Galvenais Facebook Kā padarīt jūsu draugu sarakstu privātu Facebook

Kā padarīt jūsu draugu sarakstu privātu Facebook



Facebook ir domāts par draugu iegūšanu. Vēl MySpace laikos cilvēki parādīja savus draugus profilos, gandrīz kā trofejas. Tomēr šajā dienā un vecumā viss ir nedaudz savādāk. Papildus pieaugošajām bažām par privātumu, ir arī vecais jautājums - paturēt savus priekšmetus sev.

Pēc noklusējuma Facebook padara visiem pieejamu visu jūsu draugu sarakstu. Bet kā jūs varat ierobežot sarakstu ar mazāku auditoriju? Tālāk ir norādīts, kā padarīt savu draugu sarakstu Facebook privātu, kā arī daži citi noderīgi draugu veidošanas padomi.

Kā padarīt savu draugu sarakstu privātu

Konfigurēt, kurš var redzēt jūsu draugu sarakstu Facebook, ir samērā vienkārši, taču tas prasa zināmu rakšanos. Tas nav tik vienkārši, kā doties uz savu draugu sarakstu un tur veikt labojumus. Jums būs jākļūst par konfidencialitātes iestatījumiem.

Jūs varat kontrolēt, kurš redz jūsu draugu sarakstu no tālruņa / planšetdatora, kā arī no Facebook pārlūkprogrammas versijas. Sāksim ar pārlūka opciju.

facebook padarīt draugus privātus

Draugu saraksta konfidencialitātes kontrole, izmantojot pārlūku

Lai, izmantojot datoru, paslēptu draugu sarakstu, atveriet vēlamo pārlūku un piesakieties savā Facebook kontā. Tagad dodieties uz ekrāna augšējo labo daļu. Šeit redzēsiet bultiņu, kas vērsta uz leju. Noklikšķiniet uz tā, un parādīsies nolaižamā izvēlne. Šajā izvēlnē atlasiet Iestatījumi un konfidencialitāte pēc tam Iestatījumi .

Nākamajā ekrānā kreisajā ekrāna pusē būs redzama rūts ar dažādām saitēm. Šajā rūtī atlasiet Privātums . Privātuma lapā redzēsiet Kā cilvēki atrod un sazinās ar jums sadaļā. Šeit izvēlieties Kas var redzēt jūsu draugu sarakstu? Noklikšķiniet uz šī ieraksta. Pēc teksta teksta redzēsiet Publiski opcija (noklusējums). Noklikšķiniet šeit, un tiks parādīts nolaižamais saraksts.

Start poga nedarbojas uz Windows 10

Šeit jums ir dažas iespējas. Ja izvēlaties Draugi , tikai jūsu draugi varēs redzēt jūsu draugu sarakstu. Ja izvēlaties Draugi, izņemot…, jums tiks piedāvāts izvēlēties, kurus draugus nevēlaties redzēt savu draugu sarakstā. Atlasot Konkrēti draugi ļaus jums izvēlēties draugus, kuriem vēlaties piešķirt piekļuvi draugu sarakstam. Atlasot Tikai es neļaus visiem Facebook lietotājiem redzēt jūsu draugu sarakstu.

Varat arī izvēlēties Pielāgots lai iegūtu papildu iestatījumus. Iekš Dalīties ar sadaļā jūs atļausiet atļauties draugiem, draugu draugiem un atsevišķiem draugiem. Iekš Nekoplietojiet ar sadaļā varat ievadīt to cilvēku vārdus, kuriem nevēlaties redzēt savu draugu sarakstu.

Draugu saraksta konfidencialitātes kontrole, izmantojot mobilo lietotni

Ja vēlaties iestatīt lietas, izmantojot tālruni vai planšetdatoru, jums būs nepieciešama lietotne Facebook mobilajām ierīcēm. Sāciet lietotni un pieskarieties hamburgera izvēlnei. Nākamajā ekrānā pārejiet uz Iestatījumi un konfidencialitāte . Sadaļā Iestatījumi un konfidencialitāte atlasiet Iestatījumi .

Pēc tam ritiniet uz leju un pieskarieties Privātuma iestatījumi saskaņā Privātums sadaļā. Pēc tam dodieties uz Kā cilvēki var atrast un sazināties ar jums sadaļu, kam seko Kas var redzēt jūsu draugu sarakstu? Šeit jūs saņemsiet līdzīgas iespējas, kā piekļūt, izmantojot darbvirsmu. The Publiski , Draugi , Draugi, izņemot… , Konkrēti draugi , un Tikai es šeit ir visas iespējas. Diemžēl pielāgotā opcija nav pieejama.

Veidi ap privāto draugu sarakstu

Jums jāpatur prātā, ka cilvēki joprojām var redzēt, vai esat ar kādu draugs, pat ja konfidencialitātes iestatījumos esat atlasījis Tikai es. Ja jūsu drauga draugu saraksts ir publisks, ikviens varēs doties uz viņu profilu un atrast jūsu profilu sarakstā.

kā nomest priekšmetus

Ja viņi var redzēt, ka esat ar kādu draugs, izmantojot viņu profilu, viņi var piekļūt šai informācijai arī no ziņu plūsmas, kā arī meklēšanas un daudzām citām iespējām Facebook. Jā, tas ietver Savstarpējie draugi skats.

Auditorijas atlasītāja izmantošana ziņām

Papildus tam, ka draugu saraksts tiek padarīts privāts, jūs varat iestatīt auditoriju katram ierakstam. Neatkarīgi no tā, vai izmantojat darbvirsmas pārlūku vai mobilo Facebook lietotni, pirms izlikšanas vienmēr varat atlasīt savu ziņu auditoriju. Lai to izdarītu, vienkārši noklikšķiniet vai pieskarieties Publiski ziņu kopīgošanas ekrānā un izvēlieties, kurš redz attiecīgo ziņu.

Tomēr, iespējams, vēlēsities mainīt tā ziņa vai ziņu auditoriju, kuras iepriekš esat kopīgojis Facebook. Tas ir arī iespējams. Vispirms atrodiet savu ziņu savā laika skalā. Blakus izlikšanas datumam un laikam atradīsit savu ziņu konfidencialitātes iestatījumus. Katru no tiem varat atrast arī trīs punktu izvēlnē. No šejienes jūs varēsiet atļaut vai ierobežot noteiktu cilvēku redzēšanu.

pievienot izņēmumu Windows

Facebook Live konfidencialitāte

Protams, jūs, iespējams, vēlēsities ierobežot savu auditoriju, veicot Facebook Live. Tas ir arī ļoti vienkārši izvilkt. Tiešraides videoklipus vietnē Facebook varat izveidot visiem vai atlasīt cilvēkus. Jūs pat varat veikt Facebook Live tikai sev. Varat arī straumēt tiešraidē savās pārvaldītajās lapās, kā arī grupās, kuru dalībnieks esat.

Noteikumi ir vienkārši. Šīm opcijām varat piekļūt izmantotajā Facebook Live ekrānā. Tas viss ir diezgan intuitīvs, un jums nevajadzētu rasties problēmām, izvēloties Facebook Live perfektos privātuma iestatījumus. Tomēr paturiet prātā, ka straumēšanu tiešraidē uz jūsu pārvaldīto Facebook lapu nevar izdarīt no lietotnes Facebook mobilajām ierīcēm. Jums būs jāizmanto Facebook lapas lietotne.

Draugu sarakstu padarīšana par privātiem vietnē Facebook

Facebook konfidencialitātes iestatījumi ir diezgan visuresoši. Tomēr piekļuve draugu sarakstu konfidencialitātes iestatījumiem var nebūt tik acīmredzama un acīmredzama, kā tas varētu būt bijis. Cerams, ka jums šis raksts ir noderīgs un draugu saraksta konfidencialitāte ir iestatīta tā, kā tas jums patīk.

Vai esat veicis nepieciešamos uzlabojumus savu draugu sarakstā Facebook? Kādus iestatījumus esat izmantojis? Vai jums ir kādi citi padomi citiem Facebook lietotājiem, kuri to lasa? Jūtieties brīvi nospiest zemāk esošo komentāru sadaļu ar visiem padomiem, ieteikumiem vai jautājumiem.

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos