Galvenais Facebook Kā redzēt, kas kopīgoja jūsu ziņu pakalpojumā Facebook

Kā redzēt, kas kopīgoja jūsu ziņu pakalpojumā Facebook



Kas jāzina

  • Vienkāršākais veids: pārbaudiet savus paziņojumus. Izvēlieties Trauksmes zvans Facebook augšējā labajā stūrī, lai skatītu visus paziņojumus.
  • Otrs vienkāršākais veids: pārbaudiet sākotnējo ziņu. Meklējiet tekstu, kurā norādīts kaut kas līdzīgs # dalīties kur # ir veikto akciju skaits.
  • Vecākiem ierakstiem sadaļā Meklēšanas lodziņš , ievadiet frāzi, kas saistīta ar ziņu, un pēc tam nospiediet Ievadiet . Kreisajā pusē atlasiet Ziņas no jums > Dalīties .

Šajā rakstā ir izskaidroti divi vienkārši veidi, kā noskaidrot, cik kopīgošanas reizes ir jūsu Facebook ziņa un kā to skatīt vecākās ziņās. Norādījumi attiecas uz jebkuru tīmekļa pārlūkprogrammu, kas skatās Facebook.

Pārbaudiet savus paziņojumus

Ja nesen esat kaut ko publicējis, vienkāršākais veids, kā pārbaudīt, vai tas ir kopīgots, ir pārbaudīt savus paziņojumus.

Pieskarieties trauksmes zvans Facebook augšējā labajā stūrī un skatiet jaunus paziņojumus. Ja ziņa ir kopīgota, tajā tiks norādīts personas vārds un tas, cik pirms stundām tā to kopīgoja. Atkarībā no tā, vai esat iestatījis e-pasta atjauninājumus, varat arī saņemt e-pasta ziņojumu ar informāciju par to.

kā piezvanīt kādam tieši uz balss pastu
Kā izdzēst paziņojumus pakalpojumā Facebook

Pārbaudiet sākotnējo ziņu

Varat tieši no laika skalas pārbaudīt, vai kāds nav kopīgojis jūsu saturu.

  1. Izvēlieties savu vārdu galvenajā Facebook lapā.

  2. Ritiniet uz leju, lai skatītu savas ziņas.

  3. Ja redzat tekstu tieši zem ziņas, kurā ir teikts, piemēram, “1 kopīgošana” (vai vairāk, ja esat populārs), tas nozīmē, ka tā ir kopīgota.

    Kā tiek parādīta Facebook koplietota ziņa
  4. Atlasiet tekstu, lai iegūtu plašāku informāciju par to, kas to ir kopīgojis.

    Informācija var ietvert tā drauga vārdu, kurš to kopīgojis, visu, ko viņi tai ir pievienojuši, piemēram, komentārus, un visus komentārus, ko viņi, iespējams, ir saņēmuši no saviem draugiem. Tomēr dažas ziņas var netikt rādītas personas konfidencialitātes iestatījumu dēļ.

Kā atrast vecākas ziņas

Kā uzzināt, kurš sen kopīgojis ziņu? Tas ir nedaudz sarežģītāk, bet joprojām ir diezgan vienkārši izdarāms.

kā iespējot staru izsekošanas minecraft

Izvēlieties meklēšanas lodziņš Facebook augšpusē un ierakstiet frāzi, kas saistīta ar ziņu, pēc tam nospiediet Ievadiet . Rezultātu kreisajā pusē atlasiet Ziņas no jums lai redzētu savu iepriekšējo ziņu, pēc tam atlasiet Dalīties lai redzētu, kurš vēl ir to kopīgojis.

  1. Izvēlieties meklēšanas lodziņš Facebook augšpusē un ierakstiet frāzi, kas saistīta ar ziņu, pēc tam nospiediet Ievadiet .

    Meklēšana, izmantojot vecākus Facebook ierakstus kopīgošanai
  2. Rezultātu kreisajā pusē atlasiet Ziņas no jums lai redzētu savu iepriekšējo ziņu.

  3. Izvēlieties Dalīties lai redzētu, kurš vēl ir to kopīgojis.

    ātri aizvērt cilni / logu

    Vai vēlaties uzzināt, ko vēl jūsu draugi saka par šo tēmu? Izvēlieties Jūsu draugi lai skatītu saistītās ziņas.

Kā redzēt, kurš ir kopīgojis citas ziņas

Dažreiz jūs varētu vēlēties redzēt, kurš ir kopīgojis publisku ziņu, kas nav jūsu. Tas ir tikpat vienkārši izdarāms.

Dodieties uz attiecīgo ziņu, piemēram, Facebook lapā vai drauga kontā, un pēc tam atlasiet Dalīties . Jūs redzēsit to personu sarakstu, kuras ir kopīgojušas ziņu.

Facebook lapas ziņa, ko kopīgojuši daudzi lietotāji

Atkarībā no personas konfidencialitātes iestatījumiem jūs, iespējams, neredzēsit visus, kas ir kopīgojuši ziņu.

FAQ
  • Ja kāds mani bloķēs, vai viņš redzēs manu ziņu, ja viņu draugs to kopīgos?

    Kad kāds jūs būs bloķējis, nekas, ko jūs publicējat vai kopīgojat, viņam nebūs redzams neatkarīgi no tā, kurš cits to var kopīgot. Vienīgais veids, kā viņi redzētu kādu no jūsu ziņām, ir tad, ja kāds kopīgs draugs publicētu savu oriģināla ekrānuzņēmumu.

  • Kā noņemt no manas Facebook lapas kopīgotās ziņas?

    Jūs nevarat izdzēst konkrētu savu ziņu, ko ir kopīgojis kāds cits, taču varat izdzēst sākotnējo ziņu. Ziņas augšējā labajā stūrī atlasiet trīs punkti > Pārvietot uz miskasti > Kustēties . Visas atkārtotās ziņas vai kopīgošanas tiks tukšas.

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos