Galvenais Sociālie mēdiji Kā uzzināt, vai kāds jūs ir bloķējis telegrammā

Kā uzzināt, vai kāds jūs ir bloķējis telegrammā



Telegram ir viena no populārākajām ziņojumapmaiņas platformām mūsdienās. To izmanto, lai ātri sazinātos ar ģimeni, draugiem un kolēģiem. Tāpat kā daudzas citas lietotnes, kas nodrošina sakaru pakalpojumus, arī Telegram sniedz iespēju bloķēt noteiktu lietotāju. Taču nav konkrēta veida, kā uzzināt, vai kāds jūs ir bloķējis pakalpojumā Telegram. Tomēr ir dažas pazīmes, kas var liecināt par to.

  Kā uzzināt, vai kāds jūs ir bloķējis telegrammā

Šeit mēs dalīsimies ar jums šajos padomos, lai palīdzētu jums noskaidrot, vai kāds jūs ir bloķējis pakalpojumā Telegram.

Ziņojumi nav piegādāti

Nosūtot ziņojumu Telegram, blakus tekstam tiek parādīta neliela atzīme. Tas nozīmē, ka persona ir saņēmusi ziņojumu, bet vēl nav to redzējusi. Kad lietotājs, kuram nosūtīts ziņojums, atver tērzēšanu un redz ziņojumus, viena atzīme pārvēršas par divām atzīmēm. Tādā veidā jūs zināt, ka persona ir izlasījusi jūsu ziņojumus un ka jūs, iespējams, saņemsit atbildi.

Tomēr, ja jūsu tekstam ilgāku laiku tiek pievienota tikai viena atzīme — un jūs zināt, ka adresāts regulāri pārbauda savus ziņojumus, tas var nozīmēt, ka viņš jūs ir bloķējis.

kā jūs saņemat savu momentuzņēmumu

Neparasts darbības statuss

Vēl viens veids, kā pārbaudīt, vai kāds jūs ir bloķējis pakalpojumā Telegram, ir aplūkot viņu darbības statusu. Atkarībā no jūsu un cita lietotāja konfidencialitātes iestatījumiem, Telegram parāda aptuveno datumu un laiku, kad kāds pēdējo reizi ir bijis tiešsaistē. Taču, ja neļausiet citiem redzēt jūsu aktivitāšu statusu, jūs nevarēsit redzēt arī viņu darbību.

Ja lietotāja statuss ir norādīts kā “Ir redzēts sen”, nevis “Tiešsaistē” vai aptuvenais laiks, kopš viņš pēdējo reizi ir bijis tiešsaistē, iespējams, viņš jūs ir bloķējis. Diemžēl tas nav precīzs rādītājs, ka kāds jūs ir bloķējis, ja kādu laiku nav bijis telegrammā vai ir slēpis savu darbības statusu. Bet, ja nesen esat ar viņiem runājis, iespējams, būs vieglāk secināt, vai viņi jūs ir bloķējuši.

Profila attēls ir atpakaļ uz lietotāja iniciāļiem

Kad izveidojat kontu vietnē Telegram, kā profila attēlu varat izmantot izvēlētu fotoattēlu vai jebkuru no Telegram piedāvātajām uzlīmēm un emocijzīmēm. Pretējā gadījumā lietotne izmanto jūsu iniciāļus uz nejauši izvēlēta fona krāsas līdzīgi kā Gmail. Ja kāda cilvēka attēls pēkšņi mainās no parastā fotoattēla uz iniciāļiem, tas var nozīmēt, ka viņš jūs ir bloķējis.

Tomēr, ja lietotāja profila fotoattēls nekad nav atjaunināts no noklusējuma iniciāļiem, ir grūti pateikt, vai viņš jūs ir bloķējis.

Nevar savienot zvanus vai video tērzēšanu

Papildus ziņojumapmaiņai, Telegram sniedz arī iespēju zvanīt un video tērzēt ar citiem lietotājiem. Arī tas, vai varēsit sazināties ar kādu šādā veidā, ir atkarīgs no personas konfidencialitātes iestatījumiem. Taču, ja jums iepriekš ir bijis iespējams viņiem piezvanīt un, mēģinot viņiem piezvanīt, ekrānā pēkšņi tiek parādīts ziņojums “Neizdevās izveidot savienojumu”, iespējams, viņi jūs ir bloķējuši.

FAQ

Kā es varu bloķēt lietotāju telegrammā?

Lietotāju var bloķēt divos veidos. Viens no tiem ir, pieskaroties tērzēšanai ar viņiem, pēc tam viņu profila attēlam un visbeidzot trim punktiem augšējā labajā stūrī, kur atradīsit “Bloķēt lietotāju”. Otrais veids ir doties uz “Iestatījumi”, pēc tam uz “Privātums un drošība” un “Bloķētie lietotāji”. Šeit jums būs iespēja noklikšķināt uz tās personas tērzēšanas, kuru vēlaties bloķēt.

Kā mainīt to, kas var redzēt manu aktivitāšu statusu pakalpojumā Telegram?

Varat mainīt sava statusa redzamību, vispirms atverot sadaļu “Iestatījumi” un pēc tam noklikšķinot uz “Konfidencialitāte un drošība”, kur varēsit mainīt, kam ir redzams jūsu aktivitāšu statuss sadaļā “Pēdējoreiz redzēts un tiešsaistē”.

Vai Telegram rāda laiku, kad ziņojums tika redzēts?

Telegramma parāda tikai ziņas nosūtīšanas laiku. Nav iespējams redzēt, kad ziņojums ir izlasīts.

kā savienot nesaskaņas raustīties

Novērsiet neskaidrības par telegrammu bloķēšanu

Lai gan nav iespējams uzzināt, vai kāds jūs ir noteikti bloķējis, šīs metodes var palīdzēt noteikt, vai jūsu ziņojumi tiek lasīti vai kāpēc jūs nevarat redzēt kāda profila fotoattēlu. Ja uzskatāt, ka neko neesat izdarījis, lai garantētu bloķēšanu, mēģiniet sazināties ar personu citādā veidā, lai noskaidrotu, vai ar viņu Telegram kontu viss ir kārtībā.

Vai jums ir aizdomas, ka kāds jūs ir bloķējis telegrammā? Vai kāda no šīm metodēm palīdzēja jums to noskaidrot? Pastāstiet mums komentāru sadaļā zemāk.

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos