Galvenais Windows 10 Kā pareizi noņemt lietotāja kontu operētājsistēmā Windows 10

Kā pareizi noņemt lietotāja kontu operētājsistēmā Windows 10



Operētājsistēmā Windows 10 ir daudz veidu, kā izdzēst lietotāja kontu. Dažus no tiem nevajadzētu izmantot, ja nevēlaties, lai faila sistēmā paliktu nevēlami faili un nepareizas atļaujas. Gluži pretēji, ja vēlaties atstāt failus aiz muguras, bet izdzēst tikai kontu, ir jāizmanto citas metodes. Apskatīsim, kā tas pareizi jādara abos gadījumos.

Reklāma


Operētājsistēmā Windows 10 ir vairāki rīki, kas ļauj lietotājam ar administratora tiesībām dzēst cita lietotāja kontu. Kad tas ir izdarīts, iespējams, vēlēsities atstāt lietotāja profilā esošos failus neskartus un izdzēst tikai kontu.

Izdzēsiet kontu, bet saglabājiet tā failus un datus
Viena no labi zināmām iespējām lietotāja konta dzēšanai ir rīks Datoru pārvaldība. Programmā File Explorer varat ar peles labo pogu noklikšķināt uz Šī dators un konteksta izvēlnē atveriet vienumu Pārvaldīt. Tas nodrošina šādu lietotāja saskarni:windows-manage-2-delete-user

Iepriekš redzamā Microsoft pārvaldības konsole (MMC) pastāv kopš Windows 2000, ļaujot pārvaldīt lietotāju kontus. Tomēr, ja konts tiek izdzēsts, izmantojot to, visi ar kontu saistītie dati netiks dzēsti.

Līdzīgi, ja izmantojat klasisko “Lietotāju kontu” lietderību, dati lietotāja profilā tiek atstāti.

Šī metode ietver Win + R nospiešanu, lai atvērtu dialoglodziņu Palaist operētājsistēmā Windows 10, un lodziņā Palaist ierakstiet:

kā apmainīt divas kolonnas Excel
netplwiz.exe

Parādīsies šāds logs:

Jūs varat to izmantot, lai izdzēstu kontu no saraksta:

Konts, kuru izdzēsāt, izmantojot šo metodi, arī profilā esošos datus paliks krātuves diskā.

Tā vietā jūs varētu vēlēties rīkoties pretēji, t.i., izdzēst visu, kas saistīts ar kontu, ieskaitot saistītos dokumentus, lietotnes iestatījumus un reģistra atslēgas. Lai to izdarītu, nevajadzētu izmantot MMC vai netplwiz.

Izmantojiet šādu metodi.

Dzēsiet kontu ar tā failiem un datiem
Atveriet lietotni Iestatījumi un dodieties uz Konti -> Ģimene un citi cilvēki:

Sarakstā noklikšķiniet uz vajadzīgā konta un zem tā nosaukuma atlasiet “Noņemt”:

Kad tiek parādīts uzaicinājums, piekrītiet dzēst saistītos datus:

Tas visu noņems.

Tieši tā.

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos