Galvenais Android Kā izslēgt režīmu Netraucēt operētājsistēmā Android

Kā izslēgt režīmu Netraucēt operētājsistēmā Android



Kas jāzina

  • Pavelciet uz leju no sākuma ekrāna un pieskarieties Netraucēt pārslēgt. Tas ir izslēgts, ja tas nav izcelts.
  • Vai arī dodieties uz Iestatījumi > Paziņojumi > Netraucēt . Krāns Izslēdziet tūlīt .
  • Ja režīms Netraucēt turpina ieslēgties, paslēpiet slēdzi un rediģējiet grafikus.

Android funkcija Netraucēt var palīdzēt novērst uzmanību, bet arī apturēt dažas īsziņas, ienākošos zvanus un citus paziņojumus. Tālāk ir norādīts, kā izslēgt režīmu Netraucēt, lai jūsu paziņojumi atkal tiktu rādīti.

Kā izslēgt režīmu Netraucēt operētājsistēmā Android

Varat izmantot paziņojumu centru vai lietotni Iestatījumi, lai izslēgtu režīmu Netraucēt.

Izmantojiet paziņojumu centru

Šī ir ātrākā metode. Velciet uz leju no sākuma ekrāna, lai atklātu Paziņojumu centrs , pēc tam vēlreiz velciet, lai izvērstu visu paneli. Krāns Netraucēt lai to izslēgtu.

Tiek parādīts Android paziņojumu centrs ar funkciju Netraucēt

Izmantojiet lietotni Iestatījumi

Šī metode prasa vēl dažas darbības, taču, tā kā tā iekļaujas pilnā iestatījumu sarakstā, tā nodrošina piekļuvi plašākam režīma Netraucēt opciju klāstam.

  1. Atveriet Iestatījumi lietotne. Viens veids, kā tur nokļūt, ir velciet uz augšu no sākuma ekrāna, lai atvērtu lietotņu atvilktni.

  2. Izvēlieties Paziņojumi .

    Android iestatījumu izvēlne ar izceltu paziņojumu
  3. Ritiniet uz leju līdz Ģenerālis sadaļu un pieskarieties Netraucēt .

  4. Krāns Izslēdziet tūlīt .

    pārvietot Google autentifikatora kontus uz jaunu tālruni
    Android režīma Netraucēt izvēlne

Kāpēc tiek izslēgts režīms Netraucēt?

Ja režīms Netraucēt ir ieslēgts pat pēc tam, kad to iepriekš izslēdzāt, iespējams, tas ir saistīts ar grafiku.

Lai to labotu, atveriet Grafiki iestatījumus no Netraucēt iestatījumu izvēlnes (tas pats, ko izmanto, lai izslēgtu funkciju). Tas parādīs pašlaik aktīvo grafiku sarakstu. Pieskarieties slēdzim blakus grafikam, lai to atspējotu, vai pieskarieties pašam grafikam, lai mainītu, kad tam vajadzētu darboties.

pievienot jaunu mapi šim datoram
Netraucēt, grafiki un izslēgšanas slēdži, kas iezīmēti Android lietotnē Iestatījumi.

Kāpēc paziņojumu centrā trūkst režīma Netraucēt?

Var šķist, ka panelī, kas tiek parādīts, nolaižot paziņojumu centru, trūkst režīma Netraucēt. Patiesībā tas ir vienkārši paslēpts. Jūs faktiski nevarat izdzēst šo pogu.

Uzziniet kā izmantot izvēlni Ātrie iestatījumi lai redzētu, kā atgriezt DND pārslēgšanu. Jūs varēsiet to padarīt pieejamu, tikai vienu vilkšanu lejup pavelkot, kas ir lieliski, ja šo opciju izmantojat bieži.

Vai es varu neatgriezeniski izslēgt režīmu Netraucēt?

Funkciju Netraucēt nav iespējams pilnībā noņemt, taču lielāko daļu tā funkciju var atspējot.

Izpildiet iepriekš sniegtos norādījumus, lai izmantotu lietotni Iestatījumi. Kad esat pabeidzis, pieskarieties Grafiki un izslēdziet visus parādītos grafikus. Pēc tam mainiet izvēlni Ātrie iestatījumi, lai no skata noņemtu režīmu Netraucēt.

Atkal, DND pārslēgs paliks, taču tas netiks automātiski ieslēgts un nebūs redzams izvēlnē Ātrie iestatījumi. Tas paliks izslēgts, līdz to atkal ieslēgsiet sadaļā Iestatījumi.

FAQ
  • Ko dara režīms Netraucēt operētājsistēmā Android?

    Android režīms Netraucēt noteiktā laika periodā aptur visus vai lielāko daļu paziņojumu. Varat noteikt izņēmumus konkrētām lietotnēm vai zvanītājiem.

  • Kā savā Samsung ierīcē ieslēgt režīmu Netraucēt?

    Uz iespējojiet funkciju Netraucēt Samsung ierīcēs , velciet uz leju, lai skatītu savus ātros iestatījumus. Ja jūs neredzat Netraucēt ikonu, velciet pa kreisi, lai nokļūtu otrajā ekrānā, un pēc tam pieskarieties tai. Turiet nospiestu režīmu Netraucēt, lai mainītu tā iestatījumus.

  • Kā Android ierīcē ievietot kontaktpersonu režīmā Netraucēt?

    Lai izslēgtu ienākošos ziņojumus, atveriet lietotni Ziņojumi, atveriet sarunu ar personu un pieskarieties trīs punkti > Izslēgt paziņojumus . Lai izslēgtu zvanus, izvēlieties kontaktu lietotnē Tālrunis un pēc tam pieskarieties trīs punkti > Maršruts uz balss pastu .

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos