Galvenais Whatsapp Kā uzzināt, vai esat bloķēts vietnē WhatsApp

Kā uzzināt, vai esat bloķēts vietnē WhatsApp



Kas jāzina

  • Pirmkārt, pārbaudiet lietotāju Pēdējo reizi redzēts statusu un pārbaudiet, vai ziņojumam ir divas atzīmes.
  • Ja neredzat viņu statusu vai ir tikai viena atzīme, iespējams, lietotājs jūs ir bloķējis.
  • Mēģiniet piezvanīt lietotājam vai pievienot viņu grupas tērzēšanai. Tie nedarbosies, ja esat bloķēts.

Šajā rakstā ir paskaidrots, kā noteikt, vai lietotājs ir bloķējis jūs pakalpojumā WhatsApp. Ne visas no šīm metodēm jums precīzi pateiks, vai esat bloķēts, taču tās var sniegt jums padomus. Šīs darbības attiecas uz visām versijām visās ierīcēs; dažas no šīm darbībām attiecas arī uz WhatsApp Web.

ievietojiet izvēles rūtiņu google dokumentos

Pārbaudiet savas kontaktpersonas pēdējās apskates statusu

Lūk, kā pārbaudīt lietotāja Pēdējo reizi redzēts statusu. Pēdējo reizi redzēts statuss attiecas uz pēdējo reizi, kad kontaktpersona izmantoja WhatsApp.

  1. Atrodiet un atveriet tērzēšanu ar lietotāju.

    Ja saruna nav atvērta, atrodiet lietotāja vārdu un izveidojiet jaunu tērzēšanu.

  2. The Pēdējo reizi redzēts statuss ir redzams zem lietotāja vārda, piemēram, 'pēdējo reizi redzēts šodien plkst. 10:18'.

    Lietotājs
  3. Ja zem lietotāja vārda neko neredzat, iespējams, viņš jūs ir bloķējis.

    Saruna vietnē WhatsApp
  4. Trūkums a Pēdējo reizi redzēts statuss ne vienmēr norāda, ka esat bloķēts. WhatsApp ir privātuma iestatījums, kas ļauj lietotājam slēpt savu Pēdējo reizi redzēts statusu.

Apskatiet atzīmes

Ziņojumos, kas nosūtīti kontaktpersonai, kura jūs bloķēja, vienmēr tiek rādīta viena atzīme (norāda, ka ziņojums ir nosūtīts), un nekad netiek rādīta otrā atzīme (apliecinot, ka ziņojums ir piegādāts).

The

Tas pats par sevi var nozīmēt, ka lietotājs pazaudēja tālruni vai nevar izveidot savienojumu ar internetu. Apvienojumā ar trūkumu a Pēdējo reizi redzēts statusu, tomēr uzkrājas pierādījumi, ka esat bloķēts.

Atrodiet savu iPhone, izmantojot šīs populārākās metodes

Pārbaudiet, vai viņu profilā nav atjauninājumu

Ja kāds jūs bloķēs vietnē WhatsApp, jūs neredzēsit viņa profila fotoattēla atjauninājumus. Pats par sevi tas nav galīgs pavediens, ņemot vērā, ka daudziem lietotājiem nav profila attēlu vai tie reti atjaunina savus. Apvienojumā ar trūkumu a Pēdējo reizi redzēts statuss un nepiegādātie ziņojumi, tomēr tā ir vēl viena norāde, ka esat bloķēts.

Pārbaudiet dalībnieku sarakstu grupas ziņojumā

Veidojot grupas ziņojumu pakalpojumā WhatsApp, var šķist, ka esat veiksmīgi pievienojis lietotāju, taču, atverot grupas tērzēšanu, viņš neparādās dalībnieku sarakstā. Ja mēģināt pievienot kontaktpersonu, kas jūs ir bloķējusi, izmantojot Pievienot dalībniekus grupas tērzēšanas sadaļā, jūs saņemsit a Nevar pievienot dalībnieku kļūda.

Grupas informācija vietnē WhatsApp

WhatsApp ir apzināti neskaidrs par bloķēšanas statusu, lai aizsargātu bloķētāja privātumu, un tas jums nepaziņos, ja esat bloķēts. Ja redzat visus iepriekš minētos rādītājus, iespējams, jūsu WhatsApp kontaktpersona jūs bloķēja. Ja esat bloķēts, nav iespējams sevi atbloķēt. Vislabākā rīcība ir vai nu turpināt darbu, vai sazināties ar personu, lai noskaidrotu, kāpēc jūs tikāt bloķēts.

Mēģiniet piezvanīt viņiem lietotnē

Pēdējā lieta, ko mēģināt, ir piezvanīt viņiem. Ja esat bloķēts, zvans lietotājam var netikt savienots vai var tikt parādīts ziņojums “Neveiksmīgs zvans”.

WhatsApp neveiksmīga zvana ziņojuma ekrānuzņēmums FAQ
  • Kā bloķēt WhatsApp kontaktpersonu?

    Lai bloķētu kādu personu pakalpojumā WhatsApp Android ierīcē, pieskarieties Vairāk iespēju > Iestatījumi > Konts > Privātums > Bloķēti kontakti > Pievienot . Operētājsistēmā iOS dodieties uz Iestatījumi > Konts > Privātums > Bloķēts > Pievieno jaunu .

  • Kā es varu mainīt savus WhatsApp konfidencialitātes iestatījumus?

    Lai piekļūtu WhatsApp konfidencialitātes iestatījumiem, dodieties uz Iestatījumi > Konts > Privātums . Pieskarieties Pēdējā apmeklējuma, Profila fotoattēla, Par vai Grupas, lai ierobežotu to redzamību. Varat arī izslēgt atrašanās vietas izsekošanu, lasīt kvītis un veikt citas darbības.

  • Kas notiek, kad bloķējat kādu personu vietnē WhatsApp?

    Bloķējot kādu personu pakalpojumā WhatsApp, tā netiek noņemta no jūsu kontaktpersonu saraksta, taču jūs vairs nesaņemsit ziņas vai zvanus no šīs personas. Turklāt jūsu statusa atjauninājumi un profila attēla atjauninājumi nebūs redzami.

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos