Galvenais Viedtālruņi Kā uzzināt, vai kāds bloķēja jūs vietnē GroupMe

Kā uzzināt, vai kāds bloķēja jūs vietnē GroupMe



Kas notiek, ja kāds bloķē jūs vietnē GroupMe? Vai jūs vispār varat pateikt, vai esat bloķēts? Un vai jūs varat kaut ko darīt?

Kā uzzināt, vai kāds bloķēja jūs vietnē GroupMe

Nemierīgajā sociālo mediju un ziņojumapmaiņas lietotņu pasaulē uz šiem jautājumiem jāatbild. Šajā rakstā mēs izskaidrosim visu, kas jums jāzina par dalībnieku bloķēšanu GroupMe.

Vai varat pateikt, vai esat bloķēts?

GroupMe tērzēšanā bieži ir vairāki desmiti dalībnieku. Diemžēl ne visi vienmēr ir apmierināti ar jūsu kopīgotajiem attēliem vai videoklipiem. Tā rezultātā galu galā dalībnieks (vai dalībnieki) jūs bloķēs.

Ja kādreiz nonākat šādā situācijā, iespējams, mirstat, lai uzzinātu, kas to izdarīja. Diemžēl jūs nevarēsiet. GroupMe neļauj jums redzēt, vai kāds dalībnieks jūs bloķēja vai ne. Tāpat kā daudzi citi tūlītējie kurjeri, arī lietotne nepaziņo grupas dalībniekiem, kad viņi ir bloķēti. Tas ir pretrunā ar GroupMe politiku.

GroupMe Kā uzzināt, vai kāds jūs bloķēja

Kas notiek, kad kāds tevi bloķē?

Ja grupas dalībnieks jūs kāda iemesla dēļ bloķē, tērzēšanas līmenī izmaiņas būs maz vai nemainīgas. Jūs nezināsiet, ka esat bloķēts, kā arī kas jūs bloķēja. Jūs joprojām varēsit redzēt viņu ziņojumus un otrādi. Lai atbrīvotos no jums un jūsu ziņojumiem, viņiem būs vai nu jānoņem jūs no grupas, vai arī jālūdz to darīt administratoram.

kā izdzēst nesen skatītos pēc vēlēšanās

Jūs nevarēsiet nosūtīt viņiem tiešos ziņojumus. Ja mēģinājāt nosūtīt ziņojumu, tas vienkārši pazudīs. Jūs nezināsiet, vai tas tika piegādāts vai nē.

Vai jūs varat bloķēt citus locekļus?

Bloķēšana ir individuāla funkcija, un katrs grupas dalībnieks to var izmantot, kad vien nepieciešams. Lai kādu bloķētu, jums nav jābūt grupas administratoram. Jums jāveic tikai dažas vienkāršas darbības:

  1. Zem galvenās izvēlnes noklikšķiniet uz Kontakti.
  2. Izvēlieties kontaktpersonu (-as), kuru (-as) nevēlaties, un pēc tam noklikšķiniet uz Bloķēt
  3. Kad parādās apstiprinājuma logs, pieskarieties Jā vai Bloķēt.

Kādā brīdī jūs varat mainīt savas domas un nolemt, ka nevēlaties, lai šī persona būtu jūsu bloķēto sarakstā. Lai atbloķētu kontaktu, rīkojieties šādi:

kā pieradināt zirgu minecraftā
  1. Atveriet kontaktu sarakstu.
  2. Saraksta beigās atrodiet bloķētos dalībniekus.
  3. Izvēlieties Atbloķēt un apstipriniet.

Piezīme: Windows Phone 8 lietotāji nevar bloķēt dalībniekus, jo funkcija šai platformai nav pieejama.

Kāpēc tērzēšanā joprojām redzu bloķētos kontaktus?

Grupas dalībnieka bloķēšana nenozīmē, ka jūs neredzēsiet viņa ziņojumus grupas tērzēšanā. Viņi arī nepazudīs no grupas. Bloķēšana neļauj kontaktam nosūtīt jums tiešos ziņojumus. Tādēļ jūs joprojām redzēsiet visu, ko viņi kopīgo grupā. Par laimi, jūs netraucēs nevēlami DM.

ja kāds jūs bloķēja GroupMe

Vai es varu noņemt kontaktus no grupas?

Ja atklājat, ka kāds ir kaitinošs vai pamanāt, ka viņš iebiedē citus dalībniekus, varat noņemt viņu no grupas. Bet paturiet prātā, ka tikai administratori un grupu īpašnieki var izdzēst kontaktus no tērzēšanas.

Ja neesat administrators, jūs joprojām varat pieklājīgi lūgt viņu noņemt attiecīgo dalībnieku. Neviens nevēlas justies iebiedēts par saturu vai dalībnieka rīcību. Ja grupu izveidojāt jūs, ieteicams noņemt visus, kas tērzēšanā traucējuši citiem cilvēkiem.

Kontakta noņemšana ir diezgan vienkārša un prasa tikai dažus klikšķus:

  1. Atveriet tērzēšanu un pieskarieties grupas iemiesojumam.
  2. Izvēlieties Locekļi.
  3. Atrodiet personu, kuru vēlaties noņemt, pēc tam pieskarieties pie Noņemt no (grupas nosaukums).

Vairāku locekļu noņemšanas procedūra ir diezgan līdzīga.

  1. Tērzēšanā meklējiet trīs punktu ikonu un noklikšķiniet uz tās.
  2. Noklikšķiniet uz Noņemt dalībniekus un izvēlieties grupas, kuras vairs nevēlaties.
  3. Noklikšķiniet uz Noņemt.

Noņemtie kontakti vairs nevarēs pievienoties grupai, ja vien viņi nesaņems uzaicinājumu no citiem dalībniekiem.

Vai deputāti uzzinās, ka viņi ir noņemti?

Kontaktpersonām, kuras izdzēsāt no tērzēšanas, netiks tieši paziņots, ka tās ir noņemtas. Tiklīdz tērzēšana no viņu saraksta pazudīs, tiklīdz jūs tos izdzēsīsit no grupas. Tas nozīmē, ka viņi neredzēs nekādas tērzēšanas darbības. Viņi arī nevarēs nosūtīt DM citiem dalībniekiem, jo ​​viņi vairs nepieder grupai.

kā redzēt, kāda veida auns man ir

Kā ar tevi?

Dažreiz grupas dalībnieki neņem vērā citu cilvēku jūtas. Viņi pastāvīgi kopīgo neatbilstošu saturu vai izsaka nepiemērotus komentārus. Tas var izraisīt to bloķēšanu vai pat noņemšanu no GroupMe grupas. Tomēr, ja viņi kļūst uzmanīgāki, viņi var atkal pievienoties kādā posmā.

Vai jums kādreiz ir bijusi slikta pieredze ar citiem grupas dalībniekiem? Vai esat kādreiz bloķējis vai noņemis kādu no grupas? Varbūt jūs esat bloķēts pats. Dalieties savā pieredzē ar pārējo kopienu zemāk esošajā komentāru sadaļā.

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos