Galvenais Konsoles Un Datori Kā apvienot Fortnite kontus

Kā apvienot Fortnite kontus



Fortnite šo funkciju vairs nepiedāvā. Šis raksts ir paredzēts tikai arhivēšanas nolūkiem.

Epic Games 2018. gada novembrī izlaida kontu apvienošanas funkciju savam ļoti populārajam kaujas karalisko titulam Fortnite. Ja personai ir vairāk nekā viens konts vairākās platformās Xbox One, PlayStation 4, personālajā datorā utt., Tas ļauj spēlētājiem tos apvienot, pārsūtot kosmētikas preces. , V-Bucks, Save the World piekļuve kampaņai un citas. Ja vēlaties uzzināt, kā apvienot Fortnite kontus, turpiniet lasīt, un mēs jums parādīsim, kā to izdarīt.

Lai gan tas nav jādara, šīs funkcijas izmantošana atvieglo spēles spēlēšanu vairākās ierīcēs, daloties progresā un iegādātajās vienībās dažādās platformās un novēršot nepieciešamību pēc vairākiem pieteikšanās.

Fortnite konta apvienošanas brīdinājumi

Apvienojot Fortnite kontus, jāpatur prātā dažas svarīgas lietas.

  • Lai tas būtu piemērots, vienam kontam ir jāspēlē Xbox One vai Switch, bet otrs — PS4 kontā.
  • Jūsu kontus nevar apvienot, ja kāds pašlaik ir aizliegts vai atspējots.
  • Jums ir nepieciešama piekļuve visām e-pasta adresēm, kas saistītas ar kontiem, kurus vēlaties apvienot.

Kā apvienot Fortnite kontus

  1. Iet uz https://www.epicgames.com/fortnite/account-merge/en-US/accounts/primary un atlasiet primāro kontu. Tas ir tas, kuru turpināsit izmantot pēc apvienošanas pabeigšanas.

    Fortnite konta apvienošanas procesa ekrānuzņēmums

    Stefānija Fogele

  2. Piesakieties šajā kontā. Epic nosūtīs jums e-pastā drošības kodu, kas būs jāievada, lai turpinātu.

  3. Izvēlieties sekundāro kontu, ko apvienot un atspējot, un piesakieties arī šajā kontā.

    Fortnite konta apvienošanas procesa ekrānuzņēmums
  4. Izpildiet ekrānā redzamos norādījumus, lai pabeigtu apvienošanu.

Kas tiek vai netiek pārsūtīts pēc Fortnite konta sapludināšanas?

Kad jūsu konti ir apvienoti, viss iegādātais saturs tiek koplietots visās atbalstītajās platformās, tostarp visas kosmētikas preces, kuras esat iegādājies Fortnite Battle Royale režīmā. Kampaņas Save the World fani paturēs savus lamas, aizstāvjus, varoņus, shēmas, izdzīvotājus, XP, Evolution un Perk materiālus. Citi vienumi, piemēram, atbalsta-A-Creator statuss, Unreal Marketplace preces, Creative Islands un Save the World konta līmenis, un progress netiks pārnests no jūsu sekundārā konta.

Iegādātie V-Bucks (Fortnite spēles valūta) arī tiek koplietoti starp visām atbalstītajām platformām, un būs pieejams arī jebkurš saturs, ko ar tām iegādāsieties.

Pēc kontu apvienošanas paies aptuveni divas nedēļas, līdz Fortnite kosmētikas preces un V-Bucks tiks pārskaitīti uz jūsu primāro kontu.

FAQ
  • Kā es varu izdzēst savu Fortnite kontu?

    Lai izdzēstu savu Fortnite kontu, izdzēsiet savu Epic Games kontu. Novietojiet kursoru virs sava Epic Games lietotājvārda un atlasiet Konts > Vispārīgie iestatījumi . Tad blakus Dzēst kontu , atlasiet Pieprasīt konta dzēšanu . Jūs saņemsit e-pasta kodu. Ievadiet to un atlasiet Apstipriniet dzēšanas pieprasījumu .

    miris dienasgaismas pavadībā ar draugiem
  • Kā pievienot draugus vietnē Fortnite?

    Lai pievienotu draugus vietnē Fortnite , izveidojiet vestibilu, atlasiet Draugu ikona un izvēlieties Pievienot draugus . Ievadiet drauga Epic Games vārdu vai e-pasta adresi un pēc tam nosūtiet pieprasījumu. Varat arī pievienot draugus ārpus Fortnite, izmantojot lietotni Epic Games.

  • Kā es varu izrakstīties no sava Fortnite konta?

    Lai atteiktos vai pārslēgtu Fornite kontus datorā, atveriet Epic Games palaidēju un atlasiet savu lietotājvārds > Izrakstīties . Spēļu konsolēs dodieties uz Iestatījumi > Konts un konfidencialitāte > Izlogoties .

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos