iespējas:

    • Palūdziet draugam veikt meklēšanu jūsu vietā.
    • Izrakstieties no sava konta, izveidojiet pavisam jaunu Snapchat kontu un pēc tam meklējiet no turienes.

    Pirmā iespēja ir vienkāršākā, jo tā nozīmē, ka jums nebūs jāveic viss papildu darbs, kas saistīts ar reģistrēšanos jaunam kontam. Izvēlieties draugu, radinieku, kolēģi vai citu paziņu, kurš izmanto Snapchat un nav draugs ar lietotāju, kurš, jūsuprāt, varētu jūs bloķēt. Lūdziet viņus meklēt personu.

    Ja tā vietā izlemjat izveidot jaunu kontu, jums būs jāizrakstās no esošā Snapchat konta vai jālejupielādē lietotne citā mobilajā ierīcē, ja jums ir tāda piekļuve.

    Ja jums vai jūsu draugam izdodas atrast meklēto lietotāja kontu, ar to pietiek, lai apstiprinātu, ka viņi jūs patiešām ir bloķējuši.

Ja neviena no šīm darbībām nepalīdzēja, jūsu draugs, visticamāk, izdzēsa savu kontu.

Jūs vienmēr varat atbloķējiet kādu Snapchat ja iepriekš tos bloķējāt.

FAQ
  • Kā es varu bloķēt kādu Snapchat?

    Lai bloķētu kādu personu pakalpojumā Snapchat , atveriet savas sarunas, izvēlieties bloķējamo lietotāju un pēc tam pieskarieties pie Izvēlne > Pārvaldīt draudzību > Bloķēt .

  • Kas notiek, kad bloķējat kādu Snapchat?

    Bloķētie lietotāji nevar jūs atrast pakalpojumā Snapchat, pat ja viņi jūs meklē. Viņi arī nevar nosūtīt jums momentuzņēmumus, skatīt jūsu stāstus vai sākt ar jums tērzēšanu.

  • Kā izdzēst Snapchat kontu?

    Uz dzēst Snapchat kontu , iet uz accounts.snapchat.com , pierakstieties un atlasiet Dzēst manu kontu . Lai atkārtoti aktivizētu 30 dienu laikā, vienkārši pierakstieties savā kontā. Pēc 30 dienām tas ir pagājis uz visiem laikiem.

  • Kā es varu izslēgt kādu Snapchat?

    Lai izslēgtu kādu Snapchat, izvēlieties profilu un dodieties uz Izvēlne > Tērzēšanas un paziņojumu iestatījumi > Paziņojumu iestatījumi > Izslēgt tērzēšanu .

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos