Galvenais Snapchat Pazūd Snapchat draugi - vai viņi tevi dzēš?

Pazūd Snapchat draugi - vai viņi tevi dzēš?



Snapchat regulāri atjaunina jūsu draugu sarakstu un labāko draugu sarakstu, pamatojoties uz jūsu darbību.

kad es izveidoju savu Gmail kontu
Pazūd Snapchat draugi - vai viņi tevi dzēš?

Kad cilvēki atsakās no jūsu labāko draugu saraksta, tas parasti ir saistīts ar to, ar ko jūs visbiežāk sazināties. Tomēr, ja ritināt savu draugu sarakstu un saprotat, ka trūkst dažu vārdu, jūs varētu uztraukties.

Kas notika, un kāpēc šie cilvēki pazuda no jūsu saraksta? Vai viņi ir jūs izdzēsuši?

Apskatīsim, kā Snapchat pārvalda jūsu draugu sarakstu un kāpēc daži vārdi var nebūt jūsu draugu sarakstā.

Kā darbojas Snapchat draugi

Dažādām sociālo mediju platformām ir atšķirīga pieeja jūsu savstarpējo attiecību modelēšanai.

Piemēram, apsveriet Facebook draugu pieprasījumus. Draugu var pievienot Facebook tikai tad, ja viņi arī tevi uzskata par savu draugu. Ja kāds svītro jūs no sava Facebook draugu saraksta, arī jūs viņu neredzēsiet savā sarakstā.

No otras puses, jums ir tikai jānoklikšķina uz sekot Snapchat, lai sekotu kādam. Arī Snapchat tam nav jābūt savstarpējam, jo ​​jūs varat pievienot lietotājus, neliekot viņiem jūs atkal pievienot.

Šeit ir dažas svarīgas piezīmes par to, kā jūsu draudzība darbojas Snapchat.

Pievienojiet draugu, nenosūtot pieprasījumu

Vietnē Snapchat varat pievienot draugu, nesūtot drauga pieprasījumu. Viņiem nav pat jāpievieno jūs atpakaļ.

Vienkārši atrodiet draugu no kontaktu saraksta vai izmantojot viņa lietotājvārdu vai e-pastu, pēc tam pievienojiet viņu draugu sarakstam. Jūsu draugs saņems paziņojumu un varēs izlemt, vai pievienot jūs savu draugu sarakstam. Viņi paliks jūsu draugu sarakstā, pat ja nekad nepievienos jūs kā draugu.

To darot, jūs varat redzēt viņu stāstus, pat ja tie jūs vairs nepievieno. Tomēr, ja viņi ir mainījuši savus konfidencialitātes iestatījumus, lai liegtu dažiem cilvēkiem sekot viņiem, iespējams, nevarēsit viņus pievienot un skatīt viņu saturu. Jūs arī nevarēsit nosūtīt viņiem Snaps vai ziņojumus atkarībā no viņu konfidencialitātes iestatījumiem.

Jūsu draugi var redzēt vairāk jūsu satura

Kad kāds ir jūsu draugu sarakstā, viņš var redzēt stāstus, kurus esat iestatījis kā privātu. Viņi, iespējams, varēs redzēt jūsu Snap Map atrašanās vietu atkarībā no jūsu vēlmēm. Varat izvēlēties saņemt ziņojumus no ikviena vai tikai no cilvēkiem, kurus esat pievienojis kā draugus. Personai, kas sūta jums Snap, nav obligāti jāpievieno jūs kā draugu.

Lai mainītu privātumu, dodieties uz profila ekrāna iestatījumu displeju, augšējā labajā stūrī atlasiet zobrata ikonu un pēc tam ritiniet uz leju līdz Kurš var… sadaļu. Šeit jūs varat izvēlēties, kurš var redzēt jūsu stāstus, jūsu atrašanās vietu un kurš var sazināties ar jums vietnē Snap. Varat arī izlemt, kurš jūs var redzēt programmā Quick Add, kas ir Snapchat funkcija jaunu draugu ieteikšanai.

Šeit pieskarieties kategorijai, kuru vēlaties mainīt. Jūsu atrašanās vietas un stāstu gadījumā jūs jebkurā laikā varat arī piešķirt piekļuvi vai noņemt piekļuvi konkrētiem draugiem, izmantojot pielāgotās izvēlnes opciju.

Kā zināt, kad kāds tevi izdzēš Snapchat?

Lūk, ko jūs varat sagaidīt, kad kāds svītro jūs no sava draugu saraksta:

  • Atkarībā no viņu konfidencialitātes iestatījumiem, iespējams, nevarēsit viņiem nosūtīt snapu vai tērzēšanu.
  • Jūs vairs neredzēsiet viņu privātos stāstus.
  • Viņi vairs neredzēs jūsu saturu sadaļā Pārlūkot.
  • Jūs vairs nevarat redzēt viņu Snap rezultātu.

Tomēr tas neizdzēsīs personu no jūsu draugu saraksta. Tāpēc, ritinot sarakstu, jūs nezināt, vai kāds ir jūs izdzēsis.

To var pārbaudīt, snap ekrānā atverot draugu sarakstu un pēc tam pieskaroties draugam, par kuru ir aizdomas, ka jūs esat izdzēsis. Pārbaudiet, vai redzat viņu momentuzņēmumu rezultātu.

Ja jūs vairs neredzat viņu rezultātu, iespējams, viņi ir jūs noņēmuši no savu draugu saraksta. Tomēr, ja redzat pilnu vārdu, lietotājvārdu un punktu skaitu, jūs apstiprināsiet, ka šī persona joprojām ir jūsu draugu sarakstā.

Tātad, vienkārši noņemot, persona nepazudīs no jūsu draugu saraksta. Kas vēl varētu būt pazudušā drauga cēlonis?

Kas notiek, kad kāds bloķē tevi vietnē Snapchat?

Snapchat bloķēšanai ir vairāk seku nekā dzēšanai. Kad kāda persona jūs bloķē, jūs nevarēsit nosūtīt viņam īslaicīgus vai tērzēšanas ziņojumus. Viņi arī nevarēs redzēt jūsu stāstus vai jūsu atrašanās vietu. Bet pats galvenais, tas mainīs jūsu draugu sarakstu.

Pēc tam, kad kāds jūs ir bloķējis, viņa vārds pazudīs no jūsu saraksta. Tie netiks rādīti arī jūsu pēdējās sarunās. Ja vēlaties mēģināt meklēt viņu vārdu, lai viņus pievienotu, jūs tos nevarēsit atrast.

Kas notiek, kad kāds izdzēš savu Snapchat kontu?

Ja draugs izdzēsīs viņu kontu, viņa vārds pazudīs no jūsu draugu saraksta. Jūs tos arī nevarēsit atrast, ja tos meklēsit.

Tātad, kā jūs zināt, vai jūs esat bloķēts vai attiecīgā persona izdzēsa viņu Snapchat kontu ?

Sāciet, atsakoties no Snapchat, pēc tam izveidojot jaunu kontu vietnē Snap. Lai to izdarītu, varat izmantot pagaidu e-pasta adrešu pakalpojumu, piemēram, Partizānu pasts .

Izmantojot savu jauno kontu, meklējiet savu bijušo kontaktpersonu pēc vārda vai Snap lietotājvārda. Ja viņi pameta Snapchat, jūs tos nevarēsit atrast. Bet, ja jūs esat bloķējis, jūs varēsiet tos atrast no šī jaunā konta. Tātad, ja viņu vārds joprojām tiek parādīts, visticamāk, viņi bloķēja jūsu kontu.

Mans Snapchat draugu saraksts pazuda

Daži lietotāji ir ziņojuši, ka pazuda viss viņu draugu saraksts. Tam var būt vairāki iemesli, taču, visticamāk, tas nav tāpēc, ka visi draugi vairs jums nepatīk. Daudzas reizes lietotāji saņems jaunu tālruni vai izdzēsīs un atkārtoti lejupielādēs lietotni. Pārliecinieties, vai esat pieteicies ar pareizo kontu. Ja nejauši esat pieteicies nepareizā kontā, draugu saraksts netiks parādīts pareizi.

Ja esat pārliecināts, ka esat pieteicies ar pareizo kontu, mēģiniet notīrīt Snapchat kešatmiņu. To varat izdarīt lietotnes Iestatījumi sadaļā. Kad tas ir izdarīts, aizveriet lietotni un atkārtoti atveriet to. Jūsu draugu sarakstam un draugiem vajadzētu atkal parādīties.

klēpjdatora logos nav skaņas 10

Pēdējās domas

Tas var būt mulsinošs un satraucošs, atklājot, ka jūsu draugu sarakstā trūkst kāda vārda. Īsa izmeklēšana var ļaut jums zināt, vai attiecīgā persona jūs bloķēja vai pilnībā atstāja Snapchat.

Vai ir kādi citi noderīgi Snapchat padomi vai triki? Dalieties ar tiem zemāk esošajos komentāros!

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos