Galvenais Sociālie mēdiji Kā noteikt, vai kāds jūs ir bloķējis vietnē WhatsApp

Kā noteikt, vai kāds jūs ir bloķējis vietnē WhatsApp



Viena no visplašāk izmantotajām ziņojumapmaiņas lietojumprogrammām visā pasaulē ir WhatsApp. Tātad, lai kur jūs dotos, ja ir pieejams Wi-Fi savienojums, varat turpināt lietot WhatsApp, lai sazinātos un nosūtītu īsziņas ar visiem. Tas ir īpaši parocīgs cilvēkiem, kuri vēlas tūlītējās ziņojumapmaiņas iespējas bez jebkādām papildu ērtībām. Tas izskatās un darbojas pēc iespējas tuvāk standarta īsziņām, taču sniedz jums ziņojumapmaiņas brīvību, izmantojot Wi-Fi.

  Kā noteikt, vai kāds jūs ir bloķējis vietnē WhatsApp

Daži cilvēki var atklāt, ka viņi ir mēģinājuši nosūtīt ziņojumu kādai no savām kontaktpersonām, lai atklātu, ka viņi neatbild. Ir dažas iespējas, kāpēc kāds vietnē WhatsApp jums neatbild. viņi varētu būt aizņemti, ir izdzēsuši lietotni vai vispār izdzēsuši savu WhatsApp kontu. Tomēr ir arī iespējams, ka viņi jūs ir bloķējuši.

pievienot palaist komandu Windows 10

Neatkarīgi no tā, daži rādītāji norāda, vai kāds jūs ir bloķējis, izmantojot WhatsApp. Šajā rakstā jūs redzēsiet vairākus veidus, kā noteikt, vai esat bloķēts vietnē WhatsApp.

Kā darbojas WhatsApp bloķēšana

Pirms iedziļināties metodēs, kas nosaka, vai esat bloķēts vietnē WhatsApp, ir svarīgi saprast, kā darbojas bloķēšanas process. WhatsApp lietotāji, kuri vairs nevēlas sazināties ar citiem kontaktiem, var bloķēt šīs personas, izmantojot lietojumprogrammas iestatījumus.

  1. Atverot lietotni un noklikšķinot uz izvēlne (3 vertikāli punkti) lietotnes labajā pusē pieskarieties Iestatījumi .
  2. No turienes ritiniet uz leju līdz Konts un pieskarieties Privātums .
  3. Ietvaros Privātums iestatījumu izvēlni, varat noklikšķināt uz Bloķēta kontaktpersona .
      WhatsApp konfidencialitātes iestatījumu izvēlne
  4. Skatoties augšējā labajā pusē, jūs redzēsit personas ikonu ar plus zīmi blakus tai. Pieskaroties šim, varat pievienot ikvienu no sava kontaktu saraksta.

Mums ir detalizēta apmācība bloķēt kādu personu vietnē WhatsApp ja vēlies to pārbaudīt!

Kā uzzināt, vai esat bloķēts vietnē WhatsApp

Lai gan WhatsApp jums nepaziņos, ja esat bloķēts, daži indikatori norāda, ka tas tā ir. Papildus tam, ka pēdējās sarunas laikā tiek saprastas dažas nesaskaņas, citas lietotnes funkcijas nedaudz atšķirsies, ja kāds vairs nesazināsies ar jums lietotnē.

#1. 'Pēdējo reizi redzēts' ir pazudis

Ja skatāties uz kontaktpersonu un tajā nav redzama informācija par viņu “pēdējo reizi redzēta” vai “tiešsaistes statuss”, iespējams, šī kontaktpersona ir jūs bloķējusi.

Tas var būt arī faktors, ja jūs vai attiecīgā persona esat atjauninājis savus konfidencialitātes iestatījumus. Noklikšķinot uz saviem konfidencialitātes iestatījumiem “Pēdējais redzēts”, var tikt ietekmēts tas, ko redzat.

Ja esat pārbaudījis savus konfidencialitātes iestatījumus un tie ir redzami citiem, un pēdējā reizē, kad runājāt ar minēto kontaktpersonu, viņu kontaktpersonas bija redzamas, ir diezgan liela iespēja, ka tagad esat bloķēts.

#2. Nav profila atjauninājumu

Vēl viens rādītājs, ka jūsu WhatsApp kontaktpersona jūs ir bloķējusi, ir viņa profila attēls un informācija vairs nav pieejama. Izmantojot lietojumprogrammu, jūs vairs neredzēsit viņu tiešsaistes statusu vai stāstus.

Šie indikatori nozīmē, ka esat bloķēts vai lietotājs ir izdzēsis savu WhatsApp kontu. Ja domājat, ka tas varētu būt pēdējais, jūs vienmēr varat likt draugam to meklēt, izmantojot savu WhatsApp kontu. Ja tiek parādīts profils, jūs esat bloķēts.

Ir arī svarīgi pieminēt, ka daži lietotāji netērē laiku savu profila attēlu atjaunināšanai, kā arī neatjaunina savas darbības. Ja profils ir redzams, varat nosūtīt ziņu. Atzīme, ko redzat pēc nosūtīšanas, sniegs priekšstatu par to, vai varat sazināties ar viņiem.

#3. Redzot tikai vienu atzīmi

Vai esat sūtījis ziņapmaiņu kādai personai un pamanījāt tikai vienu atzīmi blakus tai? Tas nozīmē, ka jūsu ziņojums ir nosūtīts, bet adresāts nav saņēmis un izlasījis.

Ja pamanāt tikai vienu pelēku atzīmi blakus nosūtītajiem ziņojumiem, pastāv liela iespēja, ka esat adresāta bloķēšanas sarakstā. Tas nozīmē, ka jūsu ziņa tiek nosūtīta šai personai, bet kāda iemesla dēļ tā netiek piegādāta uz viņas tālruni.

Tas var notikt slikta Wi-Fi vai mobilo datu signāla dēļ, tāpēc vislabāk ir dot tam kādu laiku un pārbaudīt, vai atzīme nemainās.

Atzīmes un to nozīme

Iepriekš redzamais attēls tika iegūts no WhatsApp vietne .
  • Viena pelēka atzīme nozīmē, ka jūsu ziņojums ir nosūtīts, bet vēl nav piegādāts.
  • Divas pelēkas atzīmes nozīmē, ka jūsu ziņojums tika nosūtīts un piegādāts jūsu kontaktpersonai.
  • Divas zilas atzīmes nozīmē, ka ziņa ir nosūtīta, saņemta un apskatīta.

#4. Zvani nepāriet

Vēl viena WhatsApp piedāvātā funkcija ir iespēja veikt tālruņa zvanus. Tas darbojas kā parastie tālruņa zvani, izņemot to, ka tiek izmantots Wi-Fi, nevis mobilā uztveršana. Tāpat kā pārējā lietotnē, tālruņa zvanu veikšana vietnē WhatsApp ir pilnīgi bez maksas.

Tas nozīmē, ka, ja zvanāt kādam no saviem kontaktiem, tai vajadzētu zvanīt un uz to jāatbild tāpat kā uz jebkuru tālruņa zvanu. Tomēr, ja esat bloķēts, tālrunis īsi zvanīs pirms automātiskas atvienošanas. Tas ir līdzīgi tam, kad zvanāt kādam, kura tālrunis ir izslēgts, un tiek nosūtīts tieši uz balss pastu.

tumšās vielas 4. sezonas Netflix izlaišanas datums

Ja esat mēģinājis piezvanīt kontaktpersonai vietnē WhatsApp vairākas reizes dažādos dienas vai nedēļas punktos, tas ir vēl viens labs rādītājs, ka šī persona jūs ir bloķējusi. Lai iegūtu papildu pārliecību, mēģiniet piezvanīt citai no WhatsApp kontaktpersonām.

#5. Nevar pievienot personu grupai

WhatsApp ļaus jums izveidot grupas ar saviem kontaktiem. Ja izveidojat grupu un mēģināt pievienot konkrētu personu, bet saņemat kļūdu, tas ir labs rādītājs, ka esat bloķēts.

Tiks parādīts ziņojums “Nevar pievienot dalībnieku” vai “Neizdevās pievienot”, un tas neļaus jums tērzēt ar šo personu. Ja redzat šo ziņojumu, jūs nevarat sazināties ar šo kontaktpersonu. Vai nu viņi ir jūs bloķējuši, vai arī izdzēsuši savu kontu.

Jūs, iespējams, esat bloķēts, ja neredzat kontaktpersonas informāciju vai tiešsaistes statusu un nevarat to pievienot grupas ziņojumam. Labākais veids, kā pārliecināties, ka viņi nav dzēsuši savu kontu, ir likt citam lietotājam meklēt savu kontaktpersonu.

Cilvēki bloķē jūs vietnē WhatsApp

Ņemot vērā to, cik daudz cilvēku izmanto WhatsApp, var būt grūti noteikt, vai kāds jūs ir bloķējis. Kā redzat, daudzi indikatori norāda, vai ir notikusi bloķēšana, taču tas nekad nav garantija, jo pastāv arī citas iespējas.

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos