Galvenais Skype Kā izslēgt Skype lasīšanas kvītis mobilajām ierīcēm un darbvirsmai

Kā izslēgt Skype lasīšanas kvītis mobilajām ierīcēm un darbvirsmai



Skype ir bijis ilgstošs komunikācijas rīks tehnoloģiju pasaulē. Skype ir noderīgs biznesa un personiskajai saskarsmei tiešsaistē. Skype ir pieejama lejupielādējamā lietojumprogrammā mobilajā tālrunī vai darbvirsmā.

Kā izslēgt Skype lasīšanas kvītis mobilajām ierīcēm un darbvirsmai

Līdz ar lasīšanas kvīšu pieejamību dažādās platformās; Skype ir pieņēmis šāda veida brīdinājumus. Lai gan daži lietotāji varētu vēlēties saglabāt savas ziņojumapmaiņas darbības anonīmi, lasīšanas kvītis ļauj ziņojuma saņēmējam izsekot sava ziņojuma piegādei. Sākot ar burbuļrakstiem un beidzot ar uznirstošo logu, kurā redzams ziņojums, daži var būt mierinoši, bet arī kaitinoši.

Kas ir lasīšanas kvītis Skype?

Skype lasīšanas kvītis ir diezgan vienkārši saprotamas, pieņemot, ka zināt, ko meklēt.

Parādās tikai ziņojums

Ja virs ziņojuma neredzat neko citu kā laika zīmogu - ziņojums ir nosūtīts, bet nav atvērts.

Profila ikona

Kad saņēmējs izlasīs jūsu nosūtīto ziņojumu, redzēsiet, ka viņa profila attēls parādās tieši virs satura labajā pusē.

Burbuļu rakstīšana

Ja kreisajā pusē ir redzams uznirstošais rakstīšanas burbuļu logs tieši virs lodziņa Ievadiet ziņojumu, adresāts raksta atbildi.

Daži lietotāji, īpaši tie, kas Skype izmanto saziņai uzņēmējdarbības nolūkos, var baudīt mieru, ko nodrošina lasīšanas kvītis. Zinot, ka ziņa ir piegādāta un saņēmējs reaģē, var ietaupīt laiku un mazināt bažas par nepareizu saziņu.

Ja ir nedēļas nogale un jūs nevēlaties priekšniekam vai kolēģim parādīt, ka esat izlasījis ziņojumu; Skype dod jums iespēju izslēgt šīs lasīšanas kvītis.

Izslēdziet Skype lasīšanas kvītis mobilajam tālrunim

  1. Palaidiet Skype lietotni, ja nepieciešams, pierakstieties un ekrāna augšdaļā pieskarieties sava lietotāja attēlam (tam jābūt centrētam augšpusē)
  2. Ritiniet līdz galam un pieskarieties Iestatījumi.
  3. Izvēlnē Iestatījumi atlasiet Ziņapmaiņa .
  4. Pieskarieties pārslēgšanas pogai, lai izslēgtu Lasīt kvītis .

Izslēdziet Skype lasīšanas kvītis darbvirsmai

  1. Palaidiet Skype lietotni, ja nepieciešams, pierakstieties un noklikšķiniet uz trim punktiem pa labi no savas lietotāja informācijas. Atlasiet Iestatījumi no parādītās nolaižamās izvēlnes.
  2. Atlasiet Ziņapmaiņa no saraksta kreisajā pusē.
  3. Lai izslēgtu, izmantojiet pārslēgšanas pogu Lasīt kvītis .

Ja Skype lasīšanas kvītis ir atspējotas, jūs joprojām redzēsit visu kontaktpersonu lasīšanas kvītis, kurām šī funkcija ir iespējota, taču viņi nevarēs redzēt, kurus ziņojumus esat lasījis. Ja neredzat gaidīto kontaktu lasīšanas kvītis, ņemiet vērā, ka šai funkcijai ir daži ierobežojumi.

Pirmkārt, jūsu kontaktiem būs jāizmanto Skype versija, kas atbalsta lasīšanas kvītis. Viņiem jāpiesakās arī ar redzamu klātbūtnes iestatījumu. Sarunās ar vairāk nekā 20 cilvēku grupām arī netiks rādīti lasīšanas kvīti. Visbeidzot, jūs tos neredzēsiet nevienam, kurš jūs ir bloķējis, pat ja jūs abi joprojām esat daudzpartiju sarunas dalībnieki.

Skype tiešsaistes statusa opcijas

Atkarībā no Skype lietošanas, izstrādātāji ir ieviesuši vēl vienu noderīgu rīku, lai uzlabotu jūsu darbības tiešsaistē vai privātums . Tiešsaistes statuss ļauj citiem uzzināt, vai esat pieejams tērzēšanai. Skype ir četras iespējas:

Pieejams

Tas nozīmē, ka esat tiešsaistē un esat atvērts tērzēšanai un zvaniem. Raksturo zaļais punkts; Pieejams ir noklusējuma tiešsaistes statuss.

Prom

Ja iestatīsit tiešsaistes statusu uz Away, citi zinās, ka pašlaik esat aizņemts ar kaut ko citu. Raksturo oranžs punkts; tie, kas vēlas nosūtīt jums ziņojumu, negaidīs ātru atbildi. Šo tiešsaistes statusu aktivizē dīkstāves dators, vai arī iestatījumos to varat iestatīt manuāli.

Netraucēt

Šis tiešsaistes statuss ļauj citiem zināt, ka jūs pašlaik nepieņemat ziņojumus. Atšķirība starp režīmu “Netraucēt” parasti norāda citiem, ka nevēlaties, lai ar jums šobrīd sazinātos. Kamēr šis tiešsaistes statuss ir iestatīts; jūs netiksit brīdināts par ienākošajiem ziņojumiem. To raksturo sarkans simbols.

Izvēloties opciju Netraucēt, tiek parādīta iespēja mainīt ziņojumapmaiņas iestatījumus.

Neredzams

Neredzamais statuss ir unikāls, jo jūs joprojām redzēsit ziņojumapmaiņas darbības, taču sūtītājs nezinās, ka esat tiešsaistē. Raksturo pelēks un balts punkts; šis tiešsaistes statuss kalpo tam, lai jūs nezinātu, neziņojot citiem, ka esat tiešsaistē.

Lasīšanas kvītis tiks automātiski izslēgtas, ja tiešsaistes statuss ir iestatīts uz “Neredzams”.

Kā mainīt tiešsaistes statusu

Tiešsaistes statusu var atjaunināt, izmantojot darbvirsmu vai mobilo ierīci.

Darbvirsma

No darbvirsmas lietojumprogrammas - meklējiet savu vārdu lietotnes augšējā kreisajā stūrī.

  1. Noklikšķiniet uz apļa ar iniciāļiem (vai profila attēlu) un noklikšķiniet uz tā.
  2. Pirmajai pieejamai opcijai vajadzētu būt jūsu pašreizējam tiešsaistes statusam. Noklikšķiniet uz tā, un parādīsies uznirstošais logs.
  3. Noklikšķiniet uz jebkuras opcijas, uz kuru vēlaties mainīt statusu.

Mobila ierīce

kā atcelt

Pēc Skype lietojumprogrammas palaišanas tālrunī vai planšetdatorā -

  1. Pieskarieties aplim ar iniciāļiem (vai profila attēlu), kas atrodas centrā pašā lietotnes augšdaļā.
  2. Pieskarieties pašreizējam tiešsaistes statusam, kas atrodas augšpusē zem sava vārda un e-pasta adreses.
  3. Izvēlieties kādu no četrām pieejamajām opcijām un pieskarieties.

Skype ziņojumu dzēšana

Ja nejauši esat nosūtījis ziņojumu nepareizai personai un ar nepacietību gaida pretreakciju, skatoties lasītās kvītis, varat izdzēst nosūtītos ziņojumus. Lai to izdarītu, ir īss logs, taču, ja esat pietiekami ātrs, varat mazināt trauksmi par nepareizu saziņu.

No darbvirsmas

  1. Virziet kursoru virs ziņojuma, kuru vēlaties mazināt.
  2. Ar peles labo pogu noklikšķiniet uz ziņojuma
  3. Klikšķiniet uz Noņemt
  4. Apstipriniet, vai parādās uznirstošais pieprasījums

No mobilās lietotnes

  1. Ilgi turiet ziņojumu, kuru vēlaties noņemt.
  2. Uznirstošajā logā pieskarieties pie Noņemt
  3. Apstipriniet, vai opcija parādās

Ziņapmaiņas programmas kas dod jums brīvību izvēlēties savu privātumu, ir brīnišķīgs papildinājums tiešsaistes saziņas iespējām.

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos