Galvenais Viedtālruņi Kā noteikt, vai jūsu ziņojums ir lasīts signālā

Kā noteikt, vai jūsu ziņojums ir lasīts signālā



Šajās dienās šķiet, ka Signal kļūst par ikviena jauno iecienītāko ziņojumapmaiņas lietotni - un tas ir pamatoti. Signāls šifrē visus jūsu tālruņa ziņojumus, un trešo pušu programmatūra nekādi nevar piekļūt jūsu sarunām.

Kā noteikt, vai jūsu ziņojums ir lasīts signālā

Viss, ko rakstāt pakalpojumā Signāls, paliek starp jums un personu, kurai sūtāt īsziņu. Bet kā uzzināt, vai šī persona ir izlasījusi jūsu ziņojumu? Šajā rakstā mēs aplūkosim šo un citus aktuālos jautājumus, kas saistīti ar ziņojumu sūtīšanu un saņemšanu pakalpojumā Signal.

Kā noteikt, vai jūsu ziņojums ir lasīts signālā

Kā jau teicām, Signāls ir saistīts tikai ar drošību. Šī iemesla dēļ jūs nevarat vienkārši redzēt, vai saņēmējs ir izlasījis jūsu ziņojumu. Ja vēlaties, lai šī funkcija darbotos, jums un jūsu kontaktpersonai jābūt iespējotai lasīšanas kvītīm.

Tālāk mēs parādīsim, kā iespējot lasīšanas kvītis.

Kā iespējot lasīšanas kvītis signālā

  1. Ierīcē atveriet signālu.
  2. Atveriet sadaļu Signāla iestatījumi. Jūs nokļūsiet, noklikšķinot uz mazā, apaļā iemiesojuma ekrāna augšējā kreisajā stūrī.
  3. Dodieties uz sadaļu Privātums.
  4. Ritiniet uz leju līdz saziņai.
  5. Pārliecinieties, lai pārslēgtu pogu Lasīt kvītis, tādējādi to iespējojot.

Jūsu kontaktpersonai ir jādara tas pats, lai jūs redzētu, vai viņi ir izlasījuši jūsu ziņojumu. Ja viņi to izdarīs, blakus ziņojumam redzēsiet divus nokrāsotus pelēkus apļus ar baltiem atzīmes. Tā ir zīme, ka saņēmējs ir izlasījis jūsu ziņojumu.

Veicot šīs darbības, varat vēlreiz pārbaudīt, vai ir iespējota lasīšanas kvīts.

  1. Turiet ziņojumu.
  2. Pieskarieties informācijas ikonai lapas augšdaļā.
  3. Jaunajā ekrānā redzēsiet, vai ziņa ir lasīta vai nē.

Kā atspējot lasīšanas kvītis signālā

Ja vairs nevēlaties, lai jūsu kontaktpersona redz, vai esat izlasījis viņu ziņojumu, varat atspējot šo funkciju:

  1. Palaidiet signālu savā ierīcē.
  2. Atveriet iestatījumu izvēlni. Jūs tur nokļūsiet, ekrāna augšdaļā noklikšķinot uz mazā, apaļā iemiesojuma.
  3. Dodieties uz sadaļu Privātums.
  4. Sadaļā Sakari meklējiet Lasīšanas kvītis.
  5. Atspējojiet to, noklikšķinot uz pārslēgšanas pogas.

Kā pārbaudīt, vai lasīšanas kvītis ir atspējotas


Kad esat atspējojis lasīšanas kvītis, ir pienācis laiks to vēlreiz pārbaudīt. Lūk, ko jūs varat darīt:

  1. Atveriet sarunu sadaļā Signāls un nosūtiet ziņojumu.
  2. Operētājsistēmai Android tagad divu baltu apļu iekšpusē vajadzētu redzēt divas pelēkas atzīmes. Pirmā atzīme nozīmē, ka Signal serveris ir saņēmis ziņojumu. Otrā atzīme nozīmē, ka ziņa tiek piegādāta adresātam.

Operētājsistēmā iOS lasītā vietā redzēsit Nosūtīts vai Piegādāts. Nosūtīts nozīmē, ka ziņojums nonāca Signāla serverī. Piegādāts nozīmē, ka jūsu ziņa tiek piegādāta adresātam.

Kā noteikt, vai jūsu signāls netika piegādāts

Blakus savam ziņojumam var redzēt divu veidu zīmes, kas vēsta, ka tas nav piegādāts.

Pirmais ir punktētas līnijas aplis, kas nozīmē Sūtīšana. Jums, iespējams, jāgaida dažas sekundes, pirms tā nosūta ziņojumu. Bet, ja tas turpinās ilgāk par minūti, jums jāpārbauda interneta savienojums.

Otrais ir balts aplis ar pelēku atzīmi iekšpusē. Tas nozīmē, ka jūsu ziņojums tika nosūtīts, bet vēl nav piegādāts. Jūsu interneta savienojums ir kārtībā.

Papildu FAQ

Vai jūs varat pateikt, vai kāds ir aktivizējis lasīšanas kvītis?

Lasīšanas kvītis ir izvēles funkcija Signālā. Tas nozīmē, ka lietotājs var kontrolēt, vai viņš vēlas koplietot lasīšanas statusu. Jūs nevarat redzēt, vai jūsu kontaktpersona ir aktivizējusi lasīšanas kvītis, ja vien jūs tās neaktivizējat. Skatiet iepriekš minētās darbības, lai iespējotu lasīšanas kvītis Signālā.

Tagad, kad lasīšanas kvītis ir iespējotas, mēģiniet nosūtīt kādam ziņojumu. Ja iekšpusē var redzēt divus pelēkus apļus ar baltām atzīmēm, tas nozīmē, ka jūsu kontaktpersona ir aktivizējusi lasīšanas kvītis un ir lasījusi jūsu ziņojumu.

Kas man jādara, ja mans ziņojums netika piegādāts?

Visticamāk, galvenais iemesls, kāpēc jūsu ziņojums netika piegādāts, ir tas, ka jūsu kontaktpersona nav savienota ar internetu. Ārkārtas gadījumā iesakām piezvanīt vai nosūtīt īsziņu.

Iespējams, ka jūsu kontaktpersona vairs nav pieejama signālā. Tādā gadījumā jūs varat tos uzaicināt vēlreiz vai sazināties ar viņiem, izmantojot citu lietotni.

kā atcelt savu netflix kontu

Kā es varu atzīmēt ziņojumus kā nelasītus?

Dažreiz jūs varat atvērt jaunu ziņojumu, kad esat aizņemts, un aizmirstat atbildēt vēlāk. Tāpēc, atzīmējot ziņojumus kā nelasītus, varat atgādināt, ka neatbildējāt un varat to izdarīt, kad jums ir laiks.

Lūk, kā atzīmēt ziņojumus kā nelasītus dažādās ierīcēs:

Android lietotājiem

• Palaidiet ierīcē signālu un atrodiet tērzēšanu ar ziņojumiem, kurus vēlaties atzīmēt kā nelasītus.

• Pieskarieties tērzēšanai un turiet to.

• Dodieties uz izvēlni augšpusē un pieskarieties trim vertikālajiem punktiem.

tp-link bezvadu piekļuves punkta iestatīšana

• Pieskarieties Atzīmēt kā nelasītu.

Lai atzīmētu ziņojumus kā izlasītus, atkārtojiet šīs darbības. 4. darbībā pieskarieties Atzīmēt kā izlasītu.

IOS lietotājiem

• Palaidiet signālu savā iOS ierīcē.

• Turiet tērzēšanu, kuru vēlaties atzīmēt kā nelasītu.

• Velciet pa labi.

• Nospiediet Nelasīts.

Lai atzīmētu ziņojumus kā lasītus, vienkārši atkārtojiet darbības. 4. solī vienkārši pieskarieties Lasīt.

Darbvirsmā

Ziņojumu atzīmēšana kā nelasītus darbvirsmā ir pieejama tikai 1.38.0 vai jaunākā versijā.

• Atlasiet tērzēšanu, kuru vēlaties atzīmēt kā nelasītu.

• Pārejiet uz sarunas iestatījumiem. Tie ir trīs vertikāli punkti ekrāna augšējā labajā stūrī.

• Noklikšķiniet uz Atzīmēt kā nelasītu.

Lai tērzēšanas ziņojumus atzīmētu kā izlasītus, vienkārši atstājiet tērzēšanu un atkārtoti ievadiet to vēlreiz.

Jūsu privātuma paaugstināšana nākamajā līmenī

Tagad esat ieguvis vairāk ieskatu Signal ziņojumu piegādes sistēmā. Izmantojot signālu, jūs kontrolējat visus sava privātuma aspektus. Jūsu ziņojumi ir pasargāti ne tikai no ārējiem apmeklētājiem, bet arī varat manipulēt ar to, cik daudz privātuma jāpiešķir jūsu kontaktiem, iespējojot lasīšanas kvītis. Mēs noteikti varam redzēt, kāpēc pēdējā laikā Signal ir pievienojies tik daudz cilvēku.

Vai pakalpojumā Signāls iespējojāt lasīšanas kvītis? Vai jums ir svarīgi zināt, vai jūsu kontakts ir izlasījis jūsu ziņojumu? Informējiet mūs zemāk komentāru sadaļā.

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos